OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Erillistalo | 4h, k, wc, kph, sauna, parveke, piha (yj. 4h + k + s)

Ollilantie 2 M, Tapaninvainio, Helsinki

Hinta

378 000 €

Koko

97 m²

Vuosi

2008

Mahtavilla näkymillä varusteltu neljän huoneen erillistalo Vantaanjoen varrelta. Kaksitasoisen erillistalokodin yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, parveke, sekä sauna ja kylpyhuone. Alakerrasta löytyy tilava erillinen keittiö. Olohuone on avaraa tilaa, jonka jatkeena on osittain lasitettu terassi, sekä asunnon piha. Täältä avautuvat avarat upeat näkymät kohti jokilaaksoa. Alakerrassa on myös kodinhoitohuone/wc sekä eteinen lattialämmityksellä. Omalla pihalla grillaillaan, nautitaan kesän lämmöstä sekä pidetään pientä omaa puutarhaa. Asunnolle kuuluu sähkötolpallinen autopaikka, sekä varasto kätevästi sisäänkäynnin vierestä. Tässä kodissa on kodikkuutta, joka saa tulevan asukkaansa viihtymään pitkään. Poikkeuksellisen hyvät ja vehreät näkymät ovat harvinaisuus, joista vain harva pääsee nauttimaan. Vuonna 2008 valmistunut Asunto Oy Ollinpiha käsittää kaksi erillistaloa, sekä yhden paritalon. Kevään yhtiökokous ollaan pitämässä jo huhtikuussa. Pientalovaltainen Tapaninvainio on viihtyisää ja rauhallista aluetta. Lähellä on lukuisia vehreitä ulkoilualueita Tuomarinkylän kartanon alue, sekä Haltialan pieneläintila muun muassa. Vantaanjoen vartta on mukava taittaa niin työ kuin vapaa-ajan matkat polkupyörällä tai kävellen. Luonto on täällä läsnä ja löytyypä likeltä jopa uimarantakin. Tämä koti kutsuu uusia asukkaita viihtymään!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
572630
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, wc, kph, sauna, parveke, piha (yj. 4h + k + s)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
97 m²
Kokonaispinta-ala
97 m²
Rakennusvuosi
2008
Käyttöönottovuosi
2008
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

378 000,00 €

Velaton hinta

378 000,00 €

Neliöhinta

3 896,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

485,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

485,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

15,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Hallitukselle valtuudet periä kahden kuukauden ylimääräinen hoitovastike tarvittaessa.

Mainitut sähkönkulutus luvut kattavat lämmityksen, sekä muun sähkönkulutuksen. Sähkön kulutus perustuu nykyiseen kulutukseen ja se saattaa muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voi siten olla pienempi tai suurempi riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta. Tämänhetkinen kulutus nelihenkisen perheen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Yhtiö on siirtänyt osakeluettelonsa Huoneistotietojärjestelmään. Ostaja on tietoinen, että hänen tulee hakea omistusoikeutensa rekisteröintiä huoneistotietojärjestelmään Maanmittauslaitokselta kahden (2) kuukauden kuluessa kauppakirjan allekirjoituksesta. Samalla ostajan on toimitettava paperinen osakekirja Maanmittauslaitokselle mitätöitäväksi. Ostaja on tietoinen siitä, että mikäli edellä mainittu määräaika laiminlyödään, seuraa tästä hakemusmaksun korotus. Ostaja vastaa omistusoikeuden rekisteröintikustannuksista, osakekirjan mitätöinnistä aiheutuvista mahdollisista kustannuksista sekä mahdollisesta hakemusmaksun korotuksesta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni, puu. puuverhoilu.
Pintamateriaali: Keittiö: Parketti, välitila laatta, yksi seinä tapetti, muut maalattu. Olohuone: Parketti, yksi seinä tapetoitu, muut maalattu. Makuuhuone 1: Parketti, yksi seinä tapetoitu, muut maalattu. Makuuhuone 2: Parketti, yksi seinä tapetoitu, muut maalattu. Makuuhuone 3: Parketti, maalattu. Kodinhoitohuone: Laatta, laatta ja maalattu. Sauna: Laatta, paneloitu. Kylpyhuone: Laatta, laatta. Eteinen: Laatta, maalattu. Wc: Kodinhoitohuoneen yhteydessä.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi noin 2v vanhat, pakastekaappi noin 2v vanhat, erillisuuni, keraaminen liesi, liesituuletin Hormiin, astianpesukone noin 3v vanha.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc alakerrassa, suihkuseinä, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Betonitiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Ei nimettyä isännöitsijää. Kirjanpito, talousarvio ja asiakirjahallinto Talotili Oy:n kautta.
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Pihavarasto, sekä tekninen tila.
Taloyhtiön autopaikat

5 kpl

Tehdyt remontit
2011: Rakenteiden kosteusmittaus, asunto 1: alapohjan radonpoistolaitteiston korjaus (vuosi ei varmuudella tiedossa) 2015:Talon katon ja seinän liitokseen asennettu hiirilista, Ilmastointi/tuuletusmokkula (asunnon 1 kohdalla) vaihdettu muutaman kerran 2016:Asunto 1: kodinhoitohuoneen oven lasi vaihdettu, Asunto 3: eteisen lattialämmityksen korjaaminen, Asunto 3: terassin oven lukon korjaaminen 2017: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja mittaukset, Tontin viemärin huuhtelu ja kuvaus, asunto 4: terassin oven lukon korjaus, aitojen ja pihakalusteiden maalaus 2018: Salaojien, sadevesi- ja jätevesiviemärien kuvaus (Delete), Parkkipaikan kunnostus, Ulkoseinävalaisimien uusiminen sisäkäynnin puolella, Alapohjien ja niiden eristyksen tarkistus 2019: Asunto 4: lattianrajan silikonisauman ja sauma-aineen poisto konstuneelta alueelta- koneellinen kuivaus, silikonien ja sauma-aineen asennus takaisin, kuntoraportissa havaitut pesuhuoneiden ongelmat korjattu 2020: Talon ja varaston maalaus, Parvekkeen ovien vaihto ja kynnysten nosto kaikissa asunnoissa ovien vesitiiveysongelmien takia, Asunto 1: Parvekkeen seinän kuivaus ja korjaus vesitiiveysongelmien takia, Asunto 3 tuulikaapin viemäriputken tihkuvuodon korjaus, liitoksen uusiminen sekä tuulikaapin katon uusiminen, Syöksytorvea jatkettu pidemmäksi asunto 3 edessä, 2021: talon ja varaston takuumaalaukset, Vesirännien kuvaus, Sisäänkäynnin puolen ulkorappusten käsittely suojaöljyllä, Rikkoutuneiden kattotiilten vaihto 2022: Muuntamon maalaus, Sähköauton latauksen katselmointi, As 1 parvekkeen oven ulkopinnan vaihto, sekä tuplasilikonit, Sähkölatauspaikkojen katselmoint 2023: Ilmanvaihtojärjestelmän puhdistus ja mittaukset, kattotiilien kuntotarkistus ja varaston tiilien korjaus/puhdistus, Sisäänkäynnin puolen ulkorappusten käsittely suojaöljyllä.. Asunnon remontit: ● Asunnossa tehdyt parannustyöt:
o Peililiukuovet makuuhuoneissa ja eteisessä
o Yläkerran kylpyhuone: Suihkuun suihkukaappi, perusmärkäkalusteet vaihdettu Temalin kalusteiksi
o Keittiö: Astianpesukone vaihdettu muutama vuosi sitten, jääkaappi ja pikkupakastin samoin. Muuten alkuperäisilme.
o Kodinhoitohuone: Lisätty mustat yläkaapit (jäävät)
o Terassilasitus
o Piha: puuterassin rakentaminen, liuskekivetys
Tulevat remontit
Suunnitellut: Hallituksen kunnossapitotarveselvitys (käsitelty hallituksen kokouksessa 8.8.23):
Aikatauluttamattomat: Notkahtaneen putken kuvaus, seuranta, tarvittavien toimenpiteiden suunnittelu ja aikataulutus, ikkunoiden tiivisteiden vaihtaminen, Lämminvesivaraajien vaihto, tavallista vuosihuoltoa.
2024-2025 Ulko-ovien silikonien vaihtaminen, varautuminen kaikkien kattojen pesuun ja pinnoitukseen, postilaatikkosuojan suoristaminen ja maalaaminen, rikkinäisten puuosien vaihtaminen tarvittaessa, autopaikan aidan lankkujen uusiminen, aidan huoltaminen, ulkovaraston oven vaihto, yhteisen pihan penkkien lankkujen vaihto tai hionta.
Energialuokka
E (2013), Energiatodistuksen viimeinen voimassaolopäivä 04.12.2024
Tontin koko
1 241 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki 09 310 1691 ja kartta.hel.fi
Tontin vuokra
11 618 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Helsingin kaupunki
Tontin vuokra-aika
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2070

Asunto Oy Helsingin Ollinpiha

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Tammiston, Malmin ja Pukinmäen laajat kauppa- ja palveluntarjonat lähistöllä. Koulut: Pukinmäenkaaren peruskoulu 0,65km, Siltamäen ala-aste 1,6km. Päiväkoti: Päiväkoti Immola 0,65km. Vantaanjoen ulkoilumaastot hiihtolatuineen alkavat suoraan kotiovelta. Haltialan kotieläintila, Tuomarinkylän kartano lähistöllä. Liikenneyhteydet: Bussit 0,5km

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Tapaninvainio, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jouni Lindblad

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Hakaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.