OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Omakotitalo | 4h + oleskelutila + k + tuulikaappi, eteisaula + vhx2 + 2xwc + kph + s + khh + varasto

Liusketie 2, Asuntila, Ylöjärvi

Hinta

398 000 €

Koko

150 / 180 m²

Vuosi

2006

Ihanan valoisa ja huolellapidetty koti huokuu lämpöä ja kodikkuutta. Omatonttisen kodin tilat jakautuvat käytännöllisesti kahteen kerrokseen ja hyväksihavaitussa pohjaratkaisussa on huomioitu sujuva arki. Valoisa olohuone ja tyylikkäästi remontoitu keittiö muodostavat kodin sydämen kotoisaan yhdessäoloon. Iso varaava takka tuo suloista lämpöä ja helposta sähkölaskuun. Olohuoneesta avautuu kulku eteläterassille ja maisemat suojaisalle puistoon rajoittuvalle kotipihalle. Kellarikerroksen oleskelutila muuntuu helposti eri käyttötarkoituksiin tarpeiden mukaan. Kaikissa kodin makuuhuoneissa on mukavasti neliöitä ja reilut säilytystilat ovat luksusta. Vaatehuoneiden ja kaapistojen lisäksi on kellarikerroksessa tilava varasto sekä takapihalla löytyy ulkovarasto. Saunan ja kylpyhuoneen yhteydessä on reilunkokoinen kodinhoitohuone sujuvoittamaan arjen pyykkihuoltoa. Takapihan isolla terassilla on poreamme ympärivuotiseen käyttöön ja kotipihassa on tilaa tulevan kesän puutarhaunelmille. Laatoitetussa sisääntulopihassa on tilava kahdenauton autokatos ja sähköautonlataus on huomioitu jo valmiiksi. Kotikylällä Asuntilassa on mukavaa ja rauhallista asua. Täältä löytyy oma koulu, päiväkodit, lähikauppa, leikkipuistoja, uimaranta, hienot lenkkipolut lähimetsissä ja poluilla. Julkisen liikenteen bussi kulkee mukavasti kohti Tamperetta. Reilun viiden minuutin ajomatkan päässä on Ylöjärven keskustan ja kauppakeskus Elon palvelut. Lielahden monipuoliset palvelut vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Tampereen keskustaan ajaa alle puolessa tunnissa. Olisiko teidän perheelle täällä uusi ihana koti? Ota yhteyttä ja sovitaan esittely. Heidi Koivunen 040 654 4801, heidi.koivunen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
572963
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + oleskelutila + k + tuulikaappi, eteisaula + vhx2 + 2xwc + kph + s + khh + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
150 m²
Kokonaispinta-ala
180 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2006
Käyttöönottovuosi
2006
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

398 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

573,80 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Keskimääräinen sähkönkulutuskustannus noin 300€/kk, neljän henkilön taloudessa, perustuu vuoden 2023 kustannuksiin, sisältäen myös sähköenergiamaksut ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta. Vuoden 2023 ajalta ilmoitettu kaikki sähkönkulutus: noin 24800 kwh/vuosi. Sähkönkulutuksessa mukana sähköautonlataus ja poreammeen lämmitys/käyttö. Sähköauton latauksen osuus ilmoitetusta sähkönkulutuksesta oli vuonna 2023 oli 1393kWh.
Kiinteistövero: 573,80€/2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Vaajatalon-Talopaketti.
Yale doorman-lukitus.
Olohuoneen korkeampi huonekorkeus tuo lisää tilantuntua. Olohuoneesta kulku katetulle parvekkeelle. Takapihalta kulku tilavaan ulkovarastoon. Sisääntulopihassa tyylikäs kivetys ja katettu terassi.
Tehdyt remontit
Lattiaremontti (parketti) 08/2014
Talon julkisivu maalaus 07/2015
Yläpohjan lisäeristys 11/2015
Saunan seinä- ja kattopaneelien käsittely 05/2020
Keittiöremontti 05/2020
Etu-ulko-ovi, Yale älylukko 07/2020
Yläterassin lukko 07/2020
Ulkoporeallas ja alaterassi 07/2021
Yläparvekkeen kaiteen maalaus 06/2022
Kattotiilien pesu ja käsittely 07/2022
Ilmanvaihtokoneen huolto, kanaviston puhdistus, ilmamäärien säätö 10/2022
Ilmalämpöpumpun huolto ja kylmäaineen lisäys 05/2023
Kattorännien pesu 07/2023
Alaterassin ulko-ovi 10/2023
Alakerran wc remontti + wc-istuin 11/2023
Yläkerran wc-istuin 02/2024
Lisäksi tehty pientä pintaremonttia (maalaus, tapetointi) tarpeen mukaan.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Suora sähkölämmitys. Lisäksi iso varaava takka keskellä taloa (keittiön ja olohuoneen yhteydessä) ja ilmalämpöpumppu 1.kerroksessa.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Kellarin rakennusmateriaalina harkko.
Pintamateriaali: Keittiö: laatta ja maali/taustalevy (välitilassa). Olohuone: tammiparketti ja maali. Yläkerran makuuhuoneet: parketti ja maali. Kellarikerroksen makuuhuone: parketti ja maali/tapetti. Kylpyhuone ja kodinhoitohuone: laatta. Sauna: laatta ja paneeli. Eteinen: parketti ja maali. Wc (1.krs): laatta. Wc (kellarikerros): laatta ja laatta/sormipanelointi osan laatan päällä. Tuulikaappi: laatta ja maali/tapetti. Oleskelutila: parketti ja maali/tapetti. Vaatehuoneet: parketti ja maali. Vaatehuone (kellarikerros) ja varastotila: laminaatti ja maali.
Keittiön kuvaus
Tyylikkäästi (2022) remontoitu keittiö on kodin sydän. Vilhon verstaan suunnittelema ja asentama keittiö. Keittiössä on laadukkaat kodinkoneet, reilusti säilytystilaa ja kaapistoja, keraamiset työtasot ja välitilassa led-valaisu. Keittiössä on mustat jää- ja pakastekaappi (Samsung 2020), erillisuuni (BOSCH, pyrolyysi), induktio liesitaso (BOSCH), liesituuletin, integroitu mikroaaltouuni (BOSCH) ja integroitu (BOSCH) astianpesukone.
Kylpyhuoneen kuvaus
Tunnelmallisessa saunassa on ikkuna ja sähkökiuas. Kylpyhuoneessa on kaksi suihkua. Tilavassa kodinhoitohuoneessa on pesukoneliitäntä (pesutornivaraus), työtasot, kaapistot ja pesuallas. Kodinhoitohuoneen yhteydessä on vaatehuone. Molemmissa kerroksissa on erillinen wc, vessoissa on allaskaappi ja peili.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, kaksi vaatehuonetta ja varasto kerllarikerroksessa, reilusti säilytystilaa kaapistoissa
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Kattotiilien pesu ja käsittely 07/2022
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
980-406-0001-0501
Tontin pinta-ala
1 173 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Viihtyisä ja suojainen pihapiiri. Kotipihassa on tilaa puutarhaunelmille, leikkimiseen ja pelaamiseen. Piha rajoittuu takapihalta metsäiseen puistoon. Asfaltoidussa sisääntulopihassa on kahden auton tilava autokatos, autokatoksessa sähköauton latauspiste asennettuna. Pihapiirissä nurmipihaa, marjapuskia, perennoja, rinnekivetys ja tuijia. Kellarikerroksen oleskelutilasta avautuu kulku osittain katetulle isolle terassille. Terassilla on upea poreamme ympärivuotiseen käyttöön. Leikkimökki kuuluu kauppaan.
Tontin nimi
Liusketie 2,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 220 m².
Kaavoitustiedot
Asemakaava (ohjeellinen tonttijako), Rakennuslupa 10.9.2004. Ylöjärven kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Ylöjärven kaupunki
Palvelut
Palvelut: Asuntilassa on oma lähikauppa K-Market, neuvola ja iltapäiväkerhon tilat. Uusi Prisma (S-Marketin tilalle) valmistumassa loppukesästä 2024. Ylöjärven kaupungin palvelut reilun viiden minuutin ajomatkan päässä. Kauppakeskus Eloon noin 10 minuutin ajomatka. Lielahden monipuoliset ostospalvelut vain 15 minuutin ajomatkan päässä. Tampereen keskustaan ajelee noin 25 minuutissa. Koulut: Kauraslammen yhtenäiskoulu: Asuntilan alakoulu (1-2 luokat ja esikoulu noin km), 3-4 luokat Veittijärven toimipisteessä ja 5-6, 7-9 luokat Moision toimipisteessä. Koulutuskeskus Valo. Päiväkoti: Asuntilan päiväkodit. Asuntilassa on oma uimaranta, koulun pihassa talvisin luistelukenttä, leikkipuistoja, neuvola ja iltapäiväkerho (kaupan kanssa samassa rakennuksessa). Ylöjärvellä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet: uimahalli, musiikkiopisto, kuntosaleja, jäähalli, aktiivista liikuntaharrastusta kaiken ikäisille ja urheiluseuroja. Lähimaisemissa ja koko kaupunginssa paljon hienoja ulkoilureittejä, lenkkipolkuja, uimarantoja ja vapaa-ajan aktiviteetteja kaupunkilaisten iloksi. Liikenneyhteydet: Hyvät kulkuyhteydet omalla autolla ja julkisen liikenteen bussilla, lähipysäkkille noin 200m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Ylöjärvi

Asuinalueena Asuntila, Ylöjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heidi Koivunen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KED

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

OP Koti Pirkanmaa Oy LKV, Tampere Keskusta

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.