Paritalo | 4-5h + th + aputilat + at (yj)

Punapaadentie 10 B, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

590 000 €

Koko

138 m²

Vuosi

1997

Paritalo Marjaniemessä Hienolla paikalla, lähellä Marjaniemen uimarantaa on myynnissä upea koti asunto oy-muotoisesta paritalosta. Tiili- ja harkkorakenteinen talo on otettu käyttöön vuonna 1997 ja se on hyvässä kunnossa. Avarat ja valoisat oleskelutilat, makuu/työhuoneet, monikäyttöinen parvihuone, runsaat aputilat, autotalli ja iso piha muodostavat hyvin suunnitellun kokonaisuuden. Lyhyesti sanottuna tässä on unelmakoti perheelle tai miksei keille hyvänsä, jotka arvostavat tilaa, viihtyisyyttä ja käytännöllisyyttä. Unohtamatta sijaintia kauniilla paikalla merellisessä Marjaniemessä. Yhtiötä ja rakennusta on hoidettu systemaattisesti ja hyvin. Sähkön- ja vedenkulutus katetaan kuukausittain hoitovastikkeella, ja toteumien mukaiset kulut täsmäytetään tilivuosittain osakkaiden kesken. Marjaniemi on asuinalue ja paikka, jolle moni on menettänyt sydämensä. Se tunnetaan helsinkiläisten luonnonkauniina virkistäytymispaikkana jo vuosikymmenien takaa ja siitä on muodostunut asukkaidensa myötä yksi niistä alueista, joissa halutaan asua sukupolvesta toiseen. Tutustu oheiseen virtuaalikierrokseen, asunnon kuviin ja tietoihin ja kysy minulta lisää. Asuntoesittelyt yksityisnäytöin: paulus.palomurto@op.fi p. 050 544 0598

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573198
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4-5h + th + aputilat + at (yj)
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
138 m²
Kokonaispinta-ala
138 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1997
Käyttöönottovuosi
1997
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

590 000,00 €

Velaton hinta

590 000,00 €

Neliöhinta

4 275,36 €/m²

Vastike

Hoitovastike

600,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

600,00 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu mittarin mukaan
Vesimaksun peruste: Tasauslasku 1 krt/vuosi, tasataan yhtiövastikkeessa. Vesimittari juuri asennettu.
Muu asuinkustannus: Sähkölasku sisältyy 600 e/kk vastikkeeseen. Uuden sähkösopimuksen myötä vastike tulee olemaan n 700 e/kk. Huoneistokohtainen sähkönkulutukseen perustuva laskutus täsmäytetään 1 krt/vuosi.
Yhtiön tilikausi 1.10. - 30.9.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Harkko. Harkko ja tiili
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät kaakeli/maalattu, katto maalattu. Olohuone: parketti, seinät tapetti, katto paneloitu/kuultolakattu. Makuuhuone 1: parketti, seinät tapetti, katto maalattu. Makuuhuone 2: parketti, seinät tapetti, katto maalattu. Makuuhuone 3: laattalattia, seinät maalattu, katto maalattu. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät maalattu, katto maalattu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu/betoni, katto paneloitu. Kylpyhuone: laattalattia, seinät kaakeli, katto paneloitu. Eteinen: laattalattia, seinät maalattu, katto maalattu. Wc: laattalattia, seinät kaakeli, katto paneloitu. takkahuone: laattalattia, seinät ja katto maalattu. pesuhuone: laattalattia, seinät kaakeloitu, katto paneloitu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, keraaminen liesi, liesituuletin hormiin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone x2, erillinen wc x2, suihku, suihkukaappi toisessa kylpyhuoneessa, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys alkuperäinen, sähkötoiminen, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Omatoiminen/ Mirja Nyroos-Seppänen p. 040 552 6699
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Urheiluvälinevarasto, yhteisantennijärjestelmä
Taloyhtiön autopaikat

3 kpl

Tehdyt remontit
Hallituksen selvitys suoritetuista kunnossapito- ja muutostöistä valmistumisajankohtineen (yhtiön tai osakkaan tai molempien maksama)
Vuosi 2012
Asuinrakennuksen yläpihan alueen nurmikon uusinta (heinäkuu) (yhtiö)
Asuinhuoneisto B:n yläpihan portaikon lasikatoksen rakentaminen (kesäkuu) (osakas)
Vuosi 2016
Asuinrakennuksen yläpihan puoleisen vesikaton uusiminen (heinäkuu) (osakkaat), Asuinrakennuksen sokkeleiden ja autotallin julkisivujen rappaus (elokuu) (yhtiö/osakkaat), Asuinrakennuksen etupihan ulkoportaiden tasoitus ja askelmien laatoitus (elokuu) (yhtiö/osakkaat), Asuinrakennuksen etupihan ja yläpihan pensaiden/kukkien uusiminen (elokuu) (yhtiö/osakkaat)
Vuosi 2017
Autotallin tukimuurien suojapellityksen rakentaminen (lokakuu) (yhtiö)
Radonimurijärjestelmän asentaminen ja IV-koneen vaihto sekä koneellisen tulo- ja poistoilmanvaihdon puhdistus (kumpikin asuinhuoneisto) (maaliskuu) (osakkaat)
Vuosi 2018
Autotallin, pyörä- ja työkalusuojien ovien maalaus, autotallin ovien vaihto (heinäkuu) (yhtiö), Asuinrakennuksen yläpihan askelmien tasoitus ja askelmien laatoitus (kumpikin asuinhuoneisto), sekä yläpihan laatoituksen lisäkallistaminen (elokuu) (yhtiö)
Vuosi 2019
Asuinrakennuksen kaikkien puuosien (ml. alakatot), metallipalkkien, parvekkeiden kaiteiden, etupihan pitkien portaiden kaiteiden ja autotallin tukimuurien päällä olevien kaiteiden maalaus (kesä-heinäkuu) (yhtiö)
Sadevesijärjestelmän uusiminen (sadevesirännit, syöksytorvet ja seinätikkaat) (heinäkuu) (yhtiö)
Vuosi 2020
Parvekelasituksen asentaminen (kumpikin asuinhuoneisto) (tammi-helmikuu) (osakkaat)
Vuosi 2021
Yhtiön tonttia rajaavan raja-aidan uudelleenmaalaus (kesäkuu) (yhtiö)
Vuosi 2022
Etupihan autotallin edustan, autotallin tukimuurin ja sokkeleiden puhdistus- ja pesutyöt sekä rännien puhdistus (huhtikuu) (osakkaat)
Koneellisen tulo- ja poistoilmanvaihdon puhdistus sekä ilmavirran mittaus ja säätö (kumpikin asuinhuoneisto) (kesäkuu) (osakkaat)
Vuosi 2023
Katon lumiesteen uusiminen (kesäkuu) (yhtiö)
Kaikkien lämmittimien vaihtaminen (syyskuu) (osakkaat). Asunnon remontit: Sisävaraston lattian laatoitus
Energialuokka
Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Tontin koko
1 104 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Helsingin kaupunki / Rakennettu ympäristö

Asunto Oy Lepokallio Helsinki

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa Itäkeskuksen palvelut n 1,5 km, Roihuvuoren kaupat n 1,5 km., posti Itäkeskus, Citymarket/Easton, kirjasto STOA/Itäkeskus, Roihuvuori, terveysasema Myllypuron terveysasema Terveystalo/Itäkeskus, Mehiläinen/Itäkeskus. Koulut: Alueella ala-aste. Päiväkoti: Päiväkoti Vaapukka ala-asteen yhteydessä. Marjaniemen uimaranta n 250 m, hyvät ulkoilumahdollisuudet meren rantaa myöten Itä-Helsingin musiikkiopisto Oskarinpuisto ja Toivo J.Särkänpuisto/leikkipaikka Marjaniemessä on aktiivista seuratoimintaa Helsingin kaupungilta vuokrattu n 300 m2 puistoalue huoneiston pohjoispuolelta / vuokraaja yksityishenkilö. Liikenneyhteydet: Bussipysäkki n 200 m. Yhteys Itäkeskukseen ja Roihuvuori-Herttoniemi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Paulus Palomurto

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Ullanlinna

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.