OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Omakotitalo | 7h, 2xkeittiö, 2xkph / wc, s, erill.wc, khh, 2xvar

Metsolantie 21, Kyrölä, Järvenpää

Hinta

224 000 €

Koko

156 / 203 m²

Vuosi

1982

Suuri omakotitalo Kyrölässä. 2001 rakennuksen autotallin osa on otettu asuinkäyttöön. Laajennuksen myötä talo on jaettu kahteen erilliseen osaan. Isompi asunto A on 119 m². Pienempi asunto B on 37 m² soveltuu esim. aikuistuville lapsille, työtiloiksi, harrastetiloiksi tai vuokrattavaksi. Asunnoissa on omat sisäänkäynnit, asuintilat, pesutilat, autopaikat ja piha-alueet. Jos haluat vapaan kulun kotien välillä, kulkureitti sisäkautta on helposti tehtävissä. MAALÄMPÖ on asennettu, lämmönjakoputket ja patterit on uusittu 2016. A-asunnossa on lisäksi ilmalämpöpumppu, takka ja leivinuuni ja ihana lasitettu terassi 2018. Oma tasainen tontti 904 m². Pihalla on ulkovarasto, leikkimökki, puita, pensaita, kivetystä ja nurmikkoa. Talossa on suoritettu kuntotarkastus Raksystems RS3 7/2022 ja kuntotutkimusselostus Raksystems 3/2024. Talo vaatii toimenpidesuositusten mukaiset korjaukset, joten samalla voi hyvin päivittää talon vastaamaan omia toiveita ja tarpeita. Talossa on paljon hyvää ja remontoimalla koti pääsee uuteen kukoistukseensa. Sijainti on mitä mainioin: koulut, päiväkodit, kaupat ja liikenneyhtydet sijaitsevat 500 m ja 2 km säteellä. Esittelyt ja yhteydenotot: Tiina Winqvist-Kukkonen kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT p. 050 595 4938, tiina.kukkonen@op.fi OP Koti Huippumyyjä

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
573725
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
7h, 2xkeittiö, 2xkph / wc, s, erill.wc, khh, 2xvar
Asuintilojen pinta-ala
156 m²
Kokonaispinta-ala
203 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1982
Käyttöönottovuosi
1982
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

224 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

716,51 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Ilmoitetut kustannukset perustuvat nykyiseen kulutukseen ja ne saattavat muuttua ilmoitetuista käytön mukaan ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia riippuen asukasmäärästä, asumistottumuksista ja palvelun tarjoajasta.
Kiinteistövero: 716,51 e/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Autotalli muutettu asuinkäyttöön 2000-2001, lämmitysjärjestelmä vaihdettu maalämpöön 2016. Kodinkoneita uusittu. A-asunnon takapihan terassialue on lasitettu 2018.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Tyydyttävä
Energialuokka
  • B (2018)
  • Todistuksen laatimispäivä 13.7.2022. Viimeinen voimassaolopäivä 13.7.2032.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Maalämpö asennettu 2016, samalla uusittu lämmönjakoputket ja patterit. Lisäksi A-asunnossa ilmalämpöpumppu, erillinen takka ja leivinuuni.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. puu/tiiliverhous.
Pintamateriaali: Keittiö: A-asunto parketti, B-asunto muovimatto. Olohuone: A-asunto parketti. Kodinhoitohuone: seinät laatta, lattiat laatta. Sauna: seinät paneli, lattiat laatta. Kylpyhuone: seinät laatta, lattiat laatta. Wc: seinät paneli, lattiat laatta. Asuinhuoneet: seinät tiili/tapetti/paneli/maali.
Keittiön kuvaus
Jääviileäkaappi A-asunnossa, jääkaappipakastin B-asunnossa 2020, sähköliesi A-asunnossa, keraaminen liesi B-asunnossa 2020, liesituuletin A- ja B-asunnot, astianpesukone A- ja B- asunnoissa. A-asunnon kaapistot ovat alkuperäisiä. B-asunnon kaapistot 2001.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna A-asunnossa, sähkökiuas, kylpyhuone /wc A- ja B-asunnoissa, erillinen wc A-asunnossa, suihkukaappi A- ja B- asunnoissa, peilit, peilikaappi A- ja B- asunnoissa, pesukoneliitäntä. A-asunnon kph/khh: kaapistoja, pöytätaso, pesukoneliitäntä, wc-istuin, lavuaari ja peilikaappi. B- asunnon kph:ssa suihkukaappi, wc-istuin, lavuaari, peilikaappi.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, ulkovarasto, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Profiilipeltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
186-4-414-17
Tontin pinta-ala
904 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 414:17
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 271 m². AOR5 Omakotirakennusten ja rivitalojen sekä muiden kytkettyjen pientalojen korttelialue. Tontin tehokkuusluku e= 0,3.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa .
Lisätietoja kaavoituksesta: Järvenpään kaupunki
Rakennukset
Erillinen ulkovarasto/puuliiteri (kylmä). Leikkimökki.
Palvelut
Palvelut: K-Market Kyrölä 500 m, K-Market Satukallio 600 m, Lidl- Terhola n. 1,7 km, K-Citymarket Järvenpää 1,9 km, terveysasema JUST- sosiaali- ja terveyskeskus n. 2 km. Koulut: Kyrölän alakoulu (luokat 1-5) n. 450 m. Järvenpään yhteiskoulu (luokat 1-9), n. 1 km. Kinnarin yhtenäiskoulu (luokat 1-9), n. 1,1 km. Päiväkoti: Kyrölän päiväkoti 450 m. Liikenneyhteydet: Hki-Lahti moottoritien liittymään n. 2 km. Juna-seisake Ainola n. 1,3 km. Linja-auto n. 550 m.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Kyrölä, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Tiina Winqvist-Kukkonen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

OP Koti Uusimaa Oy LKV, Järvenpää

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.