OP Koti Orivesi Oy LKV, Orivesi

Omakotitalo | 5h, k, rt, et, khh, 2kph, s, vh, aula

Haukilahdentie 1273, Länkipohja, Jämsä

Hinta

369 000 €

Koko

186 / 189,1 m²

Vuosi

2016

Vapautumassa poikkeuksellisen upea kokonaisuus omassa rauhassa järven rannalla, missä kauniista maisemista ja veden läheisyydestä saa nauttia ympäri vuoden. Täydellinen koti sinulle, joka arvostat rauhallista asumista ja luontoa ympärilläsi. Tämän arkkitehdin suunnitteleman kaksikerroksisen omakotitalon huonekorkeus on korkeimmillaan noin kuusi metriä. Kauttaaltaan korotettu huonekorkeus ja peräti 186-neliön huoneistoala luovat tilantuntua ja avaruutta. Suurista ikkunoista tulvii luonnonvaloa ja avautuu rauhallinen metsäinen maisema keskellä omaa yli seitsemän hehtaarin tonttia. Talo on suunniteltu käytännöllisyyttä ja asumismukavuutta silmällä pitäen, laadukkaita materiaaleja unohtamatta. Alakerta on perheen yhdessäoloa varten. Olohuone, keittiö ja ruokailutila muodostavat yhtenäisen kokonaisuuden, jossa tilaa jakaa varaava takkaleivinuuni. Puustellin keittiössä on integroidut kodinkoneet, kivitasot ja reilun kokoinen saareke. Ruokailutilassa on tilaa suuremmallekin ruokailuryhmälle. Olohuoneesta on erotettavissa kirjastohuone, joka toimii erinomaisesti myös esimerkiksi työhuoneena. Eteisen yhteydessä riittävän säilytystilan takaavat korkeat liukuovikaapistot sekä kuivauskaapilla varustettu vaatehuone. Kerroksessa on myös erillinen kylpyhuone, jossa keittiön tavoin kivitaso. Yläkerrassa on kolme makuuhuonetta, reilun kokoinen aulatila, kodinhoitohuone sekä tyylikkäät sauna- ja pesutilat. Talon tekniset ominaisuudet ovat nykyaikaiset. Lämmönlähteenä koko talossa on maalämpö vesikiertoisella lattialämmityksellä. Maalämmössä on varaus myös lattiaviilennykseen. Toimivan nettiyhteyden varmistamiseksi taloon on asennettu 4G-lisäantenni, joten myös etätyöskentely onnistuu mukavasti. Omassa rannassa sijaitsee moderni lamellihirrestä rakennettu saunarakennus. Rakennuksessa on erillinen tupa, jossa tyylikäs ja tunnelmallinen takka sekä suuret ikkunat antamassa oikeutta kauniille järvimaisemille. Samoista maisemista pääsee nauttimaan myös saunan lauteilla - puukiukaan tarjoamia löylyjä unohtamatta. Saurakennuksen edustalla rannan suuntaan avautuvalla terassilla pääset vilvoittelemaan tai vaihtoehtoisesti nauttimaan paljun lämmöstä. Tämä kohde on nähtävä paikan päällä, lämpimästi tervetuloa tutustumaan!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574137
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, rt, et, khh, 2kph, s, vh, aula
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
186 m²
Kokonaispinta-ala
189,1 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2016
Käyttöönottovuosi
2016
Vapautuminen
Vapautuu: 1-2 kk kuluessa kaupanteosta, sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

369 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

760,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: noin 20000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: Sakotyhjennys 140 €/v.. Puhtaanapito: Jätehuolto 115 €/v. Nuohous 80 €/v.. Kiinteistövero: 760 € vuonna 2024. . Pihatien auraus 200-300 €/v.
Kiinteistövero: 760 € vuonna 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Talon rakennusvaiheessa tehty pohjat myös autotallille, joka toistaiseksi vielä rakentamatta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • B (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö. Varaava takka ja leivinuuni. Maalämpöön mahdollista liittää lattiaviilennys.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: laattalattia, seinät maalattu pesunkestävällä maalilla. Olohuone: laattalattia, seinät maalattu. Makuuhuone 1: vinyylikorkki lattiassa, seinät maalattu. Makuuhuone 2: vinyylikorkki lattiassa, seinät maalattu. Makuuhuone 3: vinyylikorkki lattiassa, seinät maalattu. Kodinhoitohuone: laattalattia, seinät maalattu. Sauna: laattalattia, seinät paneloitu. Kylpyhuone: lattia ja seinät laatoitettu molemmissa kylpyhuoneissa. Eteinen: laattalattia, seinät maalattu. Työhuone: laattalattia, seinät maalattu. Yläkerran aula: vinyylikorkki lattiassa, seinät maalattu.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, leivinuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, puukiuas, kylpyhuone, suihku, peilit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
182-462-1-1
Tontin pinta-ala
73 540 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
Mäntykallio, 1:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikan pinta-alasta saa käyttää rakentamiseen yhteensä enintään 10 prosenttia (kuuluu rakennusvalvonnan harkintaan). Rakennusoikeudesta 200 m2 saa sijaita 50 metrin levyisellä rantavyöhykkeen osalla.
Kaavoitustiedot
Kaavoittamaton, Rakennuslupa 2015-0075, poikkeamispäätös.
Lisätietoja kaavoituksesta: Jämsän kaupunki, maankäyttöinsinööri p. 040 838 0122
Rakennukset
Saunarakennus rv. 2020-2021, kov. 2021.
Palvelut
Palvelut: Sale Länkipohja 7 km. Koulut: Länkipohjan alakoulu 7 km. Hallin koulu 13 km. Päiväkoti: Länkipohjan päiväkoti 7 km. Länkipohjan kirjasto 7 km.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kova hiekkainen savipohja. Suunta: Koillinen
  • Väärä-Kalkku

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jämsä

Asuinalueena Länkipohja, Jämsä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minka Lehtinen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiLAT

OP Koti Orivesi Oy LKV, Orivesi

OP Koti Orivesi Oy LKV, Orivesi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.