OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Omakotitalo | 4 mh, k, oh, kph / s, khh, wc, ak, var.

Sienikorintie 12, Pysäkkivuori, Jyväskylä

Hinta

289 000 €

Koko

121 m²

Vuosi

2011

Harmoninen ja avara koti vapautuu kesäksi! Tämä Muurametalo on tasokas ja selkeäpohjainen valinta uudeksi kodiksi. Sisään astuessa tervehtii tulijaa väljä tuulikaappi ja laaja eteinen. Iso tupakeittiö tulvii luonnon valoa lukuisista ikkunoista. Olohuoneesta on luonteva kulku isolle etelänsuuntaiselle terassille, sekä metsikköön rajoittuvalle takapihalle. Tilavat ja suhteellisen tasakokoiset makuuhuoneet on sijoiteltu sopivasti hieman erilleen toisistaan, luoden kaikille asukkaille oman rauhan. Kodinhoitohuoneen paikkaa vaihdettiin jo rakennusvaiheessa niin, että esim. lastenrattaat saa etuterassille sateensuojaan ja rapatassut saa talutettua kadulta suoraan suihkuun, kulkematta koko asunnon kautta. Lapsiperheen pelastus, etenkin kiireisinä aamuina, lienee myös kaksi wc:tä. Sisustussuunnittelijan toimesta valitut seesteisen selkeät sävyt, materiaalit ja Puustellin laatukaapistot ovat kestäneet hyvin perheen arkea ja aikaa. Talo seisoo omalla, etelän suuntaan avautuvalla loivalla rinnetontilla, Sienikorintien alkupäässä. Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys, koneellinen tulo-, ja poistoilma, sekä lämmöntalteenotto, Varaava takka ja vuonna 2021 asennettu ilmalämpöpumppu varmistavat maltilliset sähkönkulutukset paukkupakkasillakin ja kesällä lämmitykseen ei sähköä juuri kulukaan. Talo on kuntotarkastettu Pentti Janhonen Oy:n toimesta 04/2024. Takapihan reilu etelänsuuntainen terassialue odottaa uusia auringonottajia ja samalla huolenpitoa, maalia ja pientä sipistelyä. Perheen pienimmät voivat sillä aikaa nauttia pihakeinusta, pallopeleistä, tai kuurupiilosta pienessä metsikössä, vanhempien valvovan silmän alla. Pysäkkivuoren naapurusto on pidetty, perhepainotteinen ja rauhallinen alue. Täällä on solmittu ystävyyssuhteita yli naapurirajojen niin lasten, kuin aikuistenkin toimesta. Nyt on teidän perheen vuoro päästä verkostoitumaan näihin mukaviin naapureihin. Kaksikin ruokakauppaa, linja-autopysäkki, terveyskeskus, uusi päiväkoti ja koulu ovat kaikki noin kilometrin säteellä kodista. Sepän palvelut on noin 4 km ja keskusta vain 6 km päässä. Löytyy alueelta myös pieni uimaranta ja skeittipuistokin. Koti vapautuu jo kesäksi, joten varaa heti oma esittely ja nappaa tämä upea koti omaksi. Tervetuloa kotiin, Pysäkkivuoreen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574164
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 mh, k, oh, kph / s, khh, wc, ak, var.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Kokonaispinta-ala
121 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2011
Käyttöönottovuosi
2011
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

289 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

533,91 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: n. 150 eur/ kk 17000 kWh/v. Vesi ja jätevesi: n. 100 m³/ vuosi/ 4 hlöä. Noin 600 €/ vuosi. Puhtaanapito: 20 eur/ kk/ sop.muk. Kiinteistövero: 533,91 eur/ 2024. . Sähkön lämmityskulu riippuu sopimuksen tarjoajan tyypin ja hinnaston mukaan. Myyjä on v. 2023 siirtynyt Omni Spot sähköön. Vuosikulutusarvio on n. 17.000 kWh/v, kun taloudessa asuu 4 hlöä.
Todellinen kulutus, sisältäen sähkönsiirron:
02/2024: 1904 kWh ja 100.06 €.
01/2024: 2447 kWh ja 390,72 €.
12/2023: 2352 kWh ja 248,02 €.
11/2023: 2046 kWh ja 106,81 €.
10/2023: 1796 kWh ja 95,46 €.
Kiinteistövero: 533,91 eur/ 2024

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
IV-kanavien huolto 2022. Etupihan asfaltointi 2019. Terassit ja kaiteet kaipaavat huoltoa ja maalausta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Kts. Kuntotarkastus 25.04.2024
Energialuokka
  • C (2018)
  • E-luku 172, voimassa 22.04.2034
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka ja ilmalämpöpumppu (2021)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. 1-kerroksinen tilaelementtitalo (Muurametalo). Puuristikkorakenne, eristeenä puhallusvilla. Rakennuksen ulkoseinät ovat puurakenteisia, eristeenä mineraalivilla. Julkisivun pinnoitteena tiililaatta.
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia laatta, välitila laatta, tasot laminaatti, seinät maali. Olohuone: Lattia laminaatti, seinät maali. Makuuhuone 1: Lattia laminaatti, seinät maalattu. Makuuhuone 2: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Makuuhuone 3: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Kodinhoitohuone: Lattia laatta, seinät maali. Sauna: Lattia laatta, seinät paneloitu, lauteet puu. Kylpyhuone: Seinät ja lattia laatta. Eteinen: Lattia laatta, seinät maali ja tapetti. Wc: Lattia laatta, seinät maali, koristelaattaa. Makuuhuone 4: Lattia laminaatti, seinät maali ja tapetti. Tuulikaappi: Lattia laatta, seinät maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi Rosenlew, pakastekaappi Rosenlew, erillisuuni Rosenlew, induktioliesi, liesituuletin, mikroaaltouuni AEG (integroitu), astianpesukone Rosenlew (integroitu), kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali Laminaatti, komposiittiallas. Asunnon keittiössä on Puustellin kaapistot
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Harvia (vaihdettu 6 v sitten), kylpyhuone, erillinen wc, suihku, peilit, allaskaappi pikku wc:ssa, pesukoneliitäntä (kodinhoitohuoneessa, varaus kuivausrummulle), lattialämmitys, kiinteät valaisimet, .
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmmin varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Alkuperäinen profiilipeltikate.

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
179-20-78-1
Tontin pinta-ala
915 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 78:1
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 228 m². e-luku 0,25
Kaavoitustiedot
Asemakaava, Rakennuslupa 2010. AO Erillispientalojen korttelialue
Lisätietoja kaavoituksesta: Jyväskylän kaupunki, rakennusvalvonta
Palvelut
Palvelut: Ruokakauppa K-Market Kangaslampi, 500m. Sale Huhtasuo, 1,3 km. Huhtasuon kirjasto, 1,3 km, Huhtasuon terveysasema (arkisin klo 8.00-16.00), 1,3 km. Koulut: Huhtasuon yhtenäiskoulu, 1 km. Päiväkoti: Kangasvuoren päiväkoti, 2,5 km. Huhtasuon päiväkoti 1 km. Kauppakeskus Seppä, n. 3,5 km. Keskusta, Kompassi 6 km. Liikenneyhteydet: Bussit 10, 12, 25

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Pysäkkivuori, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Johanna Willman

Myyntineuvottelija

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

OP Koti Keski-Suomi Oy LKV, Jyväskylä Kauppakatu 22

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.