OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Puutalo-osake | 1h

Airikinkatu 12 A, Lonttinen, Turku

Hinta

138 000 €

Koko

43 / 72 m²

Vuosi

1955

Tervetuloa ihastuttavaan kotiin Turun Lonttisten alueelle! Myytävänä on uniikki puutalohuoneisto Turun keskustan tuntumasta. Tämä kohde tarjoaa historiallisen tunnelman ja modernin mukavuuden yhdistelmän. Kodikas asunto on sijoitettu viehättävään v. 1911 rakennettuun taloon, joka säteilee tarinoiden havinoita sekä vie ajatukset menneeseen että tulevaan elämään ja onneen. Kodin asuintilat käsittävät yhtiöjärjestyksen mukaan 43 neliötä, asunnossa on virallisesti vain yksi huone. Todellisuudessa huonetilaa on kuitenkin tarkistusmittauksen mukaan keskikerroksessa 31m², käyttöullakolla 23,5m² ja kellarikerroksessa 29m². Ylhäällä on makuuhuone, alhaalla olohuoneen ja keittiötilan muodostama kokonaisuus sekä toinen pienempi huone. Asunnossa on myös kylpyhuone. Tässä hyväkuntoisessa kodissa vallitsee viihtyisän rauhallinen tunnelma, joka on pitkälti onnistuneen remontin, kauniiden pintojen ja hyvän maun ansiota. Päähuoneiden lattiapinnat ovat alakerrassa kauniin harmahtavaa vinyylikorkkia, joka sopii harmaaseen olohuoneen tehosteseinään. Yläkerrassa pähkinänruskean värinen laminaattilattia on kauniisti samaa sävyä kuin aulahuoneen tukipalkit ja portaikko. Yläkerrasta löytyy vinokattoinen tilavampi makuuhuone, jossa mukavasti myös tilaa erilaisille säilytysratkaisuille tai vaikka pienelle lukunurkkaukselle.Tässä tilassa on pienet ikkunat, joista kaksi on lattianrajassa. Alakerran pienempi makuuhuone on perinteisempi, suuremmalla ikkunalla varustettu. Olohuoneessa on Uuniseppien Balladin puolivaraava takkauuni tuomassa lämpöä ja tunnelmaa. Vaaleakaapistoisessa keittiössä on kiintokalusteina mm. jääkaappipakastin, kiertoilmalla varustettu erillisuuni, integroidut astianpesukone sekä induktioliesi ja liesituuletin aktiivihiilellä. Kylpyhuoneen kalusteet sekä kaakeloidut ja laatoitetut pinnat ovat siistit ja hyväkuntoiset. Kylpyhuoneen viemäröinti, lattialämmitys, vedeneristys ja laatoitus on remontoitu vuonna 2016, jolloin kylpyhuoneeseen lisättiin myös automaattinen kosteudenpoisto. Taloyhtiössä lähivuosina suoritettuja huoltoja ja korjauksia ovat olleet mm. A-talon katolle asetetut lumiesteet vuonna 2019 ja samana vuonna taloyhtiön päävesijohdon uusiminen kaupungin liittymästä vesimittarille, joka on myös tuolloin vaihdettu. Ulko-ovet on uusittu vuonna 2016 ja piha-alue kunnostettu vuonna 2004. Tulevissa korjaussuunnitelmissa on mainittu mm. pihan kunnostus ja maa-aineksien tasoitus sekä julkisivun maalaus. Tämä kodikas puutalokoti tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden kokea historiaa modernin elämän mukavuuksilla. Kyseessä oleva asunto pitää nähdä omin silmin - ota yhteyttä ja kysy lisää! Koti vapautuu sopimuksen mukaan! Esittelyt ja lisätiedot Merja Hakala, puh. 044-9863 358, merja.hakala@op.fi"

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
574178
Sijainti
Tyyppi
Puutalo-osake (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
43 m²
Kokonaispinta-ala
72 m²
Kerrokset
1/2
Rakennusvuosi
1955
Käyttöönottovuosi
1955
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

138 000,00 €

Velaton hinta

138 000,00 €

Neliöhinta

3 209,30 €/m²

Vastike

Hoitovastike

223,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

223,50 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu 20,00 €/hlö/kk, sähkölämmitys 63,00 €/kk 5900 kWh/v. Lämmityskustannuksiin laajempi selitys: ”Kokonaissähkönkulutuskustannus n. 63 euroa/kk on viimeisen 12 kk:n keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuotuinen sähkönkulutus on nykyisillä asukkailla (2 henkilöä) 12 kk:n aikana ollut noin 5900 kWh sisältäen lämmitys- ja taloussähkön. Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Keittiö: vinyylikorkki / maali. Olohuone: vinyylikorkki / tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti / maali / tapetti / paneelikatto. Makuuhuone 2: vinyylikorkki / maali / tapetti. Kylpyhuone: kaakeli / laatta. Eteinen: laatta / paneloitu / maali.
Keittiön kuvaus
Jääkaappipakastin, erillisuuni kiertoilma, induktioliesi integroitu, liesituuletin aktiivihiili, astianpesukone integroitu, kaapistot, kiinteät valaisimet. Keittiön kaapisto mahdollisuus mikrolle ovea vaihtamalla
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone, suihku, peilikaappi, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
Taisto Ihajärvi / Suomen Isännöitsijäpalvelut Oy, c/o Isännöinti Levasma
Huolto
Osakkaat
Muuta taloyhtiöstä
Yhteisantennijärjestelmä
Tehdyt remontit
Tehdyt remontit:
lämpökamera kuvaus v. 2022
A -talon katolle asennettu lumiesteet v. 2019
Uusittu taloyhtiön päävesijohto kaupungin liittymästä vesimittarille ja vaihdettu vesimittari v. 2019
A -talon katon tuuletuksen parantaminen v. 2017
Vesivuodon edellyttämät kuivaus- ja korjaustoimenpiteet (hstot 2,3, ja 5) v. 2016
Lahovikaisten sisähirsiseinien korjaus v. 2016
päävesijohdon ja vesimittarin lämmityskaapeli v. 2016
Kadun puoleisen rakennuksen (A) kellarikerroksen tuuletusluukut ja ulkoseiniin toisen kerroksen huoneistoja varten asennetut paloportaat uusittu v. 2016
Ulko-ovien uusinta v. 2016
Kadun puoleisen rakennuksen (A) ulkoseinien kunnostus, maalaus ja vesikaton kunnostus ja maalaus v. 2009 - 2010
Ulkovälinevarasto v. 2005
Piha-alueen kunnostus v. 2004
Päävesijohdot ja viemärit uusittu v. 1981. Asunnon remontit: Korjaustyön suoritti T.mi Lunden ja korjaustyön kohteena olivat pesuhuoneen lattia- ja seinäpintojen laatoitukset sekä vesikalusteiden uusinta sekä mm. kylpyhuoneen viemäröinti, lattialämmitys, vesieristys (kiilto), laatoitus.
Keittiöremontti v. 2016
Tulevat remontit
Suunnitellut: KUNNOSSAPITOTARVE YHTIÖKOKOUSTA SEURAAVIEN VIIDEN VUODEN AIKANA 05.06.2023:
Pihan kunnostus ja maa-aineksien tasoitus, Julkisivun maalaus, As. 5 ja 6 portaikon maalaus julkisivujen maalauksen yhteydessä, taloyhtiö hankkii as. 5-6 yhteiskäytävään lämpöpatterin.
Energialuokka
F (2018), Voimassa 15.02.2034
Tontin koko
480 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Asemakaava.
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki

Asunto Oy Airikintie 12

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Lonttinen, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Merja Hakala

Myyntineuvottelija, KiAT

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.