OP Koti Häme Oy LKV, Riihimäki

Mökki tai huvila | 2h + keittiö + kuisti

Ryttyläntie 175, Tervakoski, Janakkala

Hinta

35 000 €

Koko

42 m²

Vuosi

1946

Viehättävä suojaisa pihapiiri vaikkapa puutarhapalstasta haaveilevalle. Myytävä kohde muodostuu kahdesta tilasta ja toinen tila on jo valmiiksi tasaista pelloksi muutettavaa aluetta. Pihassa erillinen kylmä autotallirakennus 35 m2 ja pihasauna, jonka yhteydessä puuliiteri. Tee toukotyöt ja laita vaikka perunat peltoon. Hyvä vaihtoehto vaikkapa siirtolapuutarhamökistä haaveilevalle. Kiinteistö myydään irtaimistoineen. Sovi oma esittelyaikasi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574433
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + keittiö + kuisti
Huoneita
Kaksio
Asuintilojen pinta-ala
42 m²
Kokonaispinta-ala
42 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1946
Käyttöönottovuosi
1946
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

35 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

188,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: kulutustietoja ei ole saatavilla . Kiinteistövero: 188 euroa/vuodessa. . Kiinteistö on ollut 5 vuotta tyhjillään ilman lämmitystä. Sähkön kulutustietoja ei sen vuoksi ole saatavilla. Kohteessa puulämmitys. Puita käytön mukaan. Jätehuolto tyhjennyskertojen mukaan. Nuohous 3 vuoden välein.
Kiinteistövero: 188 euroa/vuodessa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Välttävä
Energialuokka
  • Kohteelle ei lain mukaan tarvitse hankkia energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi. lautaverhous
Pintamateriaali: Keittiö: lautalattiat. Olohuone: lautalattiat. Makuuhuone 1: lautalattiat. Sauna: betonilattia. Eteinen: lautalattia.
Keittiön kuvaus
Liesitaso 2 levyinen valovirtaliesi, kaapistot, puuhella.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas, erillinen wc ulkohuussi, saunassa vesipata.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto, maakellari
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
165-409-9-37
Tontin pinta-ala
2 840 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Tontin nimi
SIIMES ja RAUTOJA,
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 10 % rakennuspaikan pinta-alasta. Alle 2000 m2:n rakennuspaikalla rakennusoikeus on kuitenkin aina 150 k-m2. Pinta-alaltaan 2000 m2:n sekä sitä suuremmilla rakennuspaikoilla rakennusoikeus on aina vähintään 300 k-m2. Asumiskäyttöön tarkoitetulle rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten kerrosala saa kuitenkin olla yhteensä enintään 500 k-m2, vaikka 10 10 %:n laskusäännön mukaan rakennusoikeudeksi tulisi enemmän. Asuinrakennuksen kerrosala saa olla enintään 350 k-m2. Mikäli asumiskäyttöön tarkoitetun rakennuspaikan rakennusoikeus on vähemmän kuin 500 k-m2, saa rakentamisen enimmäismäärästä asuinrakennukseen käyttää kaksi kolmasosaa. Asuinrakennuksiin liittyvinä saa rakentaa varsinaiseen kerrosalaan kuulumattomia katettuja terasseja ja katoksia enintään 40 % rakennuksen suurimman, yleensä maanpinnan tasossa sijaitsevan kerroksen kerrosalasta, mutta kuitenkin enintään 80 m2 ja talousrakennuksiin vastaavasti enintään 40 %, kuitenkin enintään 40 m2. Asuinrakennuksen rakennuspaikalle saadaan rakentaa yksi enintään kaksikerroksinen rakennus, johon saadaan sijoittaa enintään kaksi asuntoa. Rakennuspaikalle saa lisäksi rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä yksikerroksisia talousrakennuksia. Muulle kuin asuntokäyttöön tarkoitetulle rakennuspaikalle saa rakentaa sen käyttötarkoitukseen liittyviä enintään kaksikerroksisia rakennuksia. Rakennuksen pääasiallisen käyttötarkoituksen mukaisia tiloja voidaan sijoittaa kellarin tai ullakon tasolle, mikäli se on rakennuksen käyttötarkoituksen, soveltumisen rakennettuun ympäristöön tai rakennuspaikan maasto-olosuhteisiin nähden välttämätöntä.
Kaavoitustiedot
Suunnittelutarvealue, Rakennuslupa 6.4.1966 pihasaunarakennukselle, käyttöönottotarkastus.
Lisätietoja kaavoituksesta: Janakkalan kunta
Rakennukset
Erillinen pihasaunarakennus. DVV:n rakennuksen tiedot mukaan saunarakennus on valmistunut 1966. Kerrosala 16 m2. Sekä DVV rakennustiedon mukaan 1960 valmistunut autotallirakennus 35 m2.
Palvelut
Palvelut: Turengin palvelut 12 km. Koulut: Turengin koulut. Päiväkoti: Turengin päiväkodit. Liikenneyhteydet: Bussiyhteydet

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Janakkala

Asuinalueena Tervakoski, Janakkala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Siren

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

OP Koti Häme Oy LKV, Riihimäki

OP Koti Häme Oy LKV, Riihimäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.