OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Omakotitalo | 5h, k, kph, s, khh, 2wc, tvtila, työnurkka, 4vh

Haperotie 3, Tupuri, Salo

Hinta

249 000 €

Koko

160 / 210,7 m²

Vuosi

2004

Tervetuloa ihastumaan tähän upeaan tiiliverhoiltuun omakotitaloon Tupurissa! Tässä kodissa on runsaasti asuineliöitä ja erittäin toimiva pohjaratkaisu. Huoneet ovat valoisia ja avaria. Iso keittiö ja ruokailutila, johon mahtuu suuri ruokapöytä. Ruokailutila on yhteydessä olohuoneeseen, joka jakautuu takalla varustettuun oleskelutilaan ja erilliseen TV-tilaan. Täällä on tilaa toteuttaa monenlaisia sisustusunelmia! Neljä tilavaa makuuhuonetta, joista päämakuuhuoneessa on käytännöllinen vaatehuone ja lisäksi vielä työnurkkaus. Neljä vaatehuonetta ja runsaasti kaapistoja takaavat erinomaiset säilytystilat koko perheelle. Talossa on myös kaksi erillistä wc:tä ja hyvin toimivat pesutilat- ja sauna. Lisäksi asunnosta löytyy suuri kodinhoitohuone, jossa on runsaasti säilytys-, lasku- ja muuta tilaa kodin askareiden hoitamiseen. Kahden auton autotalli ja tilava lämmin varasto tarjoavat paikan autoille ja monelle muulle tavalle säilyttää tavaroita. Asuinalueella on kauppa, päiväkoti ja alakoulu kävelymatkan päässä. Kebab-kioski löytyy noin kilometrin päästä. Läheltä löytyy myös hienot ulkoilumaastot, joissa on valaistuja pururatoja ja frisbeegolfratoja. Lapsiystävällinen ja rauhallinen asuinalue, jossa viihdytään pitkään! Salon keskustan palvelut ovat noin viiden kilometrin etäisyydellä ja Salon juna- ja linja-autoasemalle on noin kuuden kilometrin matka. Paikallisliikenne kulkee kodin vierestä, ja alakoulu on noin 1,2 kilometrin etäisyydellä. Tämä ihastuttava valoisa koti henkii lämpöä ja kodikkuutta ja tarjoaa upeat puitteet viihtyisään asumiseen. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Leevi Näreharju 044 7701 330 / leevi.nareharju@op.fi facebook: OP Koti Leevi Näreharju instagram: leevinareharju Myös muut seitsemän välittäjämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa kahdeksan välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
574637
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, kph, s, khh, 2wc, tvtila, työnurkka, 4vh
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
160 m²
Kokonaispinta-ala
210,7 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2004
Käyttöönottovuosi
2004
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

249 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

624,66 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 2022 ja 2023 noin 17300 kWh (3 hengen talous) . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Kertojen mukaan. Kiinteistövero: 624,66 € / vuosi (2024). . Sähköä kulunut vuosina 2022 ja 2023 noin 17300 kWh (3 hlö:n kulutus). Kiinteistövero 624,66 € / vuosi (2024). Tonttivuokra 697,96 € / vuosi (2024). Vesi ja jätevesi oman kulutuksen mukaan. Puhtaanapito (roskis) tyhjennys kertojen / oman sopimuksen mukaan.
Kiinteistövero: 624,66 € / vuosi (2024)

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä
Energialuokka
  • C (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Varaava takka.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoiltu omakotitalo, kevennetty puuverhoilulla.
Pintamateriaali: Keittiö: laminaatti/maali. Olohuone:laminaatti/maali,tapetti. Makuuhuone 1: laminaatti/maali. Makuuhuone 2: laminaatti/tapetti. Makuuhuone 3: laminaatti/maali. Kodinhoitohuone: laatta/lasikuitutapetti. Sauna: laatta/paneeli. Kylpyhuone: laatta/laatta. Eteinen: laatta/maali. Wc: laatta/laatta. Laminaatti: laminaatti/tapetti. Työnurkka: taminaatti/maali. Wc2: laatta/laatta.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni, induktioliesi (uusittu 2018), liesituuletin (uusittu 2020), astianpesukone (uusittu 2020), irralliset kaapistot: ruokatilassa ikkunoiden alla, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali: laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas, kylpyhuone, erillinen wc 2kpl, suihku 2kpl, peilikaappi, kaapit, allaskaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet. Silikonisaumoja uusittu säännöllisin väliajoin. Saunanlauteet uusittu sekä ikkunanpuitteet vaihdettu ja maalattu 2024.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, varasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili
Kattomateriaalin kuvaus
Tiili. Kattoa putsattu säännöllisin väliajoin
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
734-23-79-2 / 734-23-79-2-L1
Tontin pinta-ala
1 042 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Tontin nimi
, 79:2
Rasitteet
Ei ole
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 260,5 m². Tontin tehokkuusluku on 0.25 ja tontin koko on 1042 m², joten tontin kokonaisrakennus on 260,5 m² .
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 2003. Omakotitalo sijaitsee asuinpientalojen korttelialueella.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Rakennukset
Leikkimökki
Tontin vuokraaja
Salon kaupunki
Tontin vuokra
697,96 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2053
Palvelut
Palvelut: Asuinalueella päivittäistavarakauppa, 2 kpl päiväkoteja ja ala-aste. Kaupan vieressä kylmä bensa-asema. Kebab ravintola/kioski noin 1 km. Ulkoilumaastot valaistuine pururatoineen ja frisbeegolfratoineen lähellä. Salon keskustan palveluihin noin 5 km. Salon juna- ja linja-autoasemalle autolla matkaa noin 6 km. Koulut: Ala-aste noin 1,2 km (kävellen), muut oppilaitokset Salon keskustassa. Päiväkoti: Tupurissa kaksi päiväkotia, molemmat autolla 2,5 km säteellä. Toinen päiväkodeista ala-asteen vieressä. Rauhallinen lapsiystävällinen alue, jossa runsaasti lapsiperheitä. Siisti ja hyvin hoidettu valmiiksi rakennettu asuinalue joka muodostuu 2000-luvulla tehdyistä omakoti,- rivi- ja paritaloista. Liikenneyhteydet: Paikallisliikenne Salon keskustaan läheltä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Tupuri, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.