OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Omakotitalo | 5h, k, khh, kph, s

Hakametsäntie 50, Hamula, Siilinjärvi

Hinta

379 000 €

Koko

167,5 / 275 m²

Vuosi

2015

Onko teillä etsinnässä uusi koti? Tässä erittäin hyvä vaihtoehto Hamulassa maaseudun rauhassa, mutta ei kuitenkaan pitkän matkan päästä palveluista. Harkkotalo on rakennettu 2015 ja myydään noin 2 ha määräalana. Alakerrassa tilava olohuone-keittiö. Keittiössä kivitasot kauttaaltaan. Hyvin kaappi- ja laskutilaa keittiöaskareisiin. Alakerrasta löytyy myös hyvänkokoinen kodinhoitohuone, jonka yhteydessä iso vaatehuone. Myös kylpyhuone ja sauna, jossa ainavalmis kiuas. Yläkerrassa on neljä erillistä makuuhuonetta, joten jokaiselle löytyy kivasti omat huoneet. Lämmitysmuotona on puukeskuslämmitys ja lisäksi aurinkolämpöpaneeli joka kerää lämpöä varaajaan. Viilennykseen on myös ilmalämpöpumppu. Autolle on talonyhteydessä kahden auton katos ja kahden auton lämmin talli. Joten tilaa löytyy vaikka pikku puuhastelulle. Upea nurmipiha antaa mahdollisuuksia monenlaiseen touhuun omalla pihalla. Alakoulu on Hamulan koulu, jonne on koulukuljetus. Myös Harjamäen päiväkoti sijaitsee koulun vieressä. Sovi oma esittelyaikasi Minna Antikainen 050 590 8542, minna.antikainen@op.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575076
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, khh, kph, s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
167,5 m²
Kokonaispinta-ala
275 m²
Rakennusvuosi
2015
Käyttöönottovuosi
2015
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

379 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 154,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: 1935€/v 10000 kWh/v. Puhtaanapito: 200€/v. Tiemaksut: 308€/v. Kiinteistövero: 1154€/v. .
Kiinteistövero: 1154€/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
-
Energialuokka
  • B (2018)
  • voimassa 05.12.2033 saakka
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Puu. Puukeskuslämmitys (sähkö varalla), aurinkolämpö (kerää auringosta lämpöä varaajaan ja jakaa käyttöveden ja talon lämmitykseen)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Harkko
Pintamateriaali: Keittiö: Lattia: laatta Seinät: maali. Olohuone: Lattia: laatta Seinät: maali. Makuuhuone 1: Lattia: laminaatti Seinät: maali. Makuuhuone 2: Lattia: laminaatti Seinät: maali. Makuuhuone 3: Lattia: laminaatti Seinät: maali. Kodinhoitohuone: Lattia: laatta Seinät: maali. Sauna: Lattia: laatta Seinät: paneeli. Kylpyhuone: Lattia: laatta Seinät: laatta. Wc: Lattia: laatta Seinät: maali/tapetti.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, erillisuuni kiertoilmauuni, liesitaso induktio, liesituuletin, leivinuuni, mikroaaltouuni, astianpesukone 2023, kaapistot 2024, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali kivi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas Aina valmis kiuas, kylpyhuone, erillinen wc x2, suihku x2, peilit, pesukoneliitäntä, lattialämmitys, kiinteät valaisimet.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
749-402-2-49
Tontin pinta-ala
20 000 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Määräala
Tontin nimi
Kotikunnas, 2:49
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 700 m². Pysyvän asumisen rakennuspaikalle rakennettavien rakennusten yhteenlaskettu kerrosala saa olla enintään 200m2 + 6% rakennuspaikan pinta-alasta, yhteensä enintään 700 k-m2. Rakennusoikeudesta voidaan käyttää enintään 40% yritys- ja työskentelytilojen rakentamiseen. Edellä mainitusta sallitusta rakentamisen määrästä varattava vähintään 30% erillisten talousrakennusten rakentamista varten. Käytetty rakennusoikeus ilmoitettu rakennuslupapiirustuksen mukaan (okt 275 k-m2).
Kaavoitustiedot
Yleiskaava, Rakennuslupa 2013. Siilinjärven kunta 017 401 111 Myydään noin 2 ha määräala
Lisätietoja kaavoituksesta: Siilinjärven kaupunki
Rakennukset
Puuliiteri

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Siilinjärvi

Asuinalueena Hamula, Siilinjärvi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Minna Antikainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

OP Koti Itä-Suomi Oy LKV, Kuopio

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.