OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Omakotitalo | 4h + k + takkahuone + vh + erillinen wc + kph / wc + sauna + khh + eteinen + autotalli + varasto

Hirvenkatu 20, Huhkola, Turku

Hinta

248 000 €

Koko

104 m²

Vuosi

1985

Tämä kerrassaan ihastuttava omakotitalo on vapautumassa uusille asukkaille viihtyisällä Huhkolan asuinaslueella. Huhkolassa olet samaan aikaan lähellä palveluita, kuten Skanssia ja silti lähelläsi on myös loistavat lenkkeilymaastot. Tämä talo on rakennettu kätevästi yhteen tasoon. Talossa on tilava olohuone, joka avartuu takkahuoneeseen. Takkahuone on mahdollista erottaa vaikkapa työtilaksi. Talossa on lisäksi kolme makuuhuonetta, joista yhden makuuhuoneen yhteydessä on vaatehuone. Talossa on kaunis ja tilava Puustellin keittiö. Tilaan mahtuu hyvin myös ruokapöytä. Keittiöstä on käynti kodinhoitohuoneeseen, josta puolestaan on oma ovi ulos. Talossa on laatoitettu kylpyhuone/wc, josta on käynti talon saunaan. Lisäksi talossa on erillinen wc-tila. Lisää mukavuutta arkeen tuo oma autotalli. Rakennuspiirustusten mukaan kyseessä on autokatos. Autotalliin voi kuitenkin hakea rakennuslupaa (rakennusoikeutta on jäljellä). Vaihtoehtoisesti autotallista voi irroittaa nosto-oven. Voit kysyä tästä lisää välittäjältä! Talosta on tehty kuntotarkastusraportti aivan hiljattain. Voit tiedustella lisää kuntotarkastusraportista välittäjältä. Voit tiedustella myös yksityistä esittelyaikaa suoraan välittäjältä. Lisätiedot ja yksityisesittelyt: Pia Willberg Kiinteistönvälittäjä LKV 044 5933 104 pia.willberg@op.fi Mietitkö oman asuntosi myyntiä? Kutsu minut maksuttomalle arviokäynnille niin toteutetaan myös sinun asuntounelmasi!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ti 21.5. 15:00 - 15:30
Esittelijänä Pia Willberg
p. 044 5933 104

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575239
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + takkahuone + vh + erillinen wc + kph / wc + sauna + khh + eteinen + autotalli + varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
104 m²
Kokonaispinta-ala
104 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1985
Käyttöönottovuosi
1985
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

248 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

290,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: 1436,14. Sähkö: 9093 kWh vuonna 2023 ja 13 367 kWh vuonna 2022 9093 kWh/v. Vesi ja jätevesi: 100 euroa/kk. Puhtaanapito: Tyhjennys 1 krt/kk 20 euroa/kk. Kiinteistövero: noin 290 euroa. . Kokonaissähkönkulutuskustannus (119,68 euroa/kk eli 1 436,14 euroa/vuosi) on vuoden 2023 keskimääräinen kustannus, sisältäen sähköenergiamaksut (kilowattitunnin hinta on ollut kiinteässä sopimuksessa 15,79 + 5,92 + 6,51 senttiä/kilowattitunti) perusmaksuineen ja sähkönsiirtomaksut perusmaksuineen sekä sähköveron. Vuonna 2023 talossa on asunut 4 henkilöä.

Sähkönkulutus on suuresti riippuvainen muun muassa lämmityskauden pituudesta ja keskilämpötilasta, asunnon sisälämpötilasta, perheen koosta, kulutustottumuksista sekä sähkölaitteiden kunnosta, iästä ja energiatehokkuudesta.
Kiinteistövero: noin 290 euroa

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Muut lisätiedot: Autotalliin ei ole haettu rakennuslupaa. Luvassa autotalli on autokatoksena ja autokatokselle on siis lupa. Mikäli rakennuslupaa ei halua hakea, tulee autotallin ovi poistaa ja palauttaa tila näin alkuperäiseen käyttöön eli autokatokseksi. Ostaja vastaa autotallin luvan hakemisesta. Autokatosta ei nykyisellään lasketa kerrosalaan, mutta autotallina tila laskettaisiin kerrosalaan. Kiinteistöllä on rakennusoikeutta jäljellä.
Tehdyt remontit
Katto on uusittu vuonna 2015.

Pintaremonttia on tehty vuonna 2011, jolloin lattiat on uusittu (betoniin saakka) ja takka on slammattu. Lisäksi pieni wc-tila on remontoitu vuonna 2011.

Kylpyhuone ja sauna on uusittu noin vuonna 2008, jolloin on myös lisätty kylpyhuoneeseen wc-istuin (vuosiluku täsmennetään tarvittaessa). Kylpyhuoneesta on ollut ennen käynti myös takkahuoneeseen, mutta oviaukko on suljettu lasitiilellä.
Energialuokka
  • E (2018)
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: Laminaatti, seinät maalattu lasikuitutapetti, panelikatto maalattu. Olohuone: Vinyylikorkki, seinät maalattu gyproc-levy, panelikatto maalattu. Makuuhuone 1: Vinyylikorkki, tapetti/maalattu/paneli, panelikatto maalattu. Makuuhuone 2: Vinyylikorkki, tapetti/maalattu/paneli, panelikatto maalattu. Makuuhuone 3: Vinyylikorkki, tapetti/maalattu/paneli, panelikatto maalattu. Kodinhoitohuone: Lattia muovimatto, seinät maalattu, uusittu panelikatto. Sauna: Laattalattia, seinät paneli. Kylpyhuone: Laatoitettu. Eteinen: Muovimatto, paneloitu. WC: Laatoitettu. Ovet: Ulko-ovi ja väliovet on uusittu.
Keittiön kuvaus
Talossa on kaunis Puustellin keittiö, jossa on jääkaappipakastin (side by side), erillisuuni, liesitaso (induktio, halkeama lasissa), liesituuletin ja kaapistot. Pöytätasojen materiaali on laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone: Tämä laatoitettu kylpyhuone on uusittu noin vuonna 2008. Kylpyhuoneessa on suihku, wc ja peilikaappi. Kylpyhuoneessa on lattialämmitys. Kylpyhuoneesta on käynti saunaan, jossa on sähkökiuas. Kylpyhuoneesta on käynti kodinhoitohuoneeseen. Kodinhoitohuoneessa on liitännät pyykinpesukoneelle sekä Kodinhoitohuone on uusittu 2012 putkirikon jälkeen (korjattu vakuutusyhtiön toimesta). Kodinhoitohuoneessa on lattialämmitys, mutta lattialämmityksen termostaatissa on häikkää. Erillinen wc-tila: Erillisessä wc-tilassa on wc-istuin, peilikaappi, kaappeja ja allaskaappi.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Katto on uusittu vuonna 2015

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Turku toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Vuokra
Kiinteistötunnus
853-24-6-9-L1
Tontin pinta-ala
777 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 194 m². Rakennusoikeus kaavassa e=0,25
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 9.5.1985. Turun kaupunki
Lisätietoja kaavoituksesta: Turun kaupunki
Tontin vuokraaja
Turun kaupunki
Tontin vuokra
274,43 € / vuosi
Lisätietoja vuokra-ajasta
Vuokrasopimus päättyy 31.12.2032

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Huhkola, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pia Willberg

yhteyspäällikkö, LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Brahenkatu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.