OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Omakotitalo | 5h, k, saunatilat ja autotalli

Rauhalankuja 3, Suopelto, Loimaa

Hinta

115 000 €

Koko

115 / 157 m²

Vuosi

1980

Suositulla Rauhalan omakotialueella. Paljon remontoitu ja siististi asuttu talo, päättyvän kadun varressa. Tiiliverhotussa talossa tilaa mukavasti: isot olohuone ja keittiö, kolme makuuhuonetta; ja saunatilojen yhteydessä iso askarteluhuone, josta oma uloskäynti takapihalle -vaikka löylyjen välillä vilvoittelemaan. Savupiipussa hormivaraus takalle. Keittiö uusittu koneineen ja olohuoneen parketissa kiiltää uusittu lakkaus. Olohuoneen jatkeeksi on tehty limiovella suljettava nurkkaus etätyön tekoon. Ja uudistuksia on makuuhuoneissakin: laminaattilattiat, seinissä harmaan sävyt ja komeroissa liukuovet. Öljykeskuslämmitys on vaihtunut kaukolämpöön. Tilava tontti aukeaa länteen, ja tarjoaa kunnon puitteet puutarhaharrastajalle perunamaata myöden. Myös koulut ja liikuntaharrasteet ihan lähellä. Tämä talo on heti vapaa - sovi oma esittelysi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
575395
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, saunatilat ja autotalli
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
115 m²
Kokonaispinta-ala
157 m²
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
1980
Käyttöönottovuosi
1980
Vapautuminen
Vapautuu: Heti

Hinta

Myyntihinta

115 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

271,00 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lämmitys: kaukolämpö 1.450 €/vuosi. Sähkö: taloussähkö . Puhtaanapito: 20 €/kk. Kiinteistövero: 271 €/vuosi. . Lämmitys ja käyttöveden lämmitys kaukolämpö. Viime vuoden kustannukset 1.450 €, sisältäen perusmaksut ja kulutuksen, kulutus ollut 15.920 kWh. Vuosikulutus vaihdellut 14.000 kWh - 18.000 kWh/vuosi (kahden hengen talous). Kulutusmaksu 1.1.2023 alkaen on 56,00 €/MWh (alv 0%), 69,44 €/MWh (sis. alv 24%).
Varainsiirtovero 3 % kauppahinnasta.
Kiinteistövero: 271 €/vuosi

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tehdyt remontit
Edellisten omistajien aikana autokatoksen muutos autotalliksi ja terassin muutos työhuoneeksi. Lisäksi vesikatteen uusiminen, ja remontoitu keittiö ja pesutilat, liitytty kaukolämpöön ja makuuhuoneiden sisustusremontit. Ikkunat uusittu osittain (makuuhuoneissa vanhat, 3-lasiset), olohuoneen parketti hiottu ja lakattu. Tuulikaapin ja wc:n vesivahinkokorjaus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Hyvä, Remontointeja tehty edellisten omistajien toimesta
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu. Puurunkoinen elementti, tiiliverhous
Pintamateriaali: Keittiö: Parkettilattia, seinät maalatut. Olohuone: Parkettilattia, seinät tapetoidut. Makuuhuone 1: Laminaattilattia, seinät tapetoidut. Makuuhuone 2: Laminaattilattia, seinät tapetoidut. Makuuhuone 3: Laminaattilattia, seinät tapetoidut. Kodinhoitohuone: Kh-tila pesuhuoneen yhteydessä, lattia ja seinät laatoitetut. Sauna: Laattalattia, seinät paneeli. Kylpyhuone: Lattia ja seinät laatoitetut. Eteinen: Parkettilattia, seinät tapetoidut. Askarteluhuone: Laattalattia, seinät puolipaneeli ja tapetti. Wc: Laattalattia, seinät maalatut.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, lattialiesi, liesituuletin, astianpesukone, kaapistot, kiinteät valaisimet, pöytätasojen materiaali (laminaatti).
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, sähkökiuas (heti valmis). Kylpyhuone: suihku, suihkuseinä (lasitiili), kodinhoitotilassa: peilikaappi, yläkaapit ja allaskaappi sekä pesukoneliitäntä; kiinteät valaisimet. Tilassa koneellinen poistotuuletus.
Säilytystilojen kuvaus
Ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. Kartoitettu 2016, tutkimustulos: yläpohjan tuuletus riittävä, rakenteet kunnossa, aluskatteena osittain tavallinen rakennusmuovi
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
430-6-30-6
Tontin pinta-ala
1 040 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus 312 m². Käytetty rakennusoikeus perustuu rakennuslupakuviin, siksi tarkkaa jäljellä olevaa rakennusoikeutta ei ole tiedossa.
Kaavoitustiedot
Asemakaava (sitova tonttijako), Rakennuslupa 1979. Kaavamerkintä AOR II, e = 0,30
Lisätietoja kaavoituksesta: Loimaan kaupunki, tekn tsto
Rakennukset
Kevytrakenteinen puutarhavaja.
Palvelut
Palvelut: Keskustan palveltut noin 1,5 km. Marketit noin 1,5 km, lähikauppana Puistokadun K-Market. Liikuntapalvelut lähellä, Eteläiselle lenkkipolulle pääsee kadun päästä. Koulut: Yläaste/lukio alle kilometri, ala-aste keskustassa turvallisen alikulun kautta n. 1,5 km. Päiväkoti: Alueella kaksi päiväkotia. Liikenneyhteydet: Hyvät kevyen liikenteen yhteydet keskustaan.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Loimaa

Asuinalueena Suopelto, Loimaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Heli Harteela

Kiinteistönvälittäjä LKV

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

OP Koti Turun Seutu Oy LKV, Loimaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.