Omakotitalo | 3h, k, khh, kph, s, takkahuone, vh, wc, at / varasto

Savikulmantie 206, Perniö, Salo

Hinta

139 000 €

Koko

145 / 183,3 m²

Vuosi

1986

Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan omakotitaloon, joka on huolella pidetty ja siisti kokonaisuus. Talo vapautuu ensimmäiseltä omistajalta ja se on valmiina uusille asukkaille. Asuintilat sijaitsevat yläkerrassa. Keittiö on tilava ja sieltä löytyy kunnon vanhanajan puuhella/leivinuuni. Ruokailutila yhdistyy olohuoneeseen, joka on tilava ja valoisa suurien ikkunoiden ansiosta. Olohuoneesta on käynti parvekkeelle, josta on kauniit näkymät ympäröivään luontoon. Yläkerrassa on lisäksi kaksi hyvänkokoista makuuhuonetta ja vaatehuone. Alakerrassa on runsaasti tilaa rentoutumiseen. Siellä on puulämmitteinen sauna, takkahuone ja kodinhoito- ja pesutilat. Takka luo tunnelmaa ja lämpöä kylminä talvi-iltoina. Lämmin autotalli, josta on käynti sisälle, on erittäin kätevä talvella. Talossa on myös talouskellari. Ilmalämpöpumppu olohuoneessa tuo energiatehokkuutta talon lämmitykseen ja viilennystä kesähelteillä. Kaunis piha on huolella hoidettu ja siellä on runsaasti kukkaistutuksia ja kalliota. Pihapiiri rajoittuu metsään. Takapiha on suunnattu länteen ja siellä on ihana huvimaja, jossa voi viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa. Tämä on loistava tilaisuus löytää uusi koti, joka tarjoaa kaikki mukavuudet ja on valmiina uusille omistajille. Tervetuloa tutustumaan tähän kauniiseen omakotitaloon! Tähän kotiin voi tutustua myös etänä! Klikkaa itsesi sisään virtuaaliesittelyyn ja astu peremmälle. Voit tutustua asunnon tiloihin 3D-esityksen kautta, aivan kuten olisit paikan päällä. Tulen mielelläni esittelemään tätä kotia yksityisesittelynä, soita niin sovitaan aika. Annele Koivunen 044 770 1332 tai annele.koivunen@op.fi Myös muut kuusi välittäjäämme ovat käytössäsi tämän kodin myynnissä. Onko asuntosi vielä myymättä? Ota yhteyttä, niin laitetaan sen myynti alulle. Meiltä saat kodillesi myyntivoimaa seitsemän välittäjän voimin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
575728
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h, k, khh, kph, s, takkahuone, vh, wc, at / varasto
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
145 m²
Kokonaispinta-ala
183,3 m²
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1986
Käyttöönottovuosi
1986
Vapautuminen
Vapautuu: Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

139 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

433,96 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Sähkö: Noin 10 929 kWh vuonna 2023 (kahden hengen talous) . Vesi ja jätevesi: Kulutuksen mukaan. Puhtaanapito: Sopimuksen ja tyhjennyskertojen mukaan. Tiemaksut: 133 €/v. Kiinteistövero: 433,96 €/v. . Esitetyt kulutus- ja kustannustiedot perustuvat nykykäyttöön ja voivat siten olla pienempiä tai suurempia, riippuen mm. asukasmäärästä ja asumistottumuksista sekä henkilökohtaisista sopimusehdoista ja voivat näin ollen poiketa olennaisesti ilmoitetuista. Ilmoitettu kiinteistöveron määrä on vuodelta 2024.
Kiinteistövero: 433,96 €/v

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoa huoneistosta/rakennuksesta: Yhden perheen omistuksessa ollut hieno kokonaisuus.
Energialuokka
  • Kohteella ei ole lain edellyttämää energiatodistusta ja sen vuoksi energialuokka ei ole tiedossa
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Sähkö. Ilmalämpöpumppu 2017 Uuni/takka (polttopuut)
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu / Tiiliverhoilu
Pintamateriaali: Keittiö: Seinät tapetti/kaakeli, Mosaiikkiparketti. Olohuone: Seinät tapetti, Mosaiikkiparketti. Makuuhuone 1: Seinät tapetti, Laminaattilattia. Makuuhuone 2: Seinät tapetti, Laminaattilattia. Kodinhoitohuone: Seinät lasikuitutapetti, Laattalattia. Sauna: Seinät paneloitu, Tiili, Laattalattia. Kylpyhuone: Seinät kaakeli, Laattalattia. Wc: Seinät tapetti/kaakeli, Laattalattia. Takkahuone: Seinät paneeli, Laminaattilattia.
Keittiön kuvaus
Jääkaappi, pakastekaappi, sähköliesi 60 cm, liesikupu, leivinuuni + puuhella, astianpesukone, vaaleat koivukaapistot 2014, pöytätasojen materiaali laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Sauna, puukiuas + mahdollisuus sähkökiukaalle, kylpyhuonessa lavuaari ja wc-istuin, suihku, peilikaappi, pesukoneliitäntä, lattialämmitys (wc, vh, takkahuone, kph, khh). Erillinen wc.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kellari, kaapistoja
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti. tiilikuvio, uusittu 2013.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
734-615-2-29
Tontin pinta-ala
5 260 m²
Lisätietoja tontista
Maapohjan tyyppi: Tila
Todella siisti ja hyvin hoidettu pihapiiri. Etupiha tasainen ja osittain nurmikkoa. Rakennuksen takana kalliota.
Tontin nimi
Mäntykallio, 2:29
Rasitteet
Tierasite (Savimetsän tie)
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Suunnittelutarvealue, rakennusluvan myöntäminen edellyttää ns.suunnittelutarveharkintaa, jota koskevat päätökset tekee kaupunkikehityslautakunta ennen rakennusluvan myöntämistä.
Kaavoitustiedot
Maakuntakaava, Rakennuslupa . Alueen rakentamista ohjaa maakuntakaava sekä Salon kaupungin rakennusjärjestys.
Lisätietoja kaavoituksesta: Salon kaupunki, p. 02 778 5105
Rakennukset
Huvimaja
Palvelut
Palvelut: Lähin ruokakauppa noin 3 km, ABC-asema, apteekki. Koulut: Alakoulu noin 4 km, koulukuljetus. Yläaste ja lukio kirkolla. Päiväkoti: Noin 4 km. Kirjasto noin 4 km. Terveysasema noin 4 km. Liikenneyhteydet: Perniöntieltä vuoroja.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Salo

Asuinalueena Perniö, Salo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

OP Koti Lounaismaa Oy LKV, Salo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.