Metsätila

Heinisuontie 267, Hamina

Hinta

23 000 €

Tila

-

Metsä

4,7 ha

Näppärän kokoinen kasvatusmetsäkohde Haminassa. Maapohjat ovat pääosin kivennäismaita, raviteisuustason vaihdellessa kuivahkon ja lehtomaisen kankaan väliltä. Metsämaata on noin 4,7 hehtaaria ja sähkölinjan alle jäävää maata noin 0.4 hehtaaria. Tarjoustenjättöaikaa 15.5.2024 saakka. Virallinen myyntiesite omalla maalla LKV:n nettisivuilla: https://omallamaalla.fi/kohteet-kaikki/6415/ Tilalla on kohtalaisen hyvä, mäntyvaltainen puusto. Suora tieyhteys ja virallinen tieoikeus puuttuvat, mutta puunkorjuu on aikaisemmin onnistunut. Edellinen hakkuu on tehty vuonna 2017 tilan itäosaan, jonka seuraava käsittelykerta on suunniteltu vuodelle 2030. Tilan länsiossassa olisi hakkuumahdolisuuksia noin 150 kuution edestä, korjuu kannattaa todennäköisesti toteuttaa talvikorjuuna ja ajaa puut länteen, päin peltojen yli. Ilmakuvassa näkyy ura, jota pitkin ajettu aiemmin myös naapurin puita, kääntöpaikan ja lanssin ollessa pellon reunassa. Koivikoissa on kehityskelpoinen kuusen alikasvos, ja kuvioita kannattattanee ennakkoraivata. Itäosaan on suunniteltu seuraava leimikko vuodelle 2030, josta arvioitu kertymä noin 277 kuutiota. Taimikkokuviolle 9, tilan itälaidassa voisi täydennysistuttaa 300-400 kuusen taimea täystiheän taimikon varmistamiseksi. Kartat suunnitelluista leimikoista karttaliitteistä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
57617020
Sijainti
  • Hamina 
  • Heinisuontie 267, 49520
Tyyppi
Metsätila (kiinteistö)
Metsän pinta-ala
4,7 ha

Hinta

Myyntihinta

23 000,00 €

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Hamina

Asuinalueena Hamina

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Joni Tervo

Omalla Maalla LKV

Nurmeksentie 14,
80100 JOENSUU

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.