Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kerrostalo | 3h + k + s + p

Kyyninkatu 25 C, Keskusta, Nokia

Hinta

215 000 €

Koko

74,5 m²

Vuosi

2014

Esteetön keskustakolmio hissitalosta Nokian keskustan aitiopaikalla! Keskeisellä kätevällä sijainnilla on nyt tarjolla väljempi kulmahuoneisto! Kaikki Nokian ja Tampereen väliset suorat bussit kulkevat vierestä, lähijunalle kävelee muutaman sata metriä ja kaikki keskustan palvelut sekä uusi Nokian terveyskeskus ovat kävelyetäisyydellä. Tuoretiskistään tunnettu K-Supermarket Löytis on sekin lähinaapuri, joten tällä sijainnilla arki on sujuvaa. Tällä siististi pidetyllä kodilla on reippaat 74,5 m²:tä kokoa. Väljyyden huomaa mukavan kokoisina huoneina ja reilusti varusteltuna keittiönä. Valtti on sekin, että vessoja on kaksin kappalein: toinen erikseen ja toinen pesuhuoneen yhteydessä. Huoneistoon myös juuri 2023 lisätty ilmalämpöpumppu, jolloin mukavuudet ovat kunnossa! Asunnosta avautuu kaupunkikuvallinen pääkadun puistoinen näkymä, ja kiitos modernin rakennustekniikan jää keskustan melu silti ulkopuolelle. Olohuoneen jatkona oleva lasitettu ja verhoin varustettu parveke on oma suojainen sopukkansa, jossa kelpaa kesäkaudella istuskella. Säilytystiloina on vaatehuone, eteisen ja toisen makuuhuoneen reipas kaapistovarustus, sekä taloyhtiön tiloista löytyvä irtainvarasto. TILAT Eteinen, olohuone ja käynti parvekkeelle, keittiö ja ruokailutila, 2 makuuhuonetta, vaatehuone, erillinen WC, pesuhuone ja sauna. TALOYHTIÖ Tämä 7 asunnon taloyhtiö on rakennettu 2014. Lämmityksenä on huoleton kaukolämpö ja ilmanvaihtona on nykyaikaisesti koneellinen tulo- ja poistoilmanvaihto lämmön talteenotolla. Suurempia remontteja ei ole näköpiirissä; keskustelun tasolla on pohdittu tontin lunastamista omaksi, mutta päätöksenteko on jätetty tulevaisuuteen. Osoitteeseen on saatavilla kiinteitä nettiyhteyksiä aina 1000 Mbit/s asti. Vapautuminen sopimuksen mukaan. Tervetuloa tutustumaan! Voit myös tilata omaa yksityistä esittelyaikaa. Esitteen ja yhtiön dokumentit saat pyynnöstä sähköpostiisi pilvipalvelun kautta. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
58826722
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s + p
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
74,5 m²
Kokonaispinta-ala
74,5 m²
Kerrokset
2/3
Rakennusvuosi
2014
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

215 000,00 €

Velaton hinta

215 000,00 €

Neliöhinta

2 885,91 €/m²

Vastike

Hoitovastike

372,50 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

372,50 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Lasitettu parveke etelä-kaakkoon. Säleverhot ja terassimatto kuuluvat kauppaan.
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Lämmöntalteenotto, Koneellinen tulo, Koneellinen poisto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Betoni
Keittiön kuvaus
Kaapistoissa valkoiset sileät ovet ja tilavaraus mikroaaltouunille, harmaa laminaattitaso, valkoinen välilaatoitus, teräksinen tiskipöytä 1,5 altaalla. Keraaminen liesi, liesikupu ja ilmanvaihdon ohjaus, jääkaappi / pakastin, astianpesukone (2024). Irtopakastin ei kuulu kauppaan.

Keittiössä sattunut 2024 tammikuussa astianpesukoneen vuoto: lattia ja kone poistettu, kuivatettu ja asennettu uusi astianpesukone ja uusi laminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, vesieristys, lattialämmitys. WC-istuin, allas, peilikaappi ja valaisimet sivulla, suihkuseinä, suihku, pyykkikaappi, pesukoneliitäntä ja tilavaraus pyykkitornille, ilmanvaihtokone lämmön talteenotolla. Korkea irtokaappi kuuluu kauppaan.
WC-tilojen kuvaus
Lattia laattaa, lattialämmitys, seinät maalattu. WC-istuin, käsisuihku, allas, alakaappi, peilikaappi ja valaisimet sivulla. Korkea irtokaappi nurkassa kuuluu kauppaan.
Saunan kuvaus
Savulasiovi, sähkökiuas.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Nokian Kyyninhelmi
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Autotalleja 5 kpl osakkeina. Yhtiöllä 5 kpl sähkötolppapaikkoja, joista 1 kpl on vieraspaikkana ja 1 kpl on yhtiön jäteastioiden säilytykselle varattu. Saatavuus tarkistettava isännöitsijältä: vieraspaikka on yhtiöltä vuokrattavissa, jos tarvetta tulee.

Irtainvarastokopit sekä siivousvarasto ja tekniset tilat.

Yhtiölle ei ole tehty erillistä kunnossapitotarveselvitystä.

Kiinteistönhoito huoltoyhtiöllä. Yhtiöllä ei ole erityisiä omistuksia. Lunastuslauseke yhtiöjärjestyksessä 8 §: koskee ainoastaan yhtiön autotalliosakkeiden
lunastusoikeutta (lunastusoikeus osakkailla).

Kaapeli-TV. Elisa tarjoaa valokuituyhteyksiä omalla soipimuksella jopa 1000 Mbit / s asti.
Tehdyt remontit
2023: Helmikuussa asennettu ilmalämpöpumppu kootusti taloyhtiön huoneistoihin C1, C3, C4, C5 ja C7.
Tulevat remontit
Ei ole päätettyjä korjauksia isännöitsijäntodistuksen mukaan.

Varsinainen yhtiökokous 30.3.2023 antoi hallitukselle valtuudet periä ylimääräinen hoitovastike taloudellisen tilanteen niin edellyttäessä.

Lisäksi samassa yhtiökokouksessa keskusteltiin mahdollisesta tontin lunastamisesta taloyhtiölle omaksi tontiksi. Kustannuslaskelma esiteltiin yhtiökokouksessa, ja arvioidut tontin hankintakustannukset oli taloyhtiölle tilanteessa 1.4.2023: lunastushinta varainsiirto-
veroineen ja asiantuntijapalkkioineen oli yhteensä noin 186.360 €. Tontin lunastusasia jätettiin vielä tulevien yhtiökokousten päätettäväksi.
Energialuokka
D (2018)
Tontin koko
795 m²
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
3 732,76 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
29.7.2066

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Keskusta, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.