T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Kerrostalo | 1h + kt + lasitettu parveke

Samottikuja 5 A 17, Pitkämäki, Turku

Hinta

136 686,50 €

Koko

27 / 33,5 m²

Vuosi

2024

Hieno tilaisuus - Ainutlaatuinen yksiö loistavalla sijainnilla uudella Pukkilan asuinalueella aivan Turun keskustan tuntumassa! - Valoisa ja avara kulmayksiö vaikuttavalla 2,85 metrin huonekorkeudella! - Oma, iso lasitettu parveke aamu auringon suuntaan - Valtavat, lähes lattiasta kattoon ulottuvat ikkuna tekevät kodista viihtyisän - Vesikiertoinen lattialämmitys - Loistava sijainti aivan Turun keskustan kupeessa, luonnon ympäröimänä - Manhattanin palvelut vieressä sekä hyvät kulkuyhteydet kaikkiin suuntiin joko julkisilla, autolla, pyöräillen tai jalkaisin Tämä tilava ja valoisa yksiö on parhaillaan rakenteilla ja kauppoja tehdään kovaa vauhtia. Asunnon lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat kahteen eri suuntaan yhdistettynä tavanomaista korkeampaan huonekorkeuteen (n. 2,85m) luovat valoisan ja avaran tunnelman. Tässä asunnossa jokainen neliö on tehokkaassa käytössä. Miellyttävä vesikiertoinen lattialämmitys koko asunnossa mahdollistaa tasaisen lämmön ilman näkyviä patteriratkaisuja. Asunnossa on suuri lasitettu parveke (noin 6,5m2), joka toimii käytännössä kuin lisähuoneena rentoutumiseen ja viihtymiseen. Asunto Oy Turun Piastrella rakennetaan vehreään puistokortteliin Samottikujalle aivan Turun keskustan kupeeseen. Piastrellan läheltä löytyy runsaasti arjen palveluita, harrastusmahdollisuuksia sekä erinomaiset kulkuyhteydet eri suuntiin. Asukkailla on myös käytettävissään taloyhtiön yhteiskäyttöautoja. Kulttuurista ja tapahtumista kiinnostuneille sijainti on ihanteellinen niin tulevan areenahankkeen kuin nykyisen Logomon kulttuurikeskuksen puolesta. Tämä viehättävä koti odottaa muuttajaansa joulukuusta 2024 eteenpäin. Kerromme mielellämme lisää tästä ainutlaatuisesta kodista. Jos haluat tietää enemmän tai järjestää esittelyn, ota yhteyttä: Taavetti Kärkkäinen 040 0449113, taavetti.karkkainen@t2h.fi. Soita tai laita viestiä, niin sovitaan tapaaminen sinulle sopivaan aikaan. Huomioithan, että osa ilmoituksen kuvista on rakentajan aiemmista vastaavista asunnoista tai kohteen havainnekuvia, ja ne eivät välttämättä täysin vastaa myynnissä olevan asunnon yksityiskohtia.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
61757268
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + lasitettu parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27 m²
Muiden tilojen pinta-ala
6,5 m²
Kokonaispinta-ala
33,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Parvekkeen koko 6,5m2
Kerrokset
3/6
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Muu ehto.
Kohteen valmistuessa. Arvioitu valmistuminen 12/2024.

Hinta

Myyntihinta

47 840,28 €

Velkaosuus

88 846,22 €

Velaton hinta

136 686,50 €

Neliöhinta

5 062,46 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

175,50 € / kk

Pääomavastike

364,19 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

539,69 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Hoitovastike on neliöperusteinen ja rahoitusvastike on osakeperusteinen. Ilmoitettu rahoitusvastikearvio sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 6kk Euriborkorolla + 0,95 % marginaalilla (tilanne 9.8.2023 yht. 4,877 %). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + ensimmäinen asumisvuosi ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennysarvio 0,67 €/osake/kk + koron osuus. Osakkeenostajilta ryhdytään keräämään vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 12/2025. Yhtiö rakennetaan vuokratontille, johon kohdistuu yhtiökohtainen lunastusoikeus. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Lasitettu parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Turun Piastrella
Rakennuttaja
T2H
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Palvelut
Piastrella on aivan Turun keskustan kupeessa, joten palvelukattaus on erinomainen. Tarjolla ovat erikoisliikkeet, ravintolat, kahvilat, tavaratalot, elokuvateatterit, ravintolalaivat, museot ja paljon muuta. Aivan oman kodin vieressäkin riittää lähipalveluita ja paljon tekemistä, sillä naapurustossa on muun muassa useampia kauppoja, apteekki, ravintoloita, kuntosaleja sekä kauppakeskus Manhattan, jonka Sport Centerissä pystyy harrastamaan esimerkiksi salibandya, squashia ja sulkapalloa. Lisäksi lähistöllä on useita puistoja, kuten Pitkämäen- ja Merikulmanpuisto, joissa on kiva käydä ulkoilemassa. Raision suuri kauppakeskuskin on vain 10 minuutin automatkan päässä.
Liikenneyhteydet
Pukkila sijaitsee loistavien liikenneyhteyksien varrella. Keskustaan pääsee kymmenessä minuutissa, olitpa sitten liikkeellä pyöräillen, omalla autolla tai julkista liikennettä käyttäen. Rautatieasema on kävelyetäisyydellä, mikä mahdollistaa sujuvan liikkumisen kauemmaskin. Lisäksi korttelissa tulee olemaan yhteiskäyttöautoja, mikä helpottaa asiointia kauempanakin.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Turku

Asuinalueena Pitkämäki, Turku

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Taavetti Kärkkäinen

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.