Vapaa-ajan tontti

Pitkänperäntie, Ristilä, Posio

Hinta

-

Koko

-

Posiolla Ristilän kylässä myytävänä lomarakentamiseen kaavoitettuja tontteja, yhteensä 26 tonttia. Yhteensä rakennuspinta-alaa on 2.080 m2. Tontteja ei ole erotettu, joten ovat määräaloja. Tontit sijaitsevat Kantosalmessa Pitkänperäntien varrella. Yhdelle lomarakennuspaikalle saa rakentaa yhden, yksikerroksisen lomarakennuksen. Rakenusoikeutta kullakin tontilla on 80 m2. Lisäksi rakennuspaikalle saa rakentaa erillisen katoksen tai rakennuksen, johon ei tule muita lämmitettäviä tiloja kuin sauna. Vesikäymälän rakentaminen on kiellettyä. Rakennusmääräykset on kerrottu tarkemmin liitteenä olevassa kaavamääräyksessä. Pitkänperäntie kulkee palstan itäpuolelle asti. Tie kulkee pohjoispuolella lähellä järven rantaa. Osa tonteista on tien kohdalla, joihinkin on vain pieni matka tehdä tietä. On myös tontteja, joihin tietä joutuu tekemään pidemmälle. Tielinjoja on osittain tonteille jo aukaistu. Tilalla on tehty hakkuita, niin avohakkuita kuin harvennuksiakin. Tulossa on avohakkuita lähellä kortteleita 21 ja 22. Harvennuksia on tulossa kortteleihin tai läheisyyteen, kortteleissa 23, 24, 25, 26, 27 ja 28. Lähes kaikki tontit ovat rantaan rajoittuva. Kuivanmaan tontteja ovat ainoastaan korttelit 25 ja 27. Näiden kortteleiden lähellä on kaavoitettuna venevalkamapaikka. Oman rannan puuttuminen on näiden tonttien kohdalla huomioitu hinnoittelussa. Tontit ovat todella sieviä ja hyvillä kovapohjaisilla paikoilla. Ympärillä on laajat marjamaat, mm. hillaa, mustikkaa ja puolukkaa. Vesistö kuuluu kalaisaan Ala-Suolijärveen. Posiolle, jossa palvelut, on matkaa noin 40 km. Riistitunturille reilu 60 km, matkareitistä riippuen. Rukalle alle 100 km. Luonto tällä alueella on vertaansa vailla ja tarjoaa kaiken mahdollisen aktiviteetin niin kesällä kuin talvellakin. Tietysti omalla tontilla voit olla vain rauhassa ja nauttia siitä, uistatella ja kalastaa ja uida tai vaikka suppailla. Liitteenä on tonttiluetteo, jossa rakennusoikeudet sekä hinnat. Voit tehdä tarjouksen joko yhdestä tontista tai molemmista tonteista. Hinnoittelu on tehty molemmilla tavoilla. Liitteenä kuvat. Kuvia on otettu kortteli kerrallaan. Kuvan alareunassa on kirjoitettu mikä kortteli on kyseessä. Kirjalliset tarjoukset voit lähettää välittäjälle joko näiden sivujen kautta tai suoraan sähköpostiin ulla@kakela.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
63809191
Sijainti
Kohteen selite
Lomarakentamiseen kaavoitettuja tontteja Suolijärvellä

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Ostajalle tulee kauppasumman lisäksi varainsiirtovero 3 % kauppasummasta, kaupanvahvistajan palkkio (128), lainhuutokulut (161) sekä määräalan erottamiskulut.

Kiinteistötunnus
614-404-24-5
Rakentamaton
Ei
Rakennusoikeuden pinta-ala
80 m²
Tontin nimi
Kantosalmi
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Lisätiedot löytyvät liitteenä olevasta kaavamääräyksestä.
Kaavoitustilanne
Rantakaava
Palvelut
Lähimmät palvelut Posiolla.
Näkymät
Lähes jokaiselta tontilta on näkymät Suolijärveen.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Posio

Asuinalueena Ristilä, Posio

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ulla Käkelä

Metsätalousinsinööri, LKV, kaupanvahvistaja

Metsäkiinteistövälitys Ulla Käkelä LKV Ky

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.