Omakotitontti

Arolankuja, Mynämäki

Hinta

-

Koko

-

Miltä tuntuisi herätä aamuun metsäisen rauhan keskeltä, kuitenkin lyhyen matkan päässä arjen palveluista ja Turun keskustasta? Katteluksen asuinalue sijaitsee kauniilla metsäisellä alueella Mynämäen Asemanseudulla. Katteluksesta on lyhyt matka Mynämäen keskustan palveluiden pariin. Lähimpään kouluun ja päiväkotiin on matkaa alle 2 km. Valtatie 8:lle ja keskustan palveluihin on matkaa noin 4 kilometriä. Matka taittuu turvallisesti myös pyörätietä pitkin, vaikka harrastuksiin. Asmandia – koko kylän yhteinen ulkoilualue – sijaitsee noin 2 km päässä, jonne on mukava tehdä koko perheen ulkoiluretkiä eri vuodenaikoina. Mynämäestä ajat puolessa tunnissa Turun keskustaan, ja liikenne sujuu mukavasti nelikaistatietä pitkin ilman ruuhkaa. Työssäkäynnin näkökulmasta ajat töihin myös Laitilan ja Uudenkaupungin suuntiin. Mynämäestä on myös hyvät julkisen liikenteen yhteydet - varsinkin Turun suuntaan. Jos haluat keskelle maaseudun metsäistä rauhaa, josta on kuitenkin nopea kulkuyhteys kaupungin sykkeeseen - Mynämäen Kattelus on juuri sitä!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
64088139
Sijainti
Kohteen lisätiedot
Annika Heikola, rakennustarkastaja, Mynämäen kunta

annika.heikola@mynamaki.fi
050 078 2584
Rakentamaton
Ei

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Mynämäki

Asuinalueena Mynämäki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hanna Nieminen

Mynämäen kunta

Vehmaantie 111,
23100 Mynämäki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.