Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Omakotitalo | Oh, tupak, 3x mh, khh, pesuh / wc, sauna, vh, wc, aula, at, 2x var, käyttöulakko,

Koolmannintie 10, Laukeela, Urjala

Hinta

158 000 €

Koko

107 / 173 m²

Vuosi

1997

Tarjolla ryhdikäs, tilava, 1997 rakennettu talo, pinta-ala 107/173 m², joka olut jo hetken ilman hoitajaa. Talossa iso olohuone, jossa kaunis kaakeliuuni ja keittiön suuntaan leivinuuni, tupakeittiö, 3 x makuuhuone, kodinhoitohuone, pesuhuone/wc, sauna, wc, vaatehuone, aula, tuulikaappi, autotalli, 2x varasto, käyttöullakko ja kellari. Hieno loiva rinnetontti 2195 m², istutuksia, nurmikkoa, koristepuita. Tilalla on oikeudet Laukeelan kylän yhteisiin vesialueisiin. Kaupat ihan lähellä ja hetkessä olet ysitiellä. Tule herättämään tämä Prinsessa Ruusunen unestaan, muuttaa voit vaikka heti.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
64213033
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, tupak, 3x mh, khh, pesuh / wc, sauna, vh, wc, aula, at, 2x var, käyttöulakko,
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
107 m²
Muiden tilojen pinta-ala
66 m²
Kokonaispinta-ala
173 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Tilava olohuone, tupakeittiö, 3x makuuhuone, kodinhoitohuone, wc, pesuhuone/wc, sauna, vaatehuone, aula, 2x varasto, autotalli, käyttöullakko, kellari ja terassi 107/173 m². Tilat yhdessä tasossa.
Rakennusvuosi
1997
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

158 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Kiinteistövero 446,67 €/vuodessa.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Olohuoneeseen avautuvasta makuuhuoneesta pääsee katetulle etelän puoleiselle terassille. Sieltä myös kulku toiseen varastoon.
Tehdyt remontit
Talo on vielä melko nuori, niin korjaustarvetta ei ole ollut. 2016 talo on maalattu. Kohteeseen tehdään kuntokartoitus, kun ostajaehdokas on löytynyt ja ostaja saa olla itse paikalla. Samassa yhteydessä laaditaan energiatodistus.
TULEVAT KORJAUKSET: Kaipaa ulkopintojen puhdistusta/maalausta ja myös sisäpintoja joutuu päivittämään.
Lisätietoja kunnosta
Hyväkuntoinen talo, joskin kaipaa ulkopintojen puhdistusta/maalausta ja myös sisäpintoja joutuu päivittämään.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
  • Kohteeseen tehdään kuntokartoitus, kun ostajaehdokas on löytynyt ja ostaja saa olla itse paikalla. Samassa yhteydessä laaditaan energiatodistus.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lisätietoa asunnon lämmityksestä: Talossa on suora sähkölämmitys, jakotapana patterit, lukuun ottamatta märkätiloja ja kodinhoitohuonetta, joissa lattialämpö. Olohuoneessa Kerman Saven kaakeliuuni, takka/leivinuuni ja leivinuuni on keittiön puolella.
Vesihuollon kuvaus
Kiinteistö kuuluu kunnan vesi- ja viemäriverkkoon. Lisäksi on oma kaivo puutarhan kastelua varten. Talossa on salaojat.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Sähköliittymä, Vesiliittymä, Viemäriliittymä
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo/meno ja lämmöntalteenotto, ILMAVA 100.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Paikalla rakennettu. Laatalle valettu, puurunko, lautaverhous, harjakatto huopakatteella.
Keittiön kuvaus
Tilava, valoisa tupakeittiö, jossa leivinuuni, paljon kaappeja ja paljon laskutilaa. Lattiassa parketti ja paneelikatto. Kodinkoneina liesi keraamisella tasolla, liesituuletin, kylmäkeskus Porkka Festivo ja astianpesukone. Astianpesukoe ja liesi on jossakin vaiheessa uusittu. Keittiökaapit Marcello.
Kylpyhuoneen kuvaus
PESU / WC-TILAT: Tilavassa pesuhuoneessa lattiassa laattaa, lattialämmitys ja seinät kaakeloidut, käsienpesuallas, peilikaappi ja wc istuin. Suihkulle erotettu oma tilansa lasitiilellä, ja kulmaukseen muurattu kivasti istumapaikka. Pääsisääntulon yhteydessä erillinen wc, jossa laattalattia ja seinät kaakeloidut. Käsienpesuallas kaappeineen ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
Saunassa sähkölämmitteinen kiuas, lattiassa laatat, seinät ja katto paneloidut.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Sekin on varsin tilava. Laattalattia, seinissä maalattu lasikuitutapetti/ kaakelit ja paneelikatto. Tilasta on uloskäynti, ikkuna ja sieltä löytyy myös vesipiste. Kodinhoitohuoneessa on lattialämmitys.
Olohuoneen kuvaus
Etelään avautuvassa olohuoneessa parkettilattia, seinät tapetoidut ja koristepaneelikatto. Olohuonetta koristaa ja taloa lämmittää kaunis, vaalea Kerman Saven kaakeliuuni, jonka takaosassa leivinuuni, jota käytetään keittiön puolelta. Olohuoneesta käynti aikuisten makuuhuoneeseen tai kirjastohuoneeseen, josta pääsee terassille.
Makuuhuoneiden kuvaus
MAKUUHUONEET: Kolme makuuhuonetta. Lattioissa on parketti, seinät tapetoidut ja katoissa paneelit. Yhdessä makuuhuoneessa kaappeja, toisessa vaatehuone ja kolmannesta yhteys olohuoneeseen.
SÄILYTYSTILAT: Makuuhuoneessa kaappeja, samoin kodinhoitohuoneessa, eteisessä liukuovikaapistot peileillä varustettuna, vaatehuone ja kaksi varastoa.
ETEISTILAT: Iso, tilava aula, jossa lattiassa parketti. Liukuovikaapistot peileillä varustettuna. Vielä erillinen tuulikaappi, jossa laattalattia.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
887-421-5-211 Rastas-niminen tila.
Tontin pinta-ala
2 195 m²
Lisätietoja tontista
Tila on kooltaan 2195 m². Loiva eteläinen rinnetontti, jossa kaunis, kumpareikas nurmi, paljon upeita perennoja, koristeistutuksia sekä puita. Tontti rajoittuu autotallin puoleiselta sivustalta kunnan puisto alueeseen. Pihassa aluksi hieman päivittämistä.
Kaavoitustiedot
Kohde sijaitsee Urjalan kunnan Laukeelassa, jossa asemakaava.
Palvelut
Tila sijaitsee Turku- Tampereentien pohjoispuolella, lähellä palveluja, mm. S-Market, huoltoasema ja muita kauppoja. Urjalan keskustaan on matkaa noin 1,5 km.
Ranta
  • Oikeus vesialueisiin
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Tilalla on oikeus yhteisiin vesialueisiin, Laukeelan kylän yhteiset vesialueet (Mieliönlammi, Vanhajoki, Pourunlammi ja Koiralammi).

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Urjala

Asuinalueena Laukeela, Urjala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntiedustaja, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.