Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Omakotitontti

Sompakatu 5, Lähdeniitty, Nokia

Hinta

92 000 €

Koko

1 092

Nyt saatavilla uuden alueen selkeästi väljemmät tontit! Uuden Lähdeniityn rakentuva alue tarjoaa muutamia aivan erityisiä etuja: * Ainutlaatuiset liikuntamahdollisuudet kotiovelta lähtien latupohjille aina Lamminpäähän ja Julkujärvelle asti! * Aluelämpöliittymä hyvin edullisesti: Nokian Biolämpö Oy rakentaa lämpöputket perille ja tarjoaa apua talon teknisen tilan suunnittelussa. Aluelämpö tuotetaan suomalaisella sydänpuupelletillä ja on uusiutuvaa, sekä ympäristöystävällistä. Rakentajalle ratkaisu on erityisen halpa, sillä lämmönlähteen kustannukseksi tulee alle 3.000 € maksava kaukolämmön alakeskus ja putkiston rakentamiskulut tontilla. Lämpöä ja suihkuvettä sitten riittää! * Tontit ovat isompia, kaikki yli tuhat neliötä. * Tonttien maaperä on ollut koskematonta metsäpohjaa ja paikoin näkyvää kalliota. - Varmasti kantavaa. * Tonttien rakennusoikeudet ovat isoja ja määräykset väljiä. Täällä on tilaa unelmataloille! * Kaikki tontit rajoittuvat puistoon ja puistoja onkin koko alueesta noin 63%. * Kulkuyhteydet ovat huippukätevät! Sompakadun tontit korttelissa 22 (RIVITALO, PT tai OKT) Tontti: 1 / Sompakatu 3, 1222 m², rakennusoikeus 366,7 m², hinta 103.000 €. Tontti: 2 / Sompakatu 5, 1092 m², rakennusoikeus 327,6 m², hinta 92.000 €. Sivakkakadun tontit korttelissa 23 (OKT tai PT): Tontti: 1 / Sivakkakatu 4, 1191 m², rakennusoikeus 357,3 m², hinta 95.000 €. Tontti: 2 / Sivakkakatu 6, 1008 m², rakennusoikeus 302,4 m², hinta 90.000 €. Tontti: 3 / Sivakkakatu 8, 1028 m², rakennusoikeus 308,4 m², hinta 92.000 €. Tontti: 4 / Sivakkakatu 10, 1095 m², rakennusoikeus 328,5 m², hinta 97.000 €. Tontti: 5 / Sivakkakatu 12, 1095 m², rakennusoikeus 328,5 m², hinta 103.000 €. Alueella on saatavilla normaalit talotekniikat, Biolämmön lämpöliittymä, sekä DNA:n valokuitu. Kysy lisää! Ota yhteyttä, lukitse omasi kauppatielle ja pääset suunnittelemaan tulevaa! Tonttiesite ja kaikki aineisto on saatavilla pilvipalvelumme kautta. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
64443062
Sijainti
Kohteen selite
RIVITALO, Paritalo- tai omakotitalotontti
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

92 000,00 €

Vesijohto
  • Kunnan vesijohto
Viemäri
Kunnan
Siirtyvät liittymät
Saatavilla:
Nokian Biolämpö Oy:n aluelämpöliittymä.
Vesi- ja viemäri + hulevesiviemäri.
Sähkö.
DNA valokuitu.
Tontin omistus
Oma
Tontin pinta-ala
1 092 m²
Tie perille
Kyllä
Rakentamaton
Kyllä
Rakennusoikeuden pinta-ala
327.6 m²
Tehokkuusluku
0.3
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Asuntomäärää ei ole rajoitettu.
Kerrosluku ei ole pakottava, vaan suurin sallittu.
Kaavoitustiedot
Pyydä aineisto välittäjältä. Lisäkysymykset kaupungille aina välittäjän kautta!
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Lähdeniitty, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Risto Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.