Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Kerrostalo | 2h, kt, , kph, lasp

Huhta 9b, Huhtasuo, Jyväskylä

Hinta

132 739 €

Koko

35,5 m²

Vuosi

2022

Uudella korttelialueelle Huhtasuolla 08/22 valmistunut 35,5m²kaksio kaupan. Alueelle rakentuu monipuolista asumista kerrostaloista omakotitaloihin ja liikkuminen hoituu vaivattomasti. Julkinen liikkuminen onnistuu helposti linja-autolla ja myös kulkeminen oman auton turvin on sujuvaa. Asuminen luonnon lähellä, mutta kuitenkin urbaanin kaupunkiympäristön palvelut helposti tavoitettavissa. Parin kilometrin säteeltä tavoitat lukuisia harrastusmahdollisuuksia, kilometrin etäisyydellä luontopolku. Tilaisuus sijoittajalle; Tämä asunto on jo sijoittajalle valmiiksi vuokrattuna * Luvut sijoittajalle: Taloyhtiön laina 5,41 % kokonaiskorolla, josta marginaalia 1,25% * Vuokran määrä 579€/kk | 6.948€/v * Vuokratuotto 4,0 % * Kassavirta arvio, kun kokonaiskorko 3,25%: -121 €/kk | -1.452 €/v * Kassavirta tällä hetkellä -283 €/kk | -3.396 €/kk Tutustu myös meidän hallinnointipalveluumme. Meidän kautta asuntosijoittaminen on vieläkin helpompaa ja voit omistaa sekä ostaa sijoitusasuntoja myös muilta paikkakunnilta. www.asuntoneuvoja.fi/sijoitusasuntojen-hallinnointi-ja-vuokraus-2/ Huhtasuo on vehreä kaupunginosa keskustasta koilliseen noin neljä kilometriä. Alueelle on juuri valmistunut uusi koulukeskus. Päivittäistavarakauppa, terveysasema ja kirjasto ovat noin puolen kilometrin päässä. Seppälän kattavat palvelut ovat noin kahden kilometrin päässä. Talo rakennetaan uudelle kaavoitetulle paikalle vanhan Kangasvuoren sairaalan ympäristöön, jossa toisella puolella on jalkapallokenttä ja toisella puolella metsikkö. Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Katajanmarja on 62 huoneiston kerrostalokohde. Asunnoissa on parvekkeet ja pienimmissä yksiöissä ne ovat ranskalaiset. Yhtiön omistuksessa on pihalla 22 autopaikkaa, jotka vuokrataan yhtiön asukkaille. Kompakti kaksio Pieniä arjen asioita on varmasti toimiva keittiö, joka on vaalea pintainen ja Topi-keittiöiden mallistosta. Maalattu mattavalkoinen ovimalli rst-vetimellä ja helppohoitoinen laminaattityötaso. Iso teräsallas yhdistettynä Oraksen varmatoimisiin hanoihin. Arjen luksusta on myös tilava jää-pakastinkaappi sekä keraaminen keittotaso. Mikrolle löytyy tilavaraus yläkaapista ja tietysti näiden lisäksi vakiovarustukseen kuuluu astianpesukone. Kaikki kodinkoneet ovat valkoisia ja electrolux -merkkisiä. Pesuhuoneesta löytyy lattialämmitys ja valumarmorialtaalla allaskaappi. Seinällä pesuhuoneessa mattavalkoinen 20x25cm ja lattiassa harmaata 10x10cm laattaa. Katto on tehty puupaneelista. Ikkunat asunnossa on totuttua suuremmat, joka tekee asunnosta valoisamman sekä myös hieman modernimman. Asuntoon lisää tilantuntua tuo isohko lasitettu parveke. Kiinnostuitko? Tee rohkeasti tarjous asunnosta. Timo Kupula 040 027 3114 010 326 4994 kodit@asuntoneuvoja.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
64552951
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, kt, , kph, lasp
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
35,5 m²
Kokonaispinta-ala
35,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
Ei tiedossa
Rakennusvuosi
2022
Käyttöönottovuosi
2022
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

42 848,00 €

Velkaosuus

89 891,00 €

Velaton hinta

132 739,00 €

Neliöhinta

3 739,13 €/m²

Vastike

Hoitovastike

131,00 € / kk

Pääomavastike

731,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

862,00 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Tietoliikenneyhteysmaksu

4,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Rahoitusvastikkeen kokonaiskorko tällä hetkellä 5,41%, josta marginaalia 1,25% osuus. Kokonaiskorolla 3,25% rahoitusvastike olisi 569€/kk.

Sauna
  • Asunnossa ei ole saunaa
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Kohde on valmistunut syksyllä 2022, joten asunnot ovat vielä uudehkoja.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Elementti, Betonielementti
Keittiön kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Varusteet: Jääkaappipakastin, Astianpesukone
Työtaso: Laminaattitaso
Liesi: Keraaminen liesi, Erillisuuni, Liesituuletin hormilla
Topi-keittiöiden mallistosta vaaleapintainen, maalattu mattavalkoinen ovimalli rosterivetimellä ja helppohoitoinen laminaattityötaso. Iso teräsallas yhdistettynä Oraksen varmatoimisiin hanoihin. Arjen luksusta on myös erilliset jää-viileäkaappi ja pakastinkaappi sekä keraaminen keittotaso. Mikrolle löytyy tilavaraus yläkaapista ja tietysti näiden lisäksi vakiovarustukseen kuuluu astianpesukone. Kaikki kodinkoneet ovat valkoisia ja Electrolux -merkkisiä. Välitila keittiössä on laatoitettu ja lattiat laminaattia olohuoneen mukaisesti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeliseinä
Lattiamateriaali: Laattalattia
Pesuhuoneesta löytyy lattialämmitys ja valumarmorialtaalla allaskaappi. Seinällä pesuhuoneessa mattavalkoinen 20x25 cm ja lattiassa harmaa 10x10 cm laattaa. Katto on tehty puupaneelista. Vesikalusteina varmatoimiset Oraksen sarjaa olevat hanat sekä suihkut. Suihkuseinä kirkaslasinen, kiinteä malli.
Olohuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Lattia laminaattia, tammikuosi. Seinät maalattu valkoinen ja katto ruiskurapattu vaaleaksi (kotelot ja alas laskut tasoitettu ja maalattu valkoinen). Ikkunat asunnoissa on totuttua suuremmat, joka tekee asunnosta valoisamman sekä myös ilmeeltään hieman modernimman. Integroidut verhokiskot ja sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa.
Makuuhuoneiden kuvaus
Seinämateriaali: Maalattu seinä
Lattiamateriaali: Laminaattilattia
Lattia laminaattia, tammikuosi. Seinät maalattu valkoinen ja katto ruiskurapattu vaaleaksi (kotelot ja alas laskut tasoitettu ja maalattu valkoinen). Integroidut verhokiskot ja sälekaihtimet kaikissa ikkunoissa.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaalin kuvaus
Katemateriaali: Bitumikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Jyväskylä toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
Asuntopehtoori Isännöinti Oy
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Rakennuttaja
Suomen Asuntoneuvoja Oy
Taloyhtiön autopaikat

Autopaikat ovat taloyhtiön omistuksessa ja vuokrattavissa yhtiön kautta.

Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Jyväskylän Kangasrinteen Katajanmarja

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Sale 550m
Kirjasto 400m
Terveysasema 450m
Kauppakeskus Seppä 2km
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki 400m
Näkymät
Lasitetun parvekkeen näkymät etelään

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Jyväskylä

Asuinalueena Huhtasuo, Jyväskylä

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Timo Kupula

Hankekehitysjohtaja

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Suomen Asuntoneuvoja | Asuntoneuvoja Uudistuotanto Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.