Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV
Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Rivitalo | 2h + k + s + terassi

Kämppätie 6 A, Harjuniitty, Nokia

Hinta

140 800 €

Koko

65,5 m²

Vuosi

1991

Kaunis 2023 pesuhuoneremontoitu iso rivitalokaksio Harjuniitystä oman tontin taloyhtiöstä! Kätevältä paikalta lähikaupan vierestä on nyt vapautumassa harvinaisen tilava 1991 valmistunut kaksio. 65,5 m²:n koossa kaksiolla on tarjota tilavien huoneiden ohella erillinen WC, hyvät säilytystilat, ja pesuhuoneen kyljessä aitoa tilaa kodinhoidon toiminnoille. Tämä vaalean kaunis koti on käynyt läpi tärkeän uudistuksen, kun vuonna 2023 osakasremontilla pesuhuone on uusittu ja nykyaikaisesti vesieristetty. Tykättyyn tyyliin olohuone, ruokailutila ja keittiö ovat samassa yhteydessä, ja oleskelun jatkona on suojaisa terassipiha itään. Säilytystiloina on iso vaatehuone sekä eteisen kaapistovarustus. Lisäksi asunnon sisäänkäynnin yhteydessä on kylmä ulkovarasto. TILAT Tuulikaappi, eteinen, keittiö ja ruokailutila, olohuone ja käynti terassille, makuuhuone, vaatehuone, erillinen WC, kodinhoitotila, pesuhuone, sauna. Lisäksi kylmä ulkovarasto. TALOYHTIÖ JA TEKNIIKKA Kämppäpuisto on 20 asunnon taloyhtiö 1991 valmistunut taloyhtiö. Tontti on oma. Lämmityksenä on kämppäkohtainen sähkölämmitys katto- ja lattialämmityksenä. Lämmitystavan arvokkaana tukena on tässä huoneistossa ilmalämpöpumppu. Vuosimalliin nähden positiivisen yllätyksen energiatehokkuuteen tuo se, että asunnot ovat jo alunperin varustettu koneellisella tulo- ja poistoilmanvaihdolla, jossa on lämmön talteenotto. Nyt yli 30 vuoden kohdalla asuntoyhtiö fiksusti puuhaa ilmanvaihtokoneiden uusintaa entistäkin energiatehokkaammiksi tulevina vuosina. Tämän asunnon toteutunut kokonaissähkönkulutus vuonna 2023 on ollut varsin kohtuullinen 8.314 kWh/v. SIJAINTI Harjuniitty on kasvava ja kehittyvä asuinalue, ja sijainti sen "alkupäässä" on kätevä. Reilun kokoinen lähikauppa ja lähimmät bussipysäkit löytyvät aivan vierestä. Alue tarjoaa runsaat lenkkipolut, päiväkodit, yhtenäiskoulun, urheilukentän ja -hallin sekä leikkipuiston. Pitkään toivottu lähijunaseisake Pori - Tampere välillä on nyt kaavaluonnoksessa tulossa lähialueelle. Katso lisätietolinkki kaavasuunnitelmaan. Nokian keskustan palvelujen äärelle ja linja-auto ja rautatieasemalle matkaa tulee n. 2,4 km. Tervetuloa tutustumaan! Voit myös varata omaa esittelyaikaa. Esitteen ja yhtiön dokumentit saat pyynnöstä sähköpostiisi pilvipalvelun kautta. Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV | Olemme Nokian ympäristössä palveleva rakennusalan tunteva kiinteistönvälittäjä. Valitsemalla välittäjäksesi meidät saat luotettavan aktiivisen tekijän – paikallisen perheyrityksen.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika
ma 29.4. 13:30 - 14:00

Tervetuloa esittelyyn!

Esittelijänä Marko Mäkelä
p. +358400516121

Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
68823748
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h + k + s + terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen
Rakennusvuosi
1991
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan.

Hinta

Myyntihinta

140 800,00 €

Velaton hinta

140 800,00 €

Neliöhinta

2 149,62 €/m²

Vastike

Hoitovastike

137,55 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

137,55 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 15,00 € / hlö / kk

Autopaikka: 7,00 € / kk

Autokatospaikka: 13,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Asunnossa on terassi.
Terassi itään, markiisi, valopylväät.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Sähkölämmitys
Lämmönjakotapa: Ilmalämpöpumppu, Sähköinen kattolämmitys, Sähköinen lattialämmitys
Ilmanvaihto
Koneellinen tulo, Koneellinen poisto, Lämmöntalteenotto
Rakennus- ja pintamateriaalit
Pääasiallinen rakennusmateriaali:
Puu
Keittiön kuvaus
Kaapistoissa vaaleat ovet tummin ala- tai yläreunalistoin. Vaalea välitilalaatoitus, laminaattitasot ja upotettuna yksi teräksinen tiskiallas valutustasolla. Korkeat jääkaappi ja pakastin, astianpesukone, keraaminen sähköliesi, liesituuletin. Valkoinen seinähyllykkö ruokailutilassa kuuluu kauppaan. 2023 tapahtuneen ulkovesipostin vuodon takia taloyhtiö uusinut keittiön lattian. Lattiassa laatta ja lattialämmitys.
Kylpyhuoneen kuvaus
Remontoitu 2023. Lattia ja seinät laattaa, vesieristys, lattialämmitys. Suihku.
WC-tilojen kuvaus
Lattia ja seinät laattaa, lattialämmitys. Muotoallas, alakaapit, valolippa, peili, hylly ja yläkaappi, lämminvesivaraaja ja ilmanvaihtokone. WC-istuin, käsisuihku.
Saunan kuvaus
Lattia remontoitu 2023. Lasiovi, sähkökiuas, ikkuna.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Remontoitu 2023. Lattia laattaa, seinät maalattu. Tasoallas, valolippa, peili, yläkaappi ja alakaapit. Työtaso, pyykinpesukoneliitäntä, yläkaapit kippiovin.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Tiili

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Nokia toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Muuta taloyhtiöstä
10 autotallia osakkeina. Yhtiöllä 12 autokatospaikkaa ja 4 autosähköpaikkaa. Saatavuus tarkistettava isännöitsijältä.
Tehdyt remontit
2001: Täydellinen julkisivumaalaus.
2007: Yläpohjan lisälämmöneristys.
2008 ja 2010: Pihan kulkureittien kunnostus.
2008 ja 2015: Lämminvesivaraajat vaihdettu.
2009: Autotallien lämmityspistokkeet uusittu kellollisiksi, autotallien ovien maalaus ja autokatoksen metallirungon maalaus.
2011: IV-kanaviston puhdistus ja ilmamäärien mittaus ja säätö.
2012: Huoneistojen väliaitojen uusiminen, ja varastojen kattojen korjaukset, terassin rakentaminen autotallirakennuksen päätyyn talkoilla.
2013-15: Kaikkien huoneistojen lämminvesivaraajat uusittu laitevalmistajan takuuseen.
2015: Yhteisten tilojen valaistuksen uusintaa, kaikkien huoneistojen vesisulkujen uusinta.
2017: Huoneistojen märkätilojen kuntokartoitus.
2018: Huoneistojen pesuhuoneiden silikonisaumausten uusinta, vesikaton kuntoarvio ja läpivientien tiivistys, terassien valokatteiden suunnitelmien teettäminen ja toimenpideluvan hakeminen valokatteiden rakentamiselle.
2020-2021: Yhtiön puu-ja metalliosien huoltomaalauksia.
Tulevat remontit
Isännöitsijäntodistus 9.2.2024 mainitsee, että 2022 ylimääräinen yhtiökokous valtuutti hallituksen tilaamaan kaikkiin huoneistoihin uudet ilmanvaihtokojeet ja liesikuvut. Urakka rahoitetaan enintään 140.000 €:n pankkilainalla. Urakka ollut toistaiseksi valmisteluvaiheessa 16.5.2023 ja on sitä edelleen. Toteutuessaan em. mukaisesti tämän asunnon osakkeiden osuus koko yhtiön osakekannasta tekisi osuudeksi maksimisummasta n. 5.615,43 €.
Energialuokka
E (2018), Energiatodistuksessa on käytetty virheellisesti heikompaa väärää ilmanvaihtotapaa ja lämmön talteenotto on jäänyt huomioimatta.
Tontin koko
6 922 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Nokia

Asuinalueena Harjuniitty, Nokia

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Mäkelä

kiinteistönvälittäjä LKV, rakennusinsinööri AMK

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Kiinteistö ja Rakennus Mäkelä Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.