Kerrostalo | 2H + KT + S + LASITETTU PARVEKE

Rissonkatu 52 A 21, Lamminrahka, Kangasala

Hinta

157 032,50 €

Koko

34,5 m²

Vuosi

2023

Upea kulmahuoneistokoti Lamminrahkasta! Tähän Ihanaan kotiin pääset muuttamaan heti! Tässä Ihanassa kodissa on paljon tilaa. Asunnon pohjaratkaisu on tarkasti suunniteltu, ja valtavat ikkunat sekä tilavuus luovat asunnosta poikkeuksellisen hienon. Asunnossa on mm.: - Korkea huonekorkeus, jopa 2,8 metriä! - Iso, koko asunnon levyinen lasitettu parveke - Suuret ikkunat kahteen ilmansuuntaan - Vesikiertoinen lattialämmitys, joka tuo tasaisen lämmön kaikkialle kotiin sekä vapautta sisustukseen - Upea lasiseinäinen sauna tervaleppälauteilla ja Harvian pilarikiukaalla - Makuuhuoneessa vaatehuone - Edullisena lämmitysmuotona kaukolämpö - Tammi Northern White parkettilattia kuivissa tiloissa As Oy Kangasalan Hunaja on valmistunut Lamminrahkan parhaalle paikalle Tampereen jatkeeksi. Sijainnista on nopeat kulkuyhteydet. Mm. linnainmaan kauppakeskukseen pääset 5 minuutissa, TAYS:iin sekä TAMK:iin alle 10 minuutissa ja Tampereen keskustaan noin 15 minuutissa. Lamminrahkan oma juuri valmistunut koulukeskus ja liikuntapuisto ovat myös vieressä. Lamminrahkaan on suunniteltu ja aluevarattu ratikka yhteys. Palvelut ovat lähellä ja samalla kodin ikkunoista avautuu upeat vehreät Lamminrahkan maisemat. Ilmoituksen kuvat ovat saman kohteen vastaavanlaisesta asunnosta. Kuvissa esiintyvät pintamateriaalit ja ikkunanäkymät poikkeavat hieman ilmoituksen asunnosta. Kerromme mielellämme lisää tästä Ihanasta kodista! Tule paikan päälle katsomaan! Lisätiedot ja esittelyt: Toni Snäll 040 664 0989, toni.snall@t2h.fi Simo Nuolemo 040 624 8440, simo.nuolemo@t2h.fi. Silja Muli 040 125 3230, silja.muli@t2h.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika
ke 1.5. 13:30 - 14:00
Esittelijänä Simo Nuolemo
p. 0406248440

Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
69863394
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2H + KT + S + LASITETTU PARVEKE
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
34,5 m²
Kokonaispinta-ala
34,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Yhtiöjärjestyksen mukainen
Kerrokset
2/4
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Heti vapaa.

Hinta

Myyntihinta

47 109,75 €

Velkaosuus

109 922,75 €

Velaton hinta

157 032,50 €

Neliöhinta

4 551,67 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

165,60 € / kk

Pääomavastike

468,23 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

633,83 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoa vastikkeista: Ilmoitettu rahoitusvastike sisältää vain koron osuuden. Korko on laskettu 12kk Euriborkorolla + 0,90 % marginaalilla (korko tarkistettu 26.10.2023). Laina-aika on 25 vuotta + rakennusaika. Rakennusaika + 4 ensimmäistä asumisvuotta ovat lyhennysvapaita. Lyhennykset puolivuosittain tasalyhennyksin. Lyhennyksen määrä lyhennysvapaiden jälkeen 437 € + koron osuus. Osakkeenostajilta aletaan kerätä vastiketta lainan lyhennystä varten puoli vuotta ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Lainan 1. lyhennys erääntyy yhtiölle maksettavaksi arviolta 4/2028. Tonttivuokra sisältyy hoitovastikkeeseen. Vesimaksu on ennakkomaksu, tasauslaskutus kulutuksen mukaan. Tietoliikennemaksu 5,5 €/huoneisto/kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Lämmitystapa: Kaukolämpö
Lattialämmitys: vesikiertoinen lattialämmitys
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Kangasalan Hunaja
Energialuokka
B (2018)
Tontin omistus
Vuokra
Tontin vuokraaja
Kangasalan kaupunki
Tontin vuokra-aika päättyy
20.3.2072
Palvelut
Lamminrahka tarjoaa monipuoliset peruspalvelut niin arjen kuin perheen pyörittämiseen. Vaikka Lamminrahka on Kangasalan puolella ovat Tampereen laajat palvelut lähellä käytettävissäsi. Lyhyen matkan päästä, Linnainmaalta ja Koilliskeskuksesta löytyy mm. terveysasema, kirjasto, apteekki, päiväkoteja, kouluja ja suurista kaupoista Prisma, Citymarket ja Lidl -kaupat.

Lamminrahkan alueelle on juuri valmistunut uusi koulukeskus. Alueelle rakentuu myöhemmin myös Lamminrahkan oma supermarket sekä pääkadun varteen kivijalkakauppoja.

Lamminrahkaan on valmistunut uusi monipuolinen liikuntapuisto, joka tuo useita harrastusmahdollisuuksia alueen lenkki- ja hiihtoväylien lisäksi. Liikuntapuisto palvelee kaikkia käyttäjäryhmiä sekä toimii myös uuden Lamminrahkan koulun oppilaiden liikunta-alueena. Käytössä on täysikokoinen tekonurmipintainen jalkapallokenttä, josta osa jäädytetään talvella luistelua varten. Talvisin kentälle asennetaan myös jääkiekkokaukalo. Lisäksi alueella on monitoimiareena, padel-kenttä, Fitness-puisto ulkokuntosali, juoksusuora sekä pituushyppypaikka. Kaikki pelikentät ovat aidattuja
Liikenneyhteydet
Lamminrahkassa olet erinomaisten yhteyksien äärellä!

Kuten palveluidenkin osalta, myös Tampereen liikenneyhteydet ovat käytettävissä vaikka alue on osa Kangasalaa. Esimerkiksi TKL:n pysäkki tulee olemaan As Oy Kangasalan Hunajan korttelin vieressä, mistä pääsee Tampereen keskustaan noin 20 minuutissa.

Lamminrahkassa on panostettu myös pyöräteiden ja lenkki- ja hiihtoväylien rakentamiseen. Kokonaisuutta täydentää lisäksi Lamminrahkaan myöhemmin rakentuva ratikkaväylä.

Autolla liikkuminen on sujuvaa, sillä liikenneväylille on helppo liittyä. Tampereen keskussairaalalle ja Tampereen Ammattikorkeakoululle vie omalla keskustaan vie omalla autolla noin 15 minuuttia ja bussilla noin 20 minuuttia.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kangasala

Asuinalueena Lamminrahka, Kangasala

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Simo Nuolemo

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

T2H Rakennus Oy | Ihania koteja

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.