Kerrostalo | 3h + k + s

Siljotie 2D D38, Etelärinne, Rovaniemi

Hinta

266 800 €

Koko

71 m²

Vuosi

2023

Muuttovalmiissa Vanamossa nautit helposta asumisesta ja elämänlaadusta! Vesikiertoinen lattialämmitys on toteutettu kaukolämmöllä Kohteen kaikkien huoneistojen lämmitys on toteutettua vesikiertoisella lattialämmityksellä, joka lisää asumismukavuutta sekä tuo vapautta sisustusvalintoihin. Kaukolämpö puolestaan takaa maltilliset asumisen kustannukset osana vastiketta. Talon energiatehokkuusluokka on A2018! Vanamo sijaitsee rinteessä vastapäätä Rovaniemen rautatieasemaa, Siljonpuiston kainalossa. Etäisyyttä keskustan palveluihin kertyy vain alle kilometri. Autolla liikkuminen on helppoa, sillä yhtiön autopaikoilta liitytään näppärästi Ratakadun väylälle. Alueella on myös hyvä kevyen liikenteen verkosto, joka palvelee pyörällä ja kävellen liikkuvia. Joukkoliikenteen pysäkitkin sijaitsevat heti talon edessä Ratakadulla. Keskustan lisäksi Kauppatori ja marketit löytyvät muutaman sadan metrin päästä. Lapsiperheitä palvelee lähellä sijaitseva v. 2020 valmistunut Etelärinteen päiväkoti sekä Käpymetsän vuoropäiväkoti. Oman pihan lisäksi leikkipaikkoja on ympäristössä useampiakin, mukavaa virkistysmetsää unohtamatta. Vanamon yhtiöjärjestykseen on kirjattu kielto asuntojen lyhytaikaisen vuokraamisen esim. majoituskäyttöön. Vanamon kotien vuokraaminen normaaliin asumiskäyttöön on sallittu.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70026501
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + k + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
71 m²
Kerrokset
5/6
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Heti vapaa.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

133 400,00 €

Velkaosuus

133 400,00 €

Velaton hinta

266 800,00 €

Neliöhinta

3 757,75 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

234,30 € / kk

Pääomavastike

567,39 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

801,69 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Viitekorko 12 kk:n Eb (3,904 %) + 1,2 % = 5,104 %, noteerauspäivä 24.5.2023. Laina-aika 2 + 23 vuotta. Rakennusaika ja valmistumisen jälkeiset kaksi ensimmäistä vuotta ovat lyhennysvapaita. Lainan lyhennys alkaa 9/2025. Yhtiölainan korko määräytyy kulloisenkin tarkastusajankohdan mukaan

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpöverkossa vesikiertoinen lattialämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni/Tiili/puu
Keittiön kuvaus
- kalusteovet Topi AITTA AT03 Snow White ovenvärisellä ABS-reunanauhalla, vedin 81 - työtasot laminaattia, K095S ABS-reunalla - tiskiallas upotettu 1-altainen, ruostumatonta terästä - yksiöissä ja 37,5 m2 ja pienemmissä kaksioissa, 2-paikkainen induktiotaso, yhdistelmämikroaaltouuni, valkoinen astianpesukone ja jääkaappipakastin - yli 37,5 m2 kaksioissa induktiotaso, kalusteuuni, valkoinen astianpesukone ja jääkaappipakastin, mikroaaltouunivaraus - kolmioissa induktiotaso, kalusteuuni, integroitu astianpesukone, integroitu jääkaappi ja pakastin, mikroaaltouunivaraus - kerrostalokupu väri: valkoinen
Kylpyhuoneen kuvaus
allaskaluste Topi LUMME LE11, vedin 81, peilikaappi kalustesuunnitelmien mukaan ja kääntyvä suikuseinä, kirkas lasi.
Saunan kuvaus
Saunoissa on sähkökiuas, seinien ja kattojen paneelit havupuupaneeli. Lauteet havupuupaneeli
Makuuhuoneiden kuvaus
Kalusteovet Topi Nina N11V, vedin 91
Kattotyyppi
Pulpettikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Rovaniemi toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: ulkoiluvälinevarasto, kuivaushuone, väestönsuoja, siivoushuone, lämmöjakohuone ja sähköpääkeskus, sekä huoneistokohtaiset varastot sijaistsevat talon kellarikerroksessa.
Energialuokka
A (2018)
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustiedot
Rovaniemen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autokannella 17 kpl ja autosuojassa 18 kpl. Kaikissa erillisinä osakkeina myytävissä autopaikoissa on sähkölämmityspiste. Lisäksi autopaikat varustetaan älykkäällä kuormanhallintajärjestelmällä, joka mahdollistaa käytettävästä kuormituksesta riippuen 4…11 kW:n lataustehon erikseen siihen autopaikan omistajan kustannuksella hankittavalle sähköauton latausasemalle. Autolämmityspisteen sähkökulutus mitataan taloyhtiön sähkömittarilla ja sen sähkökulutuskustannuksista vastaa taloyhtiö. Mahdollisen sähköauton latausaseman sähkökulutus mitataan erillisellä mittarilla tai latausasemassa olevalla mittarilla ja sen sähkönkulutuskustannuksista vastaa latauspaikan omistaja/käyttäjä.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Etelärinne, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

As Oy Etelärinteen Vanamo, Rovaniemi

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
D D15
2h+kt+s
47,5 m²
2
65 900 €
169 800 €
Vapaa

Tervonen Vesa-Matti

Myyntipäälikkö

Temotek Oy

Temotek Oy
Temotek Oy

Tutkijantie 4,
90590 Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.