Rivitalo | 5h, kt, s, var

Auringonkatu 1 B 4, Olari, Espoo

Hinta

359 900 €

Koko

112 m²

Vuosi

2023

A-ENERGIALUOKAN RIVI- JA PARITALOKOTEJA ESPOON OLARISSA. TÄMÄ VIIMEINEN ASUNTO NYT POSKETTOMAN HALVALLA!! NOPEIMMALLE!! RS-HINNASTON MUKAINEN MYYNTIHINTA LISÄ- JA MUUTOSTÖINEEN 203.456EUR. HUONEISTOON KOHDISTUVA VELKAOSUUS 299.940EUR. VALINNAINEN VUOKRATONTTI JONKA LUNASTUSHINTA 225.899,02EUR (8/2023). TONTIN LUNASTUSHINTA SIDOTTU ELINKUSTANNUSINDEKSIIN. TONTTI MAHDOLLISTA JÄTTÄÄ VUOKRALLE. Arkkitehtitoimisto Antti Heikkilän suunnittelema As. Oy Espoon Päivätär koostuu neljästä paritaloasunnosta ja kahdeksasta rivitaloasunnosta. Asuntojen koot välillä 3h, kt, s, var 69,5m2 - 5h, kt, s, var 112,0m2. Lämmityksen hoitaa ekologinen maalämpö ja asumismukavuutta lisää vesikiertoinen lattialämmitys sekä koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenototlla. Sähköautojen latausvalmius. Palvelut lähellä Isossa Omenassa toimii yhteensä noin 220 muodin, sisustuksen, vapaa-ajan ja hyvän olon erikoisliikettä sekä päivittäistavarakauppoja ja ravintolamaailma. Ison Omenan palvelut ovat myös Olarilaisten lähettyvillä. Olarissa toimii Kuitinmäen koulu ja Päivänkehrän koulu, lisäksi alueen pohjoisosassa on Steinerkoulu ja Olarin koulu. Alueella on myös useita päiväkoteja. Hyvät kulkuyhteydet Olari on sijaintinsa puolesta paikka mistä on helppo lähteä ja mihin on helppo tulla. Linja-autopysäkki löytyy kodin viereltä. Iso Omena on merkittävä liikenteellinen solmukohta. Sen yhteydessä sijaitsee metroasema. Isossa Omenassa on myös bussiterminaali, josta pääsee eri puolille pääkau-punkiseutua. Luonnonläheinen ympäristö Olari sijaitsee Espoon Keskuspuiston vieressä. Keskuspuistossa voit harrastaa liikuntaa tai käydä muuten rauhoittumassa kiireisen elämän vastapainoksi. Keskuspuistosta löytyvät myös Olarin pururata ja koirapuisto. As Oy Espoon Päivätär on RS-kohde. RS-Pankki Nordea. Muuttovalmis!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
70043069
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, kt, s, var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
112 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Asuinpinta-ala 109,5m2 + huoneistokohtainen lämmin varasto 2,5m2.
Kerrokset
2
Rakennusvuosi
2023 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Vapautuminen sopimuksen mukaan.
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

59 960,00 €

Velkaosuus

299 940,00 €

Velaton hinta

359 900,00 €

Neliöhinta

3 213,39 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

899,36 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

225 899,02 €

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

413,28 € / kk

Pääomavastike

514,16 € / kk

Tontin vuokravastike

899,36 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 826,80 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu

20,00 € / hlö / kk

Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Vesikiertoinen lattialämmitys. Ulkopuolisen tarjoajan toimittama maalämpö.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Topi-Keittiöiden kaapistot. Koneellistettu nykyaikainen keittiö. Laminaattitasot vakiona. Komposiittiallas. Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneissa ja erillisissä wc tiloissa joissa suihku on seinät ja lattia laatoitettu. Allaskaappi. Peili. Kiinteä led-valaistus. PKL. Useita laatta vaihtoehtoja.
Saunan kuvaus
Kylpyhuoneen ja saunan välinen seinä on lasiseinä. Harvian Cilindro sähkökiuas. Led-valolista. Seinät ja katto paneloitu. Lattia laatoitettu. Erillistalossa ikkunallinen sauna. Paritaloissa ei ikkunaa saunassa. Lisähintaan saatavana eri sävyisiä lasiseiniä. Useita laattavaihtoehtoja.
Olohuoneen kuvaus
Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia laminaattia. Seinät maalattu. Sisäkatot ovat roiskemaalattuja kipsikattoja. Kiinteät kaapistot. Lisähintaan saatavana parketti- tai vinyylilaminaattilattia.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattotyypin kuvaus
Harja/pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Tontin vuokra-aika päättyy
13.6.2071

As. Oy Espoon Päivätär

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Lisätietoa auton säilytyksestä
13 autopaikkaa jotka myydään eri osakkeilla. Kaikilla autopaikoilla on asennettuna 3,7 kW sähköauton latausmahdollisuus. Lisähintaisena muutostyönä saatavana 11 kW latauspiste.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Olari, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Ari Degerstedt

Myyntijohtaja, LKV

Rakka Asunnot Oy

Rakka Asunnot Oy
Rakka Asunnot Oy

Koivuvaarankuja 2,
01640 Vantaa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.