Bo LKV Helsinki, Töölö

Erillistalo | 4 h, avok. / ruok., saunaos., khh, 2 wc, var / tekn.tila, terassi

Pikkupolku 2 I, Puustellinmetsä, Tuusula

Hinta

560 220 €

Koko

136 m²

Vuosi

2024

Tuusulan Puustellinmetsän asuinalueelle rakentuva Asunto Oy Tuusulan Bulevardi tulee käsittämään 4 Townhouse tyyppistä täyskivitaloa. Erillistalot ovat suunniteltu sinulle, joka arvostat tyylikästä ja huoletonta omakotiasumista. Nyt ennakkomarkkinoinnissa ja varattavissa olevan asunto-osakeyhtiön erillistalot rakennetaan kahteen tasoon huoneistoalojen ollessa väliltä 115m2 - 136m2 ja huoneita huoneistoilla on neljästä viiteen. Asuntojen avokeittiön ja olohuoneen muodostamaan yhtenäiseen tilaan tuo valoa suuret lounaaseen avautuvat ikkunat. Lasiliukuovet avautuvat oleskelutilan levyiselle katetulle terassille ja pihalta käyntiportti bulevardin puistolehmusten rajaamalle kävelytielle. Sisäänkäynnin yhteydessä on oma autopaikka ja varasto. Asunnot tullaan toteuttamaan laadukkailla materiaaleilla ja lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas ja huoleton poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen. Lisäksi omakotitaloissa on koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Perustason materiaalivalintojen lisäksi kohteet ovat yksilöitävissä omien tarpeiden ja mieltymysten mukaisesti uniikeista pintamateriaaleista ja laadukkaista kiintokalusteista lähtien. Asunnot myydään ilman yhtiövelkaosuuksia. Asunto-osakeyhtiö Tuusulan Bulevardi rakennetaan omalle tontille. Arvioitu valmistuminen 12/2024. Ota ensimmäinen askel kohti unelmakotiasi ja varaa asunto! Yhteydenotot, varaukset ja lisätiedot välittäjältä. Niko Karhu | Kiinteistönvälittäjä LKV, partner | 040 500 2789 | niko.karhu@bo.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
70066823
Sijainti
Tyyppi
Erillistalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4 h, avok. / ruok., saunaos., khh, 2 wc, var / tekn.tila, terassi
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
136 m²
Lisätietoja pinta-alasta
kaupunkipientalo I, kerrosala n.177 kem2 ja huoneala n.136 hm2. Pientalon yhteydessä varasto n. 9kem2 sekä katettu terassi n. 13kem2.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Ennakkomarkkinoinnissa
Vapautuminen
Vapautuu: 31.12.2024
Varaustilanne
Varattu

Hinta

Myyntihinta

560 220,00 €

Velaton hinta

560 220,00 €

Neliöhinta

4 119,26 €/m²

Vastike

Hoitovastike

340,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

340,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Vaatesäilytys: Noblessa kalusteet. Portaan askelmat: Laattapiste Silent Elegance vinyylilankku 21,84X121,92, viisi pinta vaihtoehtoa Portaan nousut: Luja 7 himmeä seinämaali valkoinen Portaan kaiteet ja käsijohteet: Puu valkoinen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
poistoilmalämpöpumppu yhdistettynä vesikiertoiseen lattialämmitykseen
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: kevytbetoni
Keittiön kuvaus
Noblessa-Keittiö 340 Touch, rungot ja ovet musta, työtaso laminaatti Havanna-tammi kuosi, integroitu uuni ja mikro (musta), keraaminen liesitaso induktiolla ja tuuletuksella (musta), integroitu jääkaappi, integroitu pakastin ja astianpesukone, allas FRANKE Sirius SID 610, Tectonite Carbon (musta), Grohe Essence pinta-asennettava keittiöhana hard graphite ja astianpesukoneliitäntä (musta).
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattia: LPC lasitettu klinkkeri 10X10 harmaa tasapintainen matta Seinät LPC valkoinen kaakeli 20X40 tasapintainen kiiltävä tai matta Katot: alas laskettu katto kipsilevy, maalaus, luja, valkoinen. Kalusteet: Laattapiste Dansani Mido Capella allaskaappi setti 82 cm, hana Grohe Bau Edge S, peili Dansani Mido Repeat peilikaappi valolla, Dansani Mido korkeakaappi 40 cm.
Saunan kuvaus
Saunan seinät: lämpökäsitelty puupaneeli. Saunan ja suihkun katto: lämpökäsitelty puupaneeli. Lauteet: Sunsauna: Lauteet lämpökäsitelty haapalankku 140 mm Kiuas: Narvi Trio 6,8 kW antrasiitti valkoinen. Saunassa lasiovi+sivulasi.
Olohuoneen kuvaus
Lattiat: Laattapiste Silent Elegance vinyylilankku 21,84X121,92, viisi pintavaihtoehtoa. Seinät: Tikkurila Harmony täyshimmeä seinämaali valkoinen. Katot: Ruiskutasoite, alas laskuissa kipsilevy, maalaus, valkoinen.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiat: Laattapiste Silent Elegance vinyylilankku 21,84X121,92, viisi pintavaihtoehtoa. Seinät: Tikkurila Harmony täyshimmeä seinämaali valkoinen. Katot: Ruiskutasoite, alas laskuissa kipsilevy, maalaus, valkoinen.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattotyypin kuvaus
pulpettikatto / bitumikermi huopakate
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: polkupyörävarasto
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta.
Tontin koko
1 211 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa auton säilytyksestä
asuntojen sisäänkäynnin yhteydessä oma autopaikka

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tuusula

Asuinalueena Puustellinmetsä, Tuusula

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Asunto Oy Tuusulan Bulevardi

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
F
4 h, avok./r...
114 m²
2
521 500 €
521 500 €
Vapaa
G
5 h, avok./r...
134 m²
2
516 965 €
516 965 €
Varattu
H
4 h, avok./r...
128 m²
2
519 195 €
519 195 €
Varattu

Niko Karhu

Kiinteistönvälittäjä, LKV, partner

Bo LKV Helsinki, Töölö

Bo LKV Helsinki, Töölö

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.