Kerrostalo | 3h + kt + var

Haltiantie 10 A38, Louhela, Vantaa

Hinta

249 000 €

Koko

51 m²

Vuosi

2022

Tämä kodikas kolmio tarjoaa upeat maisemat luontoon avautuvista ikkunoistaan ja rauhallisen parvekkeen sisäpihalle. Valoa tulvii asuntoon monista ikkunoista ja vaaleat pinnat sekä parketti korostavat entisestään valoisuutta. Keittiössä on moderneja mukavuuksia, kuten induktiokeittotaso ja integroitu astianpesukone, ja kylpyhuoneen harmoninen värimaailma luo tunnelmaa. Lisäksi eteisessä on tilaa pienelle säilytyslaatikostolle tai pöydälle. Asunnosta löytyy myös kätevä varasto, joka voi toimia esimerkiksi vaatehuoneena. Olisiko uudisasunto vanhalla tunnelmallisella Louhelan alueella on vastaus siihen, miltä haluat arkesi näyttävän? Muuttovalmiin Vantaan Aarnin moderni koti hyvien yhteyksien päässä on täydennysrakentamista parhaimmillaan. Valmiille asuinalueelle on helppo muuttaa, kun kaikki arkeen tarvittava on jo lähellä. Uusi kotitalo takaa sen, että kaikki on laadukasta ja viimeisteltyä sinua varten. Näissä kodeissa todella viihdytään! Aarnissa ruokakauppa löytyy aivan lähistöltä, ja isommat ostokset on helppo tehdä runsaan kilometrin päässä sijaitsevassa kauppakeskus Myyrmannissa. B-vyöhykkeeseen kuuluvalta Louhelan juna-asemalta pääset Helsingin keskustaan sekä Helsinki-Vantaan lentokentälle noin 20 minuutissa. Toki myös bussit kulkevat jouhevasti. Hämeenlinnanväylälle tai Kehä III:lle kurvaat omalla autolla alta aikayksikön. Toimivat yhteydet ja hyvät palvelut ovat tietysti plussaa, mutta näiden kotien kohokohta on kuitenkin ympäröivä luonto. Kuinka paljon mukavampaa on katsoa oman kodin ikkunasta tai parvekkeelta metsämaisemaa tai sisäpihan leikki- ja oleskelualuetta kuin vastapäisen talon seinää? Aivan Aarnin vierustalta lähtee Jokiuoman puiston kävelyreitit, joita on mukava kierrellä vaikka lemmikkiä ulkoiluttaen. Puistossa järjestetään erilaisia tapahtumia, kuten kirpputoreja, konsertteja ja muuta hyvän mielen ohjelmaa. Aarnin valoisat kodit on suunniteltu palvelemaan arjen toimivuutta: materiaalit ovat laadukkaita ja pohjaratkaisut käytännöllisiä. Jokaisessa asunnossa on iso, viihtyisä parveke. Asukkaiden yhteinen sauna tulee sijoittumaan pihan vastapäisen talon ensimmäiseen kerrokseen. Kesällä 2023 pihapiiriin valmistuu korttelin yhteiskäyttöinen polkupyörävarasto. Varaa omasi Aarnin muuttovalmiista kaksioista tai kolmioista!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
7946203
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + kt + var
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
51 m²
Kerrokset
8/8
Rakennusvuosi
2022 (Uudiskohde)
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 9/2022
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

89 505,00 €

Velkaosuus

159 495,00 €

Velaton hinta

249 000,00 €

Neliöhinta

4 882,35 €/m²

Lisätietoa velkaosuudesta

Yhtiölainan korko on sidottu 12 kuukauden euribor-korkoon + 1,0 %, aina vähintään marginaali. Laina-aika on 25 vuotta ja 2 vuotta rakennuksen valmistumisesta ovat lyhennysvapaita. Yhtiö tulee keräämään lyhennyksen osuutta pääomavastikkeella (koron lisäksi) viimeistään 6 kk ennen ensimmäisen lyhennyksen erääntymistä. Tasalyhennys ja koronmaksu puolivuosittain. Pankki ottaa vastaan kaksi kertaa vuodessa koron ja/tai lyhennyksen eräpäivinä pankin palveluhinnaston mukaisin hinnoin. Isännöitsijätoimisto veloittaaa kulut lainan lyhennyksestä.

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Tontin vuokravastike

183,60 € / kk

Vuokratontin lunastushinta

52 081,00 €

Lisätietoa tontin lunastuksesta

Huoneistokohtainen osuus tontin lunastusosuudesta ei sisälly velattomaan hintaan. Ostaja voi halutessaan maksaa asuinhuoneistokohtaisen lunastusosuuden tontista, joka on ollut 1 027,76 EUR/m2 heinäkuun 2023 (2350) indeksillä korjattu lunastus hinta. Tarkka lunastusosuuden suuruus määräytyy tulevan lunastusajankohdan ja elinkustannusindeksin mukaisesti. Lunastusosuus ei sisällä lunastusosuuden indeksikorotuksia, lunastuksesta maksettavaksi tulevaa varainsiirtoveroa sekä kaupasta syntyviä muita kuluja. Näistä on kerrottu tarkemmin yhtiön myyntihinnastossa. Kiinteistökaupan esisopimuksen mukaisesti tontin omistaja (Korkia) sitoutuu vuosittain marraskuun loppuun mennessä myymään ostajan viimeistään kunkin vuoden elokuun loppuun mennessä ilmoittaman määräosan tontista as oy:lle kiinteistönkauppana.

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Vastikkeet lyhennysvapaakaudella:

Rakennuksen valmistumisesta kaksi ensimmäistä vuotta lyhennysvapaata

Hoitovastike

239,70 € / kk

Pääomavastike

917,44 € / kk

Tontin vuokravastike

183,60 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 340,74 € / kk


Vastikkeet lyhennysvapaan jälkeen:

Hoitovastike

239,70 € / kk

Pääomavastike

917,44 € / kk

Tontin vuokravastike

183,60 € / kk

Jos tontti lunastettu:

Tontin vuokravastike

0,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

1 340,74 € / kk

Lisätietoa vastikkeista

Hoitovastikkeella katetaan taloyhtiön ylläpitokustannuksia, kuten esimerkiksi isännöintiä ja kiinteistöhuoltoa. Hoitovastiketta maksaa taloyhtiön jokainen osakas ja kustannus jakautuu huoneiston pinta-alan perusteella. Tontinvuokravastike on asunnolle kohdistuva osuus kuukausittaisesta tontinvuokrasta, mikäli huoneistokohtaista osuutta valinnaisesta vuokratontista ei ole lunastettu. Tontinvuokravastiketta peritään tontin pinta-alan perusteella. Pääomavastiketta peritään osakkailta yhtiön rakennusaikaisen pitkäaikaisen lainan lyhennyksiin ja korkoihin. Jos huoneistokohtaisen yhtiölainaosuuden maksaa pois, ei pääomavastiketta peritä. Pääomavastiketta peritään yhtiöjärjestyksen mukaisella jyvitetyllä vastikeluvulla. Pääomavastikearvio lyhennysvapaan jälkeen 1,230 EUR/jyvitetty vastikeluku. Lainan maksusuunnitelman mukaan 1. lyhennyserä on 30.8.2024. Lainan lyhennykseen tarvittavaa pääomavastiketta voidaan kerätä aikaisemmin kuin lyhennysvapaa loppuu, jotta tarvittavat varat ovat yhtiön tilillä silloin, kun lyhennys on suoritettava pankille. Vesimaksuennakko, asuinhuoneistot: 21,00 EUR/hlö/kk (tasauslaskutus huoneistokohtaisen mittauksen mukaan). KTV- ja laajakaistavastike: 2,35 EUR/huoneisto/kk. Yhtiölainalla tarkoitetaan pankin myöntämää pitkäaikaista lainaa, joka on otettu rakennuksen rakentamista varten. Yhtiölaina jaetaan asuinhuoneistolle yhtiöjärjestyksen mukaisten jyvitettyjen osakelukumäärien mukaisesti. Osakkeenomistajalla on mahdollisuus maksaa omistamaansa asuinhuoneistoon kohdistuva lainaosuus kertasuorituksina tai kuukausittaisissa maksuerissä pääomavastikkeen muodossa. Jos osakkeenomistaja jättää pääomavastikkeen suorittamatta, yhtiö voi ryhtyä asunto-osakeyhtiölain mukaisiin toimenpiteisiin. Näistä toimenpiteistä saattaa aiheutua kustannuksia muille osakkeenomistajille. SRV perustajaosakkaana vastaa myymättömien huoneistojen vastikkeista, kunnes asunnot löytävät uudet omistajat.

Muut maksut

Vesimaksu

21,00 € / hlö / kk

Sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Kaikkien asuntojen yhteydessä on irtaimistovarasto. Asuntojen ikkunoiden kohdalla on verhokisko ja ikkunoissa sälekaihtimet. Eteisessä on tanko- ja hyllykomeroita sekä siivous-/pyykkikomero. Yhdessä yksiötyypissä on avonaulakko ja siivouskomero. Tarkemmat tiedot materiaaleista löytyvät Sisustusvalinnat-esitteestä.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Keittiökalusteiden ovet ja etusarjat ovat Novartin tehtaan vakiomallistoa. Etusarjat ja työtasot ovat sisustustyylin Wave tai Wood mukaisia. Laminaattipintaiseen työtasoon on upotettu 1-altainen allas. Kodinkoneet ovat UPO:n mallistosta. Yksiöissä on Gorenien 2-levyinen induktiokeittotaso, pieni kalustepeitteinen jääkaappi ja kapea astianpesukone. 2h+kt ja 3h+kt asuntojen keittotilassa on 60 cm leveä induktiokeittotaso ja täyskorkea jääpakastinkaappi. Kaksioissa on 45 cm ja kolmioissa 60 cm leveä kalustepeitteinen astianpesukone. Keittotiloissa on lisäksi kalusteuuni 60 cm ja hylly mikroaaltouunille. Yksiöissä on yhdistelmäuuni.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneen laatat ovat Laattapisteeltä. Lattia on keraamista laattaa sävyssä Minimal Grey tai Dark Grey. Kylpyhuoneen seinät ovat valkoista matta- tai kiiltävää laattaa. Kalusteet ovat Tammiholmalta. Katto on valkolakattua puupaneelia. Osaan kylpyhuoneista on sijoitettu pyykkikomero.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneissa on tumma tai vaalea parketti sisustustyylin mukaisesti. Seinät ovat valkoiseksi maalattuja. Osassa asunnoista on olohuoneessa komeroryhmä.
Makuuhuoneiden kuvaus
Makuuhuoneen kaikki seinät on maalattu maalarinvalkoisella. Lattiassa on sisustustyylin mukainen parketti. Huonekomerot ovat tehdasvalmisteisia kiintokalusteita. Komeroiden ovet ovat saranoituja, valkoisia melamiiniovia.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattotyypin kuvaus
Tasakatto/bitumikermikate

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
Isännöitsijän yhteystiedot
REIM Pääkaupunkiseutu Oy/ asiakaspalvelu.paakaupunkiseutu@reim.fi
Taloyhtiöön kuuluu
Taloyhtiössä on sauna, Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Lastenvaunuvarasto, kuivaushuone, talovarasto sekä yhtiön tekniset tilat sijaitsevat rakennuksen 1. kerroksessa. Talosauna ja yhteiskäyttöinen kerhotila sekä yhtiön väestönsuojatilat tulevat myöhemmin rakennettavan Asunto Oy Vantaan Pekon 1. kerrokseen.
Energialuokka
B (2018)
Tontin koko
1 516 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontin omistuksesta

Maanvuokrasopimuksesta voit kysyä kohteen myyjältä

Kaavoitustiedot
Vantaan kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
69 011,15 € / vuosi
Tontin vuokra-aika päättyy
25.7.2070
Palvelut
Lähistöllä sijaitsee K-market, koirapuisto, matonpesupaikka, minigolf, Jokiuomanpuiston laajat ulkoilumaastot & pikaruokaravintoloita. Koulut: Lähellä sijaitsee useita päiväkoteja, Uomarinteen koulu, Kaivokselan koulu & Vantaan ammattiopisto Varia
Liikenneyhteydet
Louhelan juna-asema 800 metriä & bussipysäkki 350 metriä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Haltian Pysäköinti Oy

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Louhela, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

As Oy Vantaan Aarni

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
A08
3h+kt+var
51 m²
3
73 932 €
213 000 €
Vapaa
A14
3h+kt+var
51 m²
4
74 683 €
218 000 €
Vapaa
A15
2h+kt+var
46 m²
4
82 600 €
210 066 €
Vapaa
A18
2h+kt+var
43,5 m²
4
75 070 €
192 404 €
Vapaa
A20
3h+kt+var
51 m²
5
79 741 €
226 000 €
Vapaa
A21
2h+kt+var
46 m²
5
85 076 €
215 156 €
Vapaa
A24
2h+kt+var
43,5 m²
5
77 398 €
197 183 €
Vapaa
A26
3h+kt+var
51 m²
6
81 800 €
231 000 €
Vapaa
A29
2h+kt+var
42,5 m²
6
81 478 €
204 695 €
Vapaa
A32
3h+kt+var
51 m²
7
85 388 €
239 000 €
Vapaa
A35
2h+kt+var
42,5 m²
7
84 892 €
211 704 €
Vapaa
A36
2h+kt+var
43,5 m²
7
83 279 €
209 274 €
Vapaa
A41
2h+kt+var
42,5 m²
8
89 530 €
221 245 €
Vapaa
A42
2h+kt+var
43,5 m²
8
88 083 €
219 144 €
Vapaa

Pääkaupunkiseutu

Toimisto

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu
SRV Rakennus Oy, Pääkaupunkiseutu

Derby Business Park, Tarvonsalmenkatu 15,
02600 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.