Rakennusliike Lapti Oy Lounais-Suomi

Autopaikka

Puunaulakatu 10 AP29, Karjaranta, Pori

Hinta

4 000 €

Koko

-

Asunto Oy Porin Sävel sijaitsee kehittyvässä Karjarannassa erinomaisella paikalla. Täällä olet lähellä luontoa ja ulkoilumahdollisuuksia, samalla kaupungin keskusta ja hyvät palvelut ovat vain kävelymatkan päässä. Porin Sävelen kaikki asunnot on myyty loppuun. Vapaana on vielä muutama autokatos- ja piha-autopaikkoja. Ota yhteyttä Sannaan ja kysy lisää: Sanna Koponen-Yöntilä Myyntipäällikkö, LKV puh. 050 470 3118, sanna.koponen-yontila@lapti.fi Yhtiölainan ehdot: Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 1,90 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 12 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,90 % ja laina-aika on 25 vuotta sisältäen rakennusajan. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta kesällä 2024. Laina lyhenee tasalyhennyksin 22 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivä on vuosittain elokuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on myös mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
7985195
Sijainti
Tyyppi
Rakennusvuosi
2022
Rakennusvaihe
Uudiskohde / Muuttovalmis
Vapautuminen
Arviolta 9/2022
Varaustilanne
Vapaa

Hinta

Myyntihinta

4 000,00 €

Velaton hinta

4 000,00 €

Vastike

Hoitovastike

9,60 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

9,60 € / kk

Kohteen kunto
Hyvä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Yhtiöllä on osakkeina myytäviä autopaikkoja 22 kpl, joista 14 on piha-autopaikkoja ja 8 autokatospaikkoja. Autopaikat sijaitsevat LPA-alueella yhteisjärjestelysopimuksen mukaisesti.

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pori

Asuinalueena Karjaranta, Pori

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Selite
Koko
Kerros
Myyntihinta
Velaton hinta
Tila
AK62
Autopaikka
8 500 €
8 500 €
Vapaa
AK65
Autopaikka
8 500 €
8 500 €
Vapaa
AP25
Autopaikka
4 000 €
4 000 €
Vapaa

Sanna Koponen-Yöntilä

Myyntipäällikkö

Rakennusliike Lapti Oy Lounais-Suomi

Rakennusliike Lapti Oy Lounais-Suomi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.