Prima Kiinteistöt Oy LKV
Prima Kiinteistöt Oy LKV

Paritalo | 2-3h, k, askart.h, vh, s, tekn.t. 2 x kph / wc, lasitettu parveke, autokatos

Porttitie 18 B, Mankkaa, Espoo

Hinta

765 000 €

Koko

122 m²

Vuosi

2018

Mankkaalla päättyvän tien varrelle rakennettu moderni paritalokoti - ekologinen ja energiatehokas kivitalo. Tässä vaaleaksi rapatussa paritalokodissa on skandinaavista arkkitehtuuria ja isoja ikkunoita ja huonekorkeutta. Arkkitehti Sami Paasen käsialaa Lammi-kivitaloilta. Kahdessa kerroksessa on tilaa yhdessäoloon ja yksityisyyteen. SIsustusratkaisut ovat aikaa kestäviä, materiaaleissa korostuu harmaa betonilaatta ja klassinen musta väri mm keittiössä ja ovissa. Iso avokeittiö ja ruokailutila sekä olohuone ovat yhtenäistä avointa tilaa. Olohuoneesta on käynti koko kodin levyiselle upealle 16 neliön terassiparvekkeelle joka on myös lasitettu. Parveke on mitä ihanin kesähuone! Näkymät ovat korkealta tontilta avoimet yli Mankkaan kattojen. Alakertaan johtaa kiviportaikko ja kattoikkuna tuo valoa. Alakerta on monien mahdollisuuksien paikka. Nykyisen omistajan toimesta on rakennusvaiheessa panostettu runsaisiin säilytystiloihin. Kodinhoitotila on tilaa pesuhuoneen vierellä. Askarteluhuone toimii nyt leffa/harraste/työtilana ja siinä on varaus kotiteatterille. Yksi alakerran huoneista toimii nyt makuuhuoneena. Saunaosasto on tyylikäs ja esteetön. Asuinkustannukset ovat edulliset. Tämä talo on ekologoinen ja energiatehokas kivitalo. Raikkaan ja miellyttävän sisäilman takaa koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla ja lämmistysratkaisu on Nibe- maalämpö lattialämmitysmuotoisena. Pumpussa on myös viilennysominaisuus - yläkerta onkin kesähelteillä mukavan viileä tarvittaessa. Kaksi autopaikkaa, toinen katoksessa toinen pihalla ja mahdollisuus kahden auton sähkölataukseen. Iso tontti on jaettu määräosiin nyt kahden huoneiston kesken ja sitä määrittelee hallinnanjakosopimus (alue B kartalla). Tässä koti asiakkaalle, joka ei kaipaa isoa hoidettavaa pihaa. Helppohoitoinen terassi ja nurmikko-alue takapihalla ja iso terassiparveke tuo lisätilaa kesällä. Tervetuloa tutustumaan tähän upeaan kotiin lähellä Mankkaan monipuolisia palveluita ja liikenneyhteyksiä! Tiedustelut ja esittelyt:riikka.saarnia@primalkv.com/ 040-5022171 Oletko harkitsemassa asunnon/kiinteistön/tontin myyntiä? Tiesithän, että kauttamme saat luotettavan arvion nykyisestä kodistasi tai tontista. Ota yhteyttä ja sovitaan maksuton arviokäynti. "Jokainen koti on meille yksilö - Prima ei kilpaile kohteiden lukumäärällä vaan palvelulla"

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80019436
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2-3h, k, askart.h, vh, s, tekn.t. 2 x kph / wc, lasitettu parveke, autokatos
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
122 m²
Kokonaispinta-ala
122 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Espoon kaupungin huoneistorekisteriotteen ja virallisten lupapiirustuksien mukaan asuinpinta-ala yläkerrassa on 61 m2. Kellarin pinta-ala on myös 61 htm2. Rakennusluvan mukaan rakennusoikeutta on käytetty 76,2 kem2. Kokonaisala 122 m2. Lisäksi terassi 26 m2, lasitettu parveke 16 m2 ja autokatos yhdelle autolle. Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Kohdetta ei myydä pinta-alan mukaan vaan kokonaisuuden mukaan.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. n. 2-3 kk kaupanteosta.

Hinta

Myyntihinta

765 000,00 €

Velaton hinta

765 000,00 €

795 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

300,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

70,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

25,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkö-,vesi-ja viemäriliittymät ovat hallinta-alueiden A ja B osalta sopijaosapuolten yhteisiä, mutta kummallakin huoneistolla on omat taloussähkö-ja vesimittarit. Maalämpöpumppu, sen yhteydessä oleva vedenlämmitys sekä ulkovalaistus (käytännössä roskakatos) saavat sähkönsä A liittymästä. Tälle yhteiselle sähkönkulutukselle on kuitenkin oma alamittarinsa A sähkökaapissa. B sähköliittymästä menee taloussähkö, jota käytetään valaistukseen sekä pistorasioiden kautta. B:n maalämmöstä tuleva lämmityskulu maksetaan pinta-alan mukaan. 14.1.2022-18.1.2023 oli koko rakennuksen lämmityksen, lämpimän veden lämmityksen sekä ulkovalaistuksen kokonaiskulutus 11 621 kWh, josta B:n osuus on ollut neliöiden mukaan jaettuna 42,9 % eli 4980 kWh. Asuntokohtaiset maalämmön sähkömittarit asennetaan osapuolten A ja B toimesta ja kustannuksella kevään 2023 aikana Kummallakin huoneistolla on omat kiinteistö-ja kotivakuutukset. B:n kotivakuutus n. 500 eur/vuosi. Jätekustannukset maksetaan puoliksi ja kiinteistöverosta tulee kummallekin oma maksu ( B:n osuus 300 eur/v).

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Yläkerrassa upea eteisaula ja liukuovien takana iso vaatehuone.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ranskalainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Spottivalaisimet, Eufy-Security kamerasysteemi, alakerran pimennysrullaverhot, yläkerran ja alakerran lamelliverhot.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Alakerrasta käynti katetulle terassille. Terassi on komposiittia. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Sähköauton latauspiste x 2kpl. Autokatos yhdelle autolle toiselle autolle vieressä pihapaikka. Parvekkeen ja alaterassin kalusteet, Kukkapuron Karuselli-tuoli ja yläkerran ruokailutilan kevytbetonipöytä ovat neuvoteltavissa.
Tehdyt remontit
Ei tehtyjä korjauksia, koska rakennus on uusi. Kaikki sopijapuolet vastaavat hallitsemansa kiinteistönosuuden rakennus-,huolto-, puhtaanapito-ja muista ylläpitokustannuksista.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • A (2018)
  • Energialuokka: A2018, Lisätiedot: Eristykset ikkunat ja ovet matalaenergia-periaatteen mukaan. Maalämpö ja vesikiertoinen lattial.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Lämmön talteenotto
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Kaikki siirtymäkelpoiset liittymät siirtyvät.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Keittiön kuvaus
Avokeittiössä mustat kaapistot, valkoiset kvartsitasot. Isossa keittiösaarekkeessa induktioliesi, liesituuletin/valaisin aktiivihiilisuodattimella. Musta hana ja allas. Integroidut kodinkoneet: astianpesukone, viinikaappi, erillisuuni, jääkaappi, pakastin.
Lattiamateriaalit: Kaakeli
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Yläkerrassa ikkunallinen kph/wc: sadesuihkusetti, linjalattiakaivo,seinä-wc, bidee-suihku, allaskaapisto, valaistu peili. Alakerran saunan pesuhuoneessa on kaksi sadesuihkusettiä, linja-lattiakaivo.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
WC-tilojen kuvaus
Alakerrassa erillinen wc, jossa seinä-wc, allas-ja peilikaapisto, valaisin, bidee.
Seinämateriaalit: Laatta
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Ikkunallinen sauna, sähkökiuas, täyskorkea lasiseinä, lauteet haapaa, seinät paneloitu.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Alakerrassa pesuhuoneen yhteydessä on kodinhoitotila, jossa kaapisto, pesukoneliitäntä. Kuivausrummulle löytyy paikka esim. teknisestä tilasta.
Seinämateriaali: Laatta
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Iso valoisa olohuone, jossa koko seinän korkuiset ja leveät lasiovet avautuvat upealle 16 neliön lasitetulle terassille. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodastavat yhteinäisen oleskelutilan. Olohuoneen valaistus on suunnitteltu niin että katonrajassa on koko seinän levyinen himmentävä valaisin ja lisäksi eri ryhmisä syttyviä valaistuskokonaisuuksia spottivalaisimilla.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Olohuoneesta saa lohkottua alkuperäisen piirustuksen mukaan makuuhuoneen. Alakerrassa huone nauhaikkunalla joka toimii makuuhuoneena. Alakerrassa on todella tilava askarteluhuone, joka toimii nyt leffa/harraste/työhuoneena. Askartelhuoneessa pimentävät rullaverhot. Katonrajassa himmentävä valaisin ja spottivalaisimia.
Lattiamateriaalit: Vinyyli
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Säilytystilaa löytyy myös rappusten alla olevasta tilasta.
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-26-75-7
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 251 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Upea nouseva kulmatontti joka rajoittuu eteläsivulta katuun ja pohjoispuolelta kaupungin puisto-alueeseen ja naapuritonttiin.
Rakennusoikeuden pinta-ala
312.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko tontin rakennusoikeus on 313 kem2 josta on käytetty 219 kem2 paritalolle. Rakennusoikeutta on jäljellä 94,5 kem2 alueelle C.
Kaavoitustiedot
AO 16
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Mankkaan ostoskeskus, Alepa, Lidl, K-Supermarket, Alko, Brediksen kauppakeskus. Tapiolan, Sellon ja Kauniaisten palvelut. Tapiola Golf, Tapiolan urheilupuisto.
Koulut: Mankkaan, Mankkaanpuron, Taavinkylän ja Smedsbyn koulut, Kauniaisten, Olarin, Pohjois-Tapiolan ja Tapiolan lukiot.

Liikenneyhteydet
Hyvät bussiyhteydet ja syöttöliikenne metroasemille - mm. 548, 549, 115,114 ja Sinimäentieltä 212 Helsinki- Kamppi. Nopea yhteys omalla autolla mm. Turunväylä, Kehä I.
Pihan kuvaus
Takapihalla on iso 26 neliön komposiittiterassi, joka on katettu. Pihalla myös nurmikkoa ja tuija-aita sekä aitamuuri. Etupiha on laatoitettu.
Tiedustelut
Riikka Pfitzner-Saarnia, 040 5022 171, riikka.saarnia@primalkv.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Mankkaa, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Riikka Pfitzner-Saarnia

Myyntipäällikkö, Vastaava hoitaja LKV, LVV,IAT

Prima Kiinteistöt Oy LKV

Prima Kiinteistöt Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.