Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyh, vaateh, eteinen + parveke

Urheilukentänkatu 5 D 58, Korkeavaha, Forssa

Hinta

59 000 €

Koko

56 m²

Vuosi

1972

Kun tästä parvekkeellisesta 56 m²:n kaksiosta mainitsee sijainnin ja että asunto on melko hyvässä kunnossa, niin enempää ei forssalaisille tarvitsekaan kehua. Tarjolla siis kerrostaloasunto, jossa olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyhuone, vaatehuone ja lasitettu parveke. Kauniit näkymät toisesta kerroksesta ja asuntoon voi muuttaa vaikka heti, tai hiukan fiksata. Taloyhtiössä ihan mahdottomasti tehty remontteja ja niinpä se onkin nyt tosi kauniissa ja hyvässä kunnossa. Huoneistokohtainen lainakin melkein pois maksettu. Terveyskeskus, sairaala, urheilukenttä jäähalli, avantouintipaikka, kauppa, kirkko ja linja-autoasema aivan ympärillä.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80020387
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, makuuhuone, keittiö, kylpyh, vaateh, eteinen + parveke
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
56 m²
Kokonaispinta-ala
56 m²
Kerrokset
2/7
Rakennusvuosi
1972
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Kohde myydään vuokrattuna. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

58 016,08 €

Velkaosuus

983,92 €

Velaton hinta

59 000,00 €

59 000,00 €

Neliöhinta

1 053,57 €/m²

Vastike

Hoitovastike

229,60 € / kk

Pääomavastike

84,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

313,60 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: SAUNAMAKSU: 8,00 €/kk. AUTOPAIKKAMAKSU: Lämpötolppapaikka 8,00 €/kk. VESIMAKSU: Kylmä ja lämmin vesi laskutetaan todellisen kulutuksen mukaan. Etäluettavat mittarit. Osakkeenomistaja on vastuussa viime kädessä vuokralaisensa vesilaskusta. Veden hinnat 2023: kylmä 5,14 €/m3 ja lämmin 11,77 €/m3 SÄHKÖ: Oman kulutuksen mukaan.

Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Kohteen lisätiedot
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Asunto kaipaa pintaremonttia, vaatimustasosta riippuen.
Kylpyhuoneen kuvaus
Pylpyhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut. Varustuksena wc, suihku, pyyhekuivain, pesukoneliitäntä ja allas- ja peilikaappi.
Saunan kuvaus
Taloyhtiössä sauna.
Olohuoneen kuvaus
OLOHUONE: Olohuoneessa parketti lattiassa, seinät tapetoidut ja maalattu vetonit katto. Kulku parvekkeelle. MAKUUHUONE: Parketti lattiassa, seinät tapetoidut ja makuuhuoneesta kulku ikkunalliseen vaatehuoneeseen. KEITTIÖ: Keittiössä parketti lattiassa, seinät tapetoidut, ja vaaleat laatat. Kodinkoneina liesi, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin. PARVEKE / TERASSI: Etelän suuntaiselta lasitetulta parvekkeelta kauniit näkymät puistoon. Parveke on kunnostettu ja siisti. SÄILYTYSTILAT. Huoneistossa kaappeja ja vaatehuone. Huoneistokohtaiset varastot ja kylmäkellari.
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-Isännöintipalvelut Oy, Pasi Harju p. 010 2317530
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: TONTIN KUVAUS: Taloyhtiöllä oma 6307,00 m2:n tontti. VESI / VIEMÄRI: Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy. RAKENNUSAINE: Pääasiallinen rakennusaine betonielementti. Harjakatto peltikatteella. LÄMMITYS: Vesikeskuslämmitys kaukolämmöllä. ILMANVAIHTO: Koneellinen poisto. HUONEISTOT: Rakennuksia 2 kpl, porrashuoneita 5 kpl, huoneistoja 90 kpl. AUTOPAIKAT: Toteutuneet autopaikat 63 kpl. Autotalli/-halli/-katospaikkoja 20 kpl. YHTEISET TILAT: Ulkoiluvälinevarasto, kylmäkellari, pesutupa, sauna, askarteluhuone, huoneistokohtaiset varastot ja väestönsuoja. MUUTA: Taloyhtiöön on hankittu Lounea Oyj:ltä Kiinteistöliiton jäsentarjouksen mukainen, nopeudeltaan 10/10 Mbit laajakaista kaikkiin huoneistoihin. Kaapeli-tv (DVB-C) Yhtiökokous päätti 10.5.2022 antaa luvan ilmalämpöpumpun asentamiselle taloyhtiön huoneistoihin, mikäli osakas hyväksyy ja allekirjoittaa hallituksen laatiman sopimuksen ja täyttää kaikki sopimuksessa mainitut ehdot.
Tehdyt remontit
2011 sähkötekninen kuntotarkastus ja huolto, 2012 UKK 3, kylmiön kompres-sorin uusinta, UKK 3, lauteiden uusinta, 2013 valokaapeliliittymä ja tietoliikennesisäverkon rakentaminen, UKK 3 saunaosaston peruskorjaus, 2014 kaik-kien asuntojen ikkunoiden ja parvekeovien uusiminen, ilmanvaihtokanavien ja päätelaitteiden puhdistus, ilmamäärien mittaus ja säätö sekä älykkäästi sääty-vä poistoilmanvaihto, pihaviemäriverkoston ja salaojien kuntotarkastus. UKK 5 poistoilmapuhaltimen uusinta, sokkeleiden ja sokkeliosien parvekepielien huoltomaalaus, UKK 3 takapihan seinälinjan uudelleenpäällystäminen. 2015 autotallin korjaustarpeiden selvittäminen ja työselityksen laadinta, UKK 5 lau-teiden uusinta, autotallien peltikattopintojen naulaukset vaihdettu ruuvikiinni-tyksiin. 2016 julkisivun uudelleenmaalaus, huoneistoparvekkeiden pienimuo-toiset korjaukset ja maalaus, sadevesikourujen pinnoitus, huoneistoparvek-keiden vesikatteiden uusinta ja rakennekorjaus, huoneistoparvekkeiden pie-lielementtien ulkopuolisten vaakasaumojen uusinta, lämmönsiirtimen uusinta. 2017 vesikattojen massaus, yhteisten tilojen huoltomaalauksia, jälkiheijasta-vien porrastasannenumerojen maalaus, porraskäytävien kulmalistojen asen-nus. 2019 raitisilmaventtiilien suodattimien vaihto, 2021 hissien uusinta ja esteettömyyskorjaukset, lukitusjärjestelmän uusinta sähköiseksi iLog-järjestelmäksi.
Tulevat remontit
2022 piha-alueiden ja autotallien kunnostusta, yhteisten tilojen tarpeelliset kunnostukset, UKK 3 talosaunan peruskorjaus. 2023 paloturvallisuuden tar-kastelu, palovaroittimien vaihto, ikkunoiden korvausventtiilien suodattimien vaihto, UKK 5 talosaunan peruskorjaus. 2024 poistoilman lämmöntalteenot-tomahdollisuuden ja aurinkoenergian käyttömahdollisuuden selvittäminen, ilmanvaihtokanavien puhdistus, mittaus ja säätö. 2025 piha-alueiden sanee-raussuunnittelun käynnistäminen, sähköautojen latauksen suunnittelu. 2026 ikkunoiden korvausilmaventtiilien suodattimien vaihto, piha-alueiden peruskunnostus. 2027 autotallien peruskorjauksen suunnittelu.
Energialuokka
E (2013), Energialuokka: E2013
Tontin koko
6 307 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Urheilukentänkatu 3-5

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Aivan nurkalla terveyskeskus, sairaala, kauppa, linja-autoasema, kirkko, urheilukenttä, jäähalli, uintimahdollisuus myös talvella, no Alkoon taitaa olla matkaa noin 1.5 km.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Korkeavaha, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.