Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitontti

Sokerimestarintie 20 H, Kantvik, Kirkkonummi

Hinta

79 500 €

Koko

451

Toteuta haaveesi helposta rakentamisesta: osta tontin määräosa ja rakennuta sille Kastellin omakotitalo kolmella tai neljällä makuuhuoneella. Talojen sisustusratkaisuihin ja talopaketin laajuuteen voi vaikuttaa. Tontille on Kastellin toimesta suunniteltu kymmenen yksikerroksista omakotitaloa, joissa on kaikki tarpeellinen. Talot ovat huoneistoalaltaan 98 m2, minkä lisäksi niissä on 9 m2:n lämmin varasto. Taloissa on avokeittiö ja olohuone, kolme tai neljä makuuhuonetta ostajan toiveen mukaisesti, kodinhoitohuone, sauna ja pesuhuone sekä toinen erillinen wc. Lisäksi on erillinen varasto/tekninen tila. Tontin määräosan hinta on 79.500 euroa. Muuttovalmiin talon budjetti on 396.579 euroa sisältäen myös tontin hinnan. Asiakas voi kuitenkin valita itselleen talopaketin toimituslaajuuden. Muuttovalmis-talopaketti voidaan vaihtaa Kastellin Viittä Vaille Valmis-toimitukseen tai peruspakettiin. Rakennuspaikkaa ei voi ostaa ilman Kastellin talotoimitussopimusta. Muuttovalmiin talon budjetti on laadittu rakennusprojektina, missä tontin ostaja toimii rakennuttajana ja rakennushankkeen päätoteuttajana. Kokonaisbudjetti sisältää mm. tonttiosuuden, varainsiirtoveron tonttiosuudesta, maatyöt, Kastellin Muuttovalmis-talopaketin, vastaavan mestarin, pääsuunnittelijan sekä KVV/IV-valvojan palkkion, liittymät, vanhan talon purun (1/10), yhteisen tiealueen ja jätealueen rakentamiskustannukset sekä rakennusaikaisen sähkön- ja vedenkulutuksen. Rakennuslupa on jo voimassa ja osa tontin taloista on jo valmiina. Tontti on jaettu hallinnanjakosopimuksella kymmeneen määräosaan, joiden koot vaihtelevat 436 – 562 m2:n välillä. Lisäksi tontilla on yhteistä tiealuetta ja yhteinen leikki- ja jätealue. Hallinnanjakosopimuksessa määritellään, että jokainen vastaa omasta määräosastaan ja talostaan. Kastellin yhteyshenkilö on Teija Lahdelma, puh. 050 384 5219, teija.lahdelma@kastelli.fi. Teija Lahdelmalta saa myös tiedot varaustilanteesta ja hintatiedot eri toimituslaajuuksille. Lisätietoja: Laura Paija, puh. 040 900 3351, laura.paija@leajakama.fi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80023190
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

79 500,00 €

Velaton hinta

79 500,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Hallinnanjakosopimuksella määritellään, että jokainen talo vastaa omista kustannuksistaan. Yhteisen tien kustannukset jakautuvat tasan 1/10 taloa kohden.

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
257-411-1-162
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
451 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Koko tontin pinta-ala on 5.621 m2, mistä H-määräosan pinta-ala on 451 m2. Lisäksi H-määräosan kauppaan kuuluu 1/10 yhteisestä tiealueesta, joka on yhteensä 848 m2.
Rakennusoikeuden pinta-ala
112.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Koko tontin rakennusoikeus on 1405 k-m2, mutta mikäli siitä käytetään yli 1200 k-m2, tulee väestönsuojan rakentaminen pakolliseksi.
Kaavoitustiedot
Kirkkonummi.fi/kaavoitus
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Laura Paija, 040 900 3351 , laura.paija@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kirkkonummi

Asuinalueena Kantvik, Kirkkonummi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Laura Paija

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.