Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Kerrostalo | Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen ja kylpyhuone, 49 m².

Kuhalankatu 24 as 1, Talsoila, Forssa

Hinta

45 000 €

Koko

49 m²

Vuosi

1954

Siisti, valoisa ja vaaleansävyinen kaksi huonetta ja keittiö, 49 m². Asunto löytyy talon ensimmäisestä kerroksesta, ainoastaan muutama askelma noustavana. Hyvin hoidetussa taloyhtiössä esimerkiksi käyttövesiverkosto saneerattu jonka yhteydessä asennettu huoneistokohtaiset vesimittarit sekä viemärit sukitettu. Vieressä olevasta Talsoilan puistosta löytyy pesäpallokenttä ja talvisin luistelujää, minigolfrata, frisbeegolfkenttä. Osta tästä itsellesi ensiasunto tai sijoituskohteeksi.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80024709
Sijainti
Tyyppi
Kerrostalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Olohuone, makuuhuone, keittiö, eteinen ja kylpyhuone, 49 m².
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
49 m²
Kerrokset
1/4
Rakennusvuosi
1954
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

18 500,00 €

Velkaosuus

26 500,00 €

Velaton hinta

45 000,00 €

49 000,00 €

Neliöhinta

918,37 €/m²

Vastike

Hoitovastike

210,70 € / kk

Pääomavastike

284,42 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

495,12 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi oman kulutuksen mukaan. Kylmävesi 4,81 €/m3 ja lämmin 17,83 €/m3. Etäluettavat mittarit. Sähkö oman kulutuksen mukaan. Saunamaksu 9 eur/kpl/kk. Autotalli iso lämmin 50 eur/kpl, autotalli lämmin 40 €/kpl, lämpötolppa 10 €/kpl.

Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Osakkailla lunastusoikeus.
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Siisti, mutta pienellä fiksauksella saat mieleiseksesi.
Keittiön kuvaus
Lattiassa laminaatti, seinät maalattu ja välitilassa laatta. Varusteina jääkaappi/pakastin, sähköliesi/-uuni ja liesituuletin. Pyykinpesukone asennettu keittiön kaappiin.
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattiassa laatat ja seinät kaakeloidut. Wc, suihku, käsienpesuallas allaskaapilla sekä peilikaappi.
Olohuoneen kuvaus
Avarassa olohuoneessa lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut. Isot ikkunat tuovat hyvin valoa sisään.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiassa laminaatti ja seinät tapetoidut, upotettu kaapisto.
Säilytystilojen kuvaus
Lisätietoja säilytystiloista: Makuhuoneessa kaapisto sekä huoneistokohtaiset varastot.
Isännöitsijän yhteystiedot
Sp-Isännöintipalvelut Oy. Pasi Harju 010 2317530.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Taloyhtiöllä on oma 1123 m²:n tontti. Forssan Vesihuoltoliikelaitos Oy:n vesi ja viemäri. Rakennusaine: Tiili, harjakatto peltikatteella. Vesikeskuslämmitys, kaukolämpö, jakotapa pattereilla. Ilmanvaihto painovoimainen. Huoneistoja 13 kpl, kerroksia 4 ja porrashuoneita 1. Autotallit 2, lämpötolppapaikkoja 8 kpl. Yhteiset tilat: Sauna, ulkoiluvälinevarasto, pesutupa, kuivaushuone, mankelihuone, talouskellari, ullakkokuivaushuone, ullakkokomero. Tietoliikenne/TV: Kaapeli-tv DVB-C, laajakaista: 10/10 M/ valokuituyhteys, Lounea Oy Lunastuslauseke on. Yhtiön välittömään hallintaan jäävä asuinhuoneisto n:o 7 II kerroksessa, mikä huoneisto käsittää huoneen ja keittokomeron pinta-alaltaan 22 m². Kunnossapitotarveselvitys Foracon Oy / Jarkko Halonen 2019.
Tehdyt remontit
1992 kaapeliverkkoon siirtyminen. 1993 rännien ja syöksytorvien asennus. 1995 aitojen ja muiden puuosien lahonsuojakäsittely, LVISR-kuntoarvio, vesikatto uusittu. 2001 liittyminen kaukolämpöön, patteritermostaattien uusinta. 2003 julkisivu- ja parvekerakenteiden kuntotutkimus, saunatilojen remontointi. 2004 tonttivesijohto uusittu. 2005 aitojen ja muiden puuosien lahosuojakäsittely, savupiipun hormien sekä ilmanvaihtokanavien läpivientien korjaus, antennijärjestelmän digitointi.2007 ilmanvaihtokanavien puhdistus, sadevesikaivojen asennus. 2008 ikkunoiden ja parvekeovien uusinta sekä parvekelaattojen ja julkisivun korjaustyö. 2009 kellarikerroksen seinien, kattojen ja lattioiden huoltomaalaus. 2010 savupiipun hormien sekä ilmastointikanavien läpivientien korjausta, sadevesijärjestelmän uusiminen, kaivojen lisäys ja paikoitusalueen laajentaminen. 2011 antennijärjestelmän muuttaminen kaksisuuntaiseksi, osaan salaojista asennettu saattolämmitys. 2012 porraskäytävän huoltomaalaus, ovien kunnostaminen ja kirjeluukkujen vaihto, porraskäytävän valaisimien uusinta, ilmanvaihtokanavien puhdistus. 2013 saunaosaston remontointi. 2016 märkätilojen tarkistus. 2017 käyttövesiputkiston uusiominen / kevennetyn linjasaneerauksen hankesuunnittelu. 2018 linjasaneerauksen suunnittelu. 2020 alkuperäisten viemäreiden sukitus, käyttövesiverkostosaneeraus, huoneistokohtaisen vesimittareiden asennus, kiinteistön sähköverkon uusinta, valokuitusisäverkon asennus, ovipuhelinjärjestelmän asennus, as 7 (taloyhtiön asunto) keittiön uusinta, as 7 ja as 13 huoneistojen KPH-remontit.
Tulevat remontit
2022 jätepisteen uusinta. 2023 sisäpihan kunnostaminen. 2024 lämmönjakoverkoston kuntotutkimus, venttiilien ja termostaattien vaihto, lämmitysjärjestelmän perussäätö. 2025 porrasaskelmien hionta ja hoitokäsittely. 2026 ei suunniteltuja remontteja.
Energialuokka
F (2013), Energialuokka: F2013
Tontin koko
1 123 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista:
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Forssan Kuhalankatu.

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Kaupat Sale alle km, Lidl Forssa ja K-Citymarket reilu km.
Forssan kaupunki Urheilutalo Feeniks alle 2 km. Vesihelmi alle kilometri. Lähes vieressä olevan Talsoilan puiston pinta-ala on reilut 4 hehtaaria. Puisto on rakennettu, osittain luonnontilainen puisto, jossa on vanhoja puistolehmuksia, hopeapajuja, pihta- ja lehtikuusia, sembramäntyjä ja tuijia. Puistossa on pesäpallokenttä, minigolfrata, frisbeegolfkenttä ja talvisin luistelujää.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Talsoila, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.