Muu

Kukkolankatu 6 b, Niinivaara, Joensuu

Hinta

935 000 €

Koko

2 594

Asunto Oy Joensuun Kukkolankatu 6B valmis taloyhtiö + osakekanta, joka käsittää voimassa olevan rakennusluvan mukaisen asuinkerrostalon rakennusoikeuden ja jo rakennetun autohallin osuuden ja autopaikat sekä yhteiset tilat Asunto Oy Joensuun Kukkolankatu 6A kanssa. Yhtiötä sitoo tontin ja yhteisten tilojen sekä autopaikkojen hallinnanjakosopimus Asunto Oy Joensuun Kukkolankatu 6A:n kanssa. Yhtiöiden väliset hallintaoikeudet ja velvoitteet on osoitettu laaditussa ja kirjatussa hallinnanjakosopimuksessa. Myytävän yhtiön omistuksessa on mm.: • rakennetut autopaikat yhteisösääntöjen osakeluettelon mukaan ◦ autohallissa 10 ap ◦ autokatospaikat 6 ap ◦ autopaikat 3 ap • yhteinen autohallirakennus + pihakansi • voimassa oleva rakennuslupa asuinkerrostalolle. • Rakennuslupa on yhteinen 6A ja 6B kanssa. • sähköliittymä • lämmin ulkoiluvälinevarasto • saunaosasto • jätteenkeräyspiste syväkeräysastioilla • tontin hulevesien viivästyskenttä Rakennuslupasuunnitelmien mukainen kerrosala on 1876 m2 (1597 m2), huoneisto-ala on 1325 m2, 33 huoneistoa ja kokonaisala 2124 m2. Asunto Oy Joensuun Kukkolankatu 6A rakennus on valmistunut 12/2019. Rakennuksessa sijaitsee yhtiöiden yhteisessä omistuksessa olevia tiloja mm. ulkoiluvälinevarasto, saunaosasto, jätteen keräyspiste. Sijainnit on osoitettu hallinnanjakosopimuksen värillisissä liitekartoissa. Tontin hulevesien viivästys on valmiiksi rakennettu. Tiedustelut ja lisätiedot: Jarmo Hyttinen 040 541 1568

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80024878
Sijainti
Tyyppi
Muu 
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

935 000,00 €

Velaton hinta

935 000,00 €

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Valmis rakennettu rakennus A, rakennetut yhteiskäytössä olevat tilat, rakennetut autopistokepaikat, autokatospaikat, autohallipaikat autopaikkoineen. Valmis piha-alue. Tontin, autopaikkojen, autohallin ja yhteisten alueiden käyttö sovittu hallinnanjakosopimuksella.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Joensuun Vesi.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
167-5-584-7
Tontin pinta-ala
2 594 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
500 m:n säteellä keskussairaala, kaupat, kouluja.
Pihan kuvaus
Kulkuväylät ja paikoitusalue asfaltilla.
Tiedustelut
Jarmo Hyttinen, 040 541 1568, jarmo.hyttinen@huoneistoketju.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Joensuu

Asuinalueena Niinivaara, Joensuu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jarmo Hyttinen

Toimitusjohtaja, LKV, LVV

Huoneistoketju | Joensuun Huoneistokauppa Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.