AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Omakotitontti

Rintintie 20, Oulunlahti, Oulu

Hinta

250 000 €

Koko

650

Tässäkö Oulun oma Westend? Todella harvoin on tarjolla näin upeaa rakennuspaikkaa! Kiinteistö on loistavalla sijainnilla meren rannalla, ainoastaan 4km Oulun ydinkeskustasta, kaava-alueella. Pienelle lintukotomaiselle alueelle on rakentumassa uniikki arvoalue, johon valmistuu kaikkiaan reilu kymmenen omakotitaloa. Lisäksi ranta-alue on vuokrattu näiden kiinteistöjen omaan käyttöön ja se on hoidettu nurmelle asukkaiden virkistysalueeksi. Vain osa kodeista pääsee rannan puolelle, kuten tämä. Tontilta mahtava, täysin esteetön merinäköala kauas horisonttiin, ilmansuunnallisesti länteen. Suunnittele ja toteuta unelmiesi koti Oulun parhaalle paikalle. Rakentamaan pääsee heti, tontilla ei ole purettavia rakennuksia! Oma tontti, jossa kahdeksasta rakennuspaikasta vain 3 jäljellä. Jokaiselta tontilta on esteetön merinäköala. Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Rakennusoikeutta on 150+25 k-m2 jokaisella tontilla. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät ovat lähellä. Mahdollisuus maalämpöön. Rakennuspaikan hinta 250.000€. Myynti ja lisätiedot: Marko Kyngäs, 044-5847171 tai marko.kyngas@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80026093
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

250 000,00 €

Velaton hinta

250 000,00 €

Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
564-30-52-1
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
650 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Oma tontti, jossa kaikkiaan 8 rakennuspaikkaa, rannan puolella 4, joista vain 3 jäljellä! Jokaiselta tontilta on esteetön merinäköala. Kiinteistö on jaettu hallinnanjakosopimuksella. Rakennusoikeutta on 150+25 k-m2 jokaisella tontilla. Vesi-, viemäri- ja sähköliittymät ovat lähellä. Mahdollisuus maalämpöön.
Rakennusoikeuden pinta-ala
175 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
150m2 + 25m2
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tiedustelut
Marko Kyngäs, 044 584 7171, marko.kyngas@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulunlahti, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marko Kyngäs

Toimitusjohtaja, Kaupanvahvistaja, LKV

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.