Helmikodit Oy LKV
Helmikodit Oy LKV

Omakotitontti

Kuusamontie 1236, Oikarainen, Rovaniemi

Hinta

109 000 €

Koko

23 350

Kemijoen rannasta reilun kokoinen tila (2,335 ha) omakotitalon rakennuspaikaksi. Tila jakautuu 2 eri palstaan, joista toinen Kemijoen rannassa ja toinen palsta Kuusamontien toisella puolella. Molemmille palstoille pääsee autolla . Erinomainen mahdollisuus ja hieno paikka uudelle talollesi, ota yhteyttä ja sovi oma esittely tälle rakennuspaikalle.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80037683
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

109 000,00 €

Velaton hinta

109 000,00 €

Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Ei ole tuotu tontille, rakentamiskustannuksista vastaa ostaja.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
698-401-57-40
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
23 350 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tila koostuu 2 eri palstasta. Toinen palsta on Kemijoen rannalla ja toinen palsta Kuusamontien toisella puolella. Tila sijaitsee tulvavaara alueella ja rakentaminen vaatii rakennuspaikan korotusta kaupungin määrittelemän tulvakorkeuden mukaisesti. Tilalle ei ole vesi / tai jätevesiliittymiä. Ostaja vastaa näiden rakentamisesta kustannuksellaan. Tila rajoittuu molempien palstojen osalta Kuusamontielle joten autolla pääsee molemmille palstoille. Tilan mukana siirtyy osuuksia yhteisiin alueisiin esim. oikeus yhteiseen venevalkamaan sekä korkalon jakokunnan vedet.
Rakennusoikeuden pinta-ala
200 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 84000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kokonaisrakennusoikeus tontille on max 200 m2.
Kaavoitustiedot
Yleiskaavassa tontti on merkinnällä A. Kaavan mukaisesti uuden rakennuspaikan pinta-ala vähintään 5000 m2, jos rakennusta ei liitetä yleiseen viemäriin, muuten vähintään 2500 m2. Yhdelle rakennuspaikalle saa rakentaa yhden, yksi-tai kaksiasuntoisen asuinrakennuksen, jonka kerrosala saa olla enintään 200 k-m2. Käymälä- ja talousjätevedet, joita ei johdeta viemäriin, tulee käsitellä saostuskaivoilla ja maapuhdistamolla tai pienpuhdistamolla. Yleisen viemärin rakentamisen jälkeen kaikki asuinrakennukset, joita koskevan rakennusluvan myöntämisen perusteena on ollut tämä yleiskaava, on liitettävä viemäriin. Tulvavahingoille alttiiden rakenneosien tulee olla vähintään kaavakartassa määrätyn korkeusaseman tasolla, mikäli rakennusluvan myöntävä viranomainen ei olosuhteista johtuen vaadi rakennusta sijoitettavaksi korkeammalle. Kaikki rakennukset on sijoitettava vähintään 35 m päähän rantaviivasta, mikäli rakennusluvan myöntäjä viranomainen ei olosuhteista johtuen vaadi rakennusta sijoitettavaksi kauemmas rantaviivasta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Kemijoki
Tiedustelut
Antti Pietilä, 044 767 0060, antti.pietila@helmikodit.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Rovaniemi

Asuinalueena Oikarainen, Rovaniemi

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Antti Pietilä

Yrittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

Helmikodit Oy LKV

Helmikodit Oy LKV
Helmikodit Oy LKV
SKVL jäsenyritys

Keskusväylä 19,
96910 Rovaniemi

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.