Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy
Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Omakotitalo | 4h, k, wc

Nienpalontie 10, Laajakoski, Kotka

Hinta

179 000 €

Koko

120 / 158 m²

Vuosi

1921

Kotkan Laajakoskella Kymijoen rannassa sijaitseva hirsirunkoinen 1920-luvun omakotitalo myydään saneerauskohteeksi. Iso puutarhatontti ja OMAA RANTAVIIVAA n. 50-55 m. Rakennus sijaitsee n. 30 m päässä rannasta. Tontilla sijaitsee myös erillinen liiterirakennus sekä maakellari. Kyseiselle kiinteistölle saa kaavan mukaan rakentaa 500 m2, josta asuntorakentamisen kerrosala saa olla enintään 300 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuntoa, jotka voidaan sijoittaa samaan asuinrakennukseen tai erikseen. Voit myös vaikka myydä toisen rakennuspaikan hallinnanjakosopimuksella tai vaikka perustaa kiinteistölle Asunto Osakeyhtiön. Soveltuu myös erinomaisesti kahden sukupolven asuntorakentamiseen. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapurin tontista on 5 m ja naapurin rakennuksesta 10 m. Rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 30 m, kun rakennuksen kerrosala on enintään 150 m2, ja rakennus on yksikerroksinen. Tätä suuremman ja yli yksikerroksisen rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 40m. Saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 25m2 ja pohjapinta-ala kuistin kanssa on enintään 35m2 saa rakentaa vähintään 15 m päähän rannasta. Korkeakosken voimalaitoksen kalatie valmistunut kesällä 2016. Kalatie mahdollistaa lohen, taimenen ja siian nousun voimalaitoksen padon ohi, ja Kymijokeen odotetaan nousevan jopa tuhansia emokaloja kutemaan joen yläjuoksulle. Kalatiestä on siihen nousevien kalojen määrällä mitattuna Suomen suurimpia. Lisää asiasta ELY-keskus. Esittelyt ja lisätiedot Marjo Vesalainen p. 040 7485245 marjo.vesalainen@silfvenius.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80040126
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h, k, wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
120 m²
Kokonaispinta-ala
158 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Rakennuksen pinta-aloista ei ole tietoa, eikä myöskään mitään piirustuksia ole saatavilla.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1921
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

179 000,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Asunnon kunto
Välttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Rakennus on saneerauskohde. Alkuperäisen rakennuksen hirsirunko on raportin mukaan käyttökunnossa. Lisäsiipi, jossa sijaitsee sauna, pesuhuone, var. ym tiloja (rak. 1970-luvulla) on purkukuntoinen. Lisäksi talon käyttöullakko on huonokuntoinen. Hirsirunko päättyy käyttöullakon lattiaan. Siitä ylöspäin puurunkoinen.
Energialuokka
  • G (2018)
  • Energialuokka: G2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 31.05.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys.
Vesihuollon kuvaus
Lisätietoja vesijohdosta: Kunnan viemäri rannassa, samoin myös Laajakosken Vesihuolto-osuuskunnan vesiliittymä. Nykyinen järj. wc-vedet menee 2-os.umpikaivoon. Harmaan vedet imeytetty maastoon.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Seinät maalattu Pintamateriaalit (lattia): Muovimatto (alla, ainakin osittain vanhat lautalattiat)
Keittiön kuvaus
Kaapit, sähköliesi
Kylpyhuoneen kuvaus
Pesuhuone ja saunatilat ovat purkukuntoisessa lisäosassa.
WC-tilojen kuvaus
Wc, kaapit, LVV
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Kotka toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
285-404-1-182
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 440 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Kyseiselle kiinteistölle saa kaavan mukaan rakentaa 500 m2, josta asuntorakentamisen kerrosala saa olla enintään 300 m2. Rakennuspaikalle saa rakentaa enintään kaksi asuntoa, jotka voidaan sijoittaa samaan asuinrakennukseen tai erikseen. Rakennuksen vähimmäisetäisyys naapurin tontista on 5 m ja naapurin rakennuksesta 10 m. Rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 30 m, kun rakennuksen kerrosala on enintään 150 m2, ja rakennus on yksikerroksinen. Tätä suuremman ja yli yksikerroksisen rakennuksen vähimmäisetäisyys rannasta on 40m. Saunarakennuksen, jonka kerrosala on enintään 25m2 ja pohjapinta-ala kuistin kanssa on enintään 35m2 saa rakentaa vähintään 15 m päähän rannasta.
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Liiteri
Ranta
  • Rannan tyyppi: Joki
  • Kymijoki
Tiedustelut
Marjo Vesalainen, +358 40 748 5245, marjo.vesalainen@silfvenius.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kotka

Asuinalueena Laajakoski, Kotka

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Vesalainen

Myyntineuvottelija

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Kiinteistönvälitys Silfvenius Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.