Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitalo | 6h + k + 3xwc + ph + s + khh + vh + kellari + 2x parveke + terassi + oma ranta

Helsingintie 200, Pornainen

Hinta

829 000 €

Koko

262 / 456 m²

Vuosi

2012

Sopii sekä ympärivuotiseen käyttöön, että kakkoskodiksi. Talo sijaitsee päättyvän tien varrella. Kauniin hirsitalon lisäksi täältä löytyy luonto, järvi ja oma rauha, ja mikä parasta vain 45 minuutin päässä Helsingin keskustasta! Kotojärvi golf aivan vieressä, aja omalla golfautolla suoraan golfklubille ja greenille. Koti on myös tuttu Kauniit Kodit – sisustuslehdestä. Tontti on täysin aidattu. Tilava pihapiiri etupihalla sekä kolmen auton autotalli, jonka yhteydessä on varastotilaa. Talon takaa tontti on loiva, joka rajoittuu omalle hiekkarannalle, jonka yhteydessä on oma laituri ja oma pikku hiekkaranta! Kotojärvestä kalastat upeat kalasaaliit joko pilkillä tai verkoilla. Paikallisilta viljelijöiltä ostat kesäisin tuoreet perunat ja mansikat. Vehreällä pihamaalla on omenapuita ja marjapensaita, sekä kauniit maisemat Kotojärvelle. Sisääntulokerroksessa eli keskikerroksessa on tilava keittiö, joka on varusteltu laadukkailla SMEGin kodinkoneilla ja mittatilauksena puusepän käsitöinä tehdyistä kaapeista. Kodissa on ikkunapinta-alaa laajalti, joten valoa tulvii sisään lähes joka ilmansuunnasta. Olohuoneesta on käynti suurelle terassille, josta avautuvat vehreät maisemat suoraan järvelle. Keskikerroksesta sijaitsee myös master bedroom, vaatehuone ja kylpuhuone + sauna + wc + kodinhoitohuone. Yläkerrassa on neljä makuuhuonetta, kylpyhuone, vaatekomero ja kaksi tilavaa parveketta, joista toisesta avautuvat näkymät suoraan golf-kentälle ja pellolle ja toisesta takapihalle ja järvelle. Piha on aidattu ajatellen mahdiollisia karvaisi ystäviä! Kellarikerroksessa sijaitsee oma elokuvateatteri, biljardisali, jonka biljardipöytä on mittatilauksena tehty. Omassa baarissa joka varustettu vanhalla kassakoneella, voit kestittää vaativiakin viereaita. Täsrä kerroksesta löytyy myös vierashuone, erillinen wc sekä suuri kuntosalihuone. Huoneeseen voi toteuttaa vaikka viinikellarin, tai oman maun mukaisen harrastehuoneen. Huolella suunniteltu ja laadukkaasti toteutettu kokonaisuus tarjoaa viihtyisän kodin suuremmallekin perheelle. • 6h+k+3xwc+ph+s+khh+vh+kellari (kuntosali, kotiteatteri/biljardisali, oma baari)+ 2x parveke + terassi + oma ranta • Pinta-ala 262 m2 + 139 m2 • 55m2 autotalli kolmelle autolle • Rakennusvuosi 2012 Tervetuloa tutustumaan tähän hienoon kohteeseen! Sovi yksityisnäyttö sinulle sopivaan aikaan: kenneth.jansson@leajakama.fi 050 368 3368.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80113304
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6h + k + 3xwc + ph + s + khh + vh + kellari + 2x parveke + terassi + oma ranta
Asuintilojen pinta-ala
262 m²
Muiden tilojen pinta-ala
194 m²
Kokonaispinta-ala
456 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2012
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

829 000,00 €

Velaton hinta

829 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 669,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

250,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

111,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi ja lämmitys kulutuksen mukaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni. Laajakaistaliittymä: Asukas tekee oman sopimuksen.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Ulkopuolen maalaustyötä ja ylläpitotyötä hyvä thedä.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Keittiön kuvaus
Liesi: Kaasu. Keittiössä ikkuna noin länteen. Puusepän tekemä mittatilauskaapisto. Jääkaappi/pakastin(sisältäen vesiautomaatin)(SMEG), astianpesukone, kaasuhella sähköuunilla(SMEG), liesituuletin, liesikupu, kaapistot tehty mittatilauksena puusepän käsityönä, paljon säilytystilaa.
Lattiamateriaalit: Kaakeli
Kylpyhuoneen kuvaus
Pintamateriaalit: Lattia laattaa, seinät kaakeloitu ja osittain maalattu. Alakerran toisessa pesutilassa wc-istuin, suihku, lavuaari. Lattiat laattaa, seinät kaakeloitu. Kodinhoitohuoneessa paikka pesutornille, kaapistot ja pesuallas. Alakerran toisessa pesutilassa wc-istuin, lavuaari, kylpyamme. Lattiat laattaa, seinät kaakeloitu. Yläkerran pesutilassa wc-istuin. lavuaari, suihku. Lattiat laattaa, seinät kaakeloitu.
Saunan kuvaus
Oma sauna. Lattia: laatta. Seinät: puu. Kiukaan tyyppi: sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa paikka pesutornille, kaapistot ja pesuallas. Kaikki kaapit tehty mittatilauksena puusepän käsityönä. Pesukoneliitäntä, lattialämmitys, lattiakaivo, pyykkikaapit, kurapiste, pöytätaso. Lattiat laattaa ja seinät kaakeloitu. Kulku suoraan ulos terassille.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneesta isot ikkunat noin itään ja etelään. Talossa on ikkunoita kaikkiin suuntiin.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Lauta
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto, kaapistot ja vaatehuone. Lisätietoja säilytystiloista: Autotallissa kylmää säilytystilaa, rappujen alla säilytystilee, vaatekomer sekä runsaasti vaatekaappeja.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
611-406-6-77 ja 611-406-6-78
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
4 191 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rasitteet
Kiinnitykset: 400000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Sähköjohto (000-2006-K41742) Rekisteröintipvm: 15.12.2006 Arkistoviite: MMLm/14286/33/2006 Oikeutetut: 611-406-6-81 Björkhagen 1 Rasitetut: 611-406-6-77 Koivuvaara 1, 611-406-6-79 Björkviken 1 2) Puhelinjohto (000-2006-K41745) Rekisteröintipvm: 15.12.2006 Arkistoviite: MMLm/14286/33/2006 Oikeutetut: 611-406-6-81 Björkhagen 1 Rasitetut: 611-406-6-77 Koivuvaara 1, 611-406-6-79 Björkviken 1 3) Tieoikeus (000-2016-K45537) / Leveys: 4,5 m Rekisteröintipvm: 15.9.2017 Arkistoviite: MMLm/11223/33/2015 Oikeutetut: 611-406-6-77 Koivuvaara 1 Rasitetut: 611-406-6-72 SKÅPI
Kaavoitustilanne
Osayleiskaava
Palvelut
Palvelut: Palvelut: Pornaisten terveysasema 4840 m
Pornaisten hammashoitola 4840 m
Paikallistiedot: Elokuussa -22 valmistuu kevyenliikenteenväylä, jota pitkin pääsee turvallisesti lähellä sijaitsevalle (2,2 km) Mika Waltarin ala-asteelle sekä kylälle (n.5km), jossa sijaitsevat posti, apteekki, terveyskeskus, kahvila, matkahuolto, 2 lähikauppaa, ylä-aste, urheilukenttä, nuorisotalo sekä kirjasto.
Golf-kenttä vieressä (500m päässä): voi ajaa kotipihalta golf-autolla golf-klubille ja väylille.
Upeat marjastus/sienestys-mahdollisuudet jo 200m päässä.
Järven tarjoamat mahdollisuudet aina purjelautailusta, suppailuun, uintiin ja talvisin retkiluisteluun.
Lukuisat ratsastusmahdollisuudet Pornaisissa: useita ratsastustalleja ja Lahan kartanolla myös kv. tason grand prix kouluratsastuskisat.
Motocross-mahdollisuudet: Lähin rata löytyy 500 metrin päästä.
Mönkijä ja moottorikelkkailu mahdollisuuksia.
Murtomaahiihto: Pornaisissa on hyvä latuverkosto ja ladut lähtevät suoraan talon pihan edustalla olevalta pellolta, 50 metriä kotiportilta.
Kalastus: Kotojärveltä nousee mm. ahventa, haukia ja kuhaa; myös läheinen Itälänkoski on vertaansa vailla oleva paikka: samassa paikassa järjestetään mm. Todella autenttiset vuosittaiset juhannusjuhlat kokonpolttoineen.
Mikan Waltarin koulu (ala-aste: eskari + 1-6 luokat. Koulu valmistui muutama vuosi sitten. Se on kooltaan kyläkoulu ja luokkakoot ovat 14-23 oppilasta yleensä. Pienimmille koulukuljetuksen hoitaa koulutaksi.
Laskettelua voi harrastaa esim. Talmassa.
Koulut: Peruskoulu; Mika Waltarin koulu / esikoulu sekä ala-aste, 1200 m Pornaisten yhtenäiskoulu, 5120 m. Pornaisten koulu / Borgbyn koulu, Snickarbackantie 408, 04130 Sipoo, n. 8700 km

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Järvi
  • Kotojärvi
Tiedustelut
Kenneth Jansson, 050 3683368, kenneth.jansson@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Pornainen

Asuinalueena Pornainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kenneth Jansson

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.