Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]

Omakotitalo | 5h + k + runsaat saniteetti- ja säilytystilat ym. At, autokatos, kesähuone.

Tiiliskivenkuja 13 b, Kattilalaakso, Espoo

Hinta

1 300 000 €

Koko

197 / 310 m²

Vuosi

2004

Ylevällä paikalla arkkitehti Pet Michaelin suunnittelema komea kivitalo kauniin kallioisen ja mäntymetsäisen virkistysalueen äärellä. Väljä terassikokonaisuus talon länsipuolella tuo amerikkalaistyylistä näyttävyyttä talon arkkitehtuuriin ja on tämän kodin viihtyisin kesänviettopaikka. Auringonpaistetta riittää pitkälle iltaan saakka. Terassin päädyssä oleva lasitettu kesähuone on ihana levähdyspaikka helteellä. Ulkoporeallas terassin katoksen alla on katseilta suojassa saunaosaston edustalla. Talossa on avara pohjaratkaisu ja mukavasti moneen käyttöön muuntuvaa tilaa isollekin perheelle. Kellarikerroksessa on pääsisäänkäynti, runsaat säilytystilat, kodinhoitohuone, wc sekä moneen käyttöön sopiva kuntosalina toimiva ulkoiluvälinevarasto. 1.kerroksessa terassin äärellä on olohuoneen, ruokailutilan, keittiön ja takkahuoneen muodostama avara oleskelualue, saunaosasto ja kaksi makuuhuonetta saniteettitiloineen. 2. kerros sopii hyvin lasten valtakunnaksi ja siellä on aulatila, kph/wc ja kaksi valoisaa suurta tilaa joista toisen yhteydessä on ranskalainen parveke. 2-kerroksen tilojen yhteydessä on myös matalampaa ullakkotilaa. Kellarikerroksessa oleva iso autotalli on autoharrastajan unelma ja varustettu mm. öljynerotinkaivolla. Lisäksi on tilava autokatos kahdelle autolle ja hyvin säilytystilaa. Rakennusmateriaalina käytetty Laukaan betonielementti on huoltovapaa ja kestää lähes ikuisesti. Maalämpö vesikiertoisella lattialämmöllä koko talossa autotallia myöten takaa energiatehokkuuden. Oma tontti on helppohoitoinen ja osin kallioista mäntymetsää, josta voi poimia puolukat ja mustikat. Ainutlaatuista luonnonrauhaa palvelujen ja koulujen lähellä. Nopeat kulkuyhteydet niin autolla kuin julkisilla, kivenlahden metroasemalle n 1,3 kilometrin kävelymatka ja lyhyempi reitti n. 700m avataan pian.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80127237
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h + k + runsaat saniteetti- ja säilytystilat ym. At, autokatos, kesähuone.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
197 m²
Muiden tilojen pinta-ala
113 m²
Kokonaispinta-ala
310 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu, pinta-ala voi olla edellä mainittua pienempi tai suurempi. Asuinpinta-ala n 197m2 on laskettu pohjakuvista. Siihen ei ole laskettu mukaan: 2. kerroksen matalaa ullakkotilaa, kellarikerroksessa olevia ulkoiluvälinevarastoa (kuntosali) ja kahta varastoa eikä autotallia, yhteensä n 113 m2. Lisäksi myös autokatos kahdelle ja kesähuone. Autotallin pinta-ala n 51 m2.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2004
Vapautuminen
sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

1 300 000,00 €

Velaton hinta

1 300 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 362,06 € / vuosi

Vesi- ja jätevesimaksu

41,79 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus keskimäärin 16.000 kWh vuodessa. 1.6.2022-31.5.2023 jaksolla kulutus 13.006 kWh. Vuoden 2021 sähkölasku (energia+ siirto + sähkövero) oli 2157,88€ ja vuoden 2022 sähkölasku 2907,54€, loka-joulukuu sähkönhinta oli 21.23-32.20 snt/kWh. 16.11.2022 lähtien sähkön käyttöä lämmitykseen on ohjattu pörssisähkön ja siirtomaksun halvempaan aikaan kellolla. Talon massiivinen rakenne toimii energiavaraajana, joten esim. 12 h katkon aikana pakkasilla talon lämpötila laski 1 C asteen. Paras kustannustehokkuus saadaan asentamalla 290 € maksava pörssisähkön hinnan mukaan toimiva maalämpöpumpun käyttö.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksessa kuntoiluhuoneena toimiva tila, joka sopii moneen käyttöön.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Talossa on valvontajärjestelmä, jonka anturit ovat ikkunoissa ja ovissa, sekä liiketutkat kellari- ja 1- kerroksissa. Lisäksi PoE valvontakamerat ja netin kautta toimiva etäseuranta.
Tehdyt remontit
Poreamme asennettu 2005. Terassin luonnonkiveys uusittu 2020, jolloin sen alle asennettiin salaojamatto estämään ontelolaattojen kostuminen. 2021 terassin siperian lehtikuusi laudoitus ja alla olevan katon vedeneristys uusittiin sekä yksi katoksen tukipylväs uusittiin. Samoin 2021 terassin kaiteet uusittiin käyttäen kestopuuta. Terassin portaat uusittiin ja tulosuunta vaihdettiin. Samoin 2021 rakennettiin terassille lämpöeristetty paviljonki.
Asunnon kunto
Hyvä
Kuntotarkastus
Tehty 05.06.2023
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 05.06.2023
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Keskikerroksessa marmorilattia, yläkerrassa laminaatti. Kellarikerroksessa laattalattia, paitsi kuntoiluhuoneessa lattiamatto. Kaikki saniteettitilojen lattiat laatoitetut.
Keittiön kuvaus
Keittiö täysin uusittu v. 2016 kalusteita ja koneita myöten. Noblessan keittiössä mm. aamiaiskaappi rulo-ovin ja laminaattitasolla, jääkaappi/pakastin torni AEG, yhdistelmäuuni mikrolla Bosch, induktioliesi Bosch, astianpesukone Bosch, ja liesituuletin. Taso kiveä.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kaksi erillistä kylpyhuonetta, joissa suihku ja wc. Kolmas kylpyhuone saunaosaston yhteydessä.
WC-tilojen kuvaus
Kaksi erillistä wc:tä ja lisäksi kahden kylpyhuoneen yhteydessä myös wc, yhteensä 4 wc.
Saunan kuvaus
Tilavassa löylyhuoneessa Harvia forte -sähkökiuas.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Tilava kodinhoitohuone kellarikerroksessa.
Olohuoneen kuvaus
Iso olohuone, jonka yhteydessä takkahuone ja ruokailutila ja käynti terassille.
Kattotyyppi
Pulpettikatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Espoo toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
49-42-101-7
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
781 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Ylevä kallioinen tontti, joka luoteis-/pohjoislaidaltaan rajoittuu luonnonmukaiseen kalliomaastoiseen virkistysalueeseen.
Rasitteet
Kiinnitykset: 0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Rakennusoikeus on käytetty.
Kaavoitustiedot
Tonttiin rajoittuva Kiviruukin uusi osayleiskaava hyväksytty 28.2.2022. Tavoitteena on luoda metron läntisimpään päähän nykyiselle teollisuusalueelle monipuolista kaupunkia, myös asuntoja. Osayleiskaavakartan mukaan virkistysalue jää tonttiin rajoittuvalle alueelle Kiviruukkiin ja uudistuva alue sijaitsee virkistysalueen takana.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autokatos, autotalli ja Puolilämmin kesähuone terassilla.
Palvelut
Palvelut: Kivenlahdessa (n 1 km) ja Espoonlahdessa kauppakeskus Lippulaivassa (n 1,8 km) monipuoliset palvelut. Biltema ja Stark n 500 m päässä.
Koulut: Meritorin koulu, Storängens skola, Mainingin koulu.

Liikenneyhteydet
Linja-autopysäkki n 200 m päässä. Metro-asemalle pian valmistuvan reitin kautta 700 m, nykyinen reitti 1,3 km.
Tiedustelut
Sonja Jakama, 041 5299377, sonja.jakama@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Espoo

Asuinalueena Kattilalaakso, Espoo

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sonja Jakama

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.