AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy

Omakotitalo | Oh-kirjastoh., k, 2 mh, khh, s, ph, wc, pihasauna, autokatos-varasto, katettu terassi, kuisti

Kavarmäentie 98, Nyystölä, Padasjoki

Hinta

75 000 €

Koko

110 / 123 m²

Vuosi

-

Sinulle, joka olet aina haaveillut omasta punaisesta tuvasta ja perunamaasta, niin tässä nyt olisi sellainen tarjolla. Talo on alunperin rakennettu 1950 omalle 3500 m2 tontille. Taloon on tehty laajennusosa 2004. Keittiössä on iso varaava leivinuuni sekä puuhella ja olohuoneessa on varaava takka. Talo lämpiää sekä puulämmityksellä että sähköpattereilla. Tämä ihana pikku talo pihasaunoineen soveltuu hyvin vakituiseksi kodiksi tai vapaa-ajan paikaksi. Talo on luonnon ympäröimänä, mutta kuitenkin vain muutaman kilometrin etäisyydellä Padasjoen palveluista kuten kaupat, koulut, terveysasema, kirjasto, uimahalli ym. Vääksyyn ajelee noin 25 minuutissa ja Lahteen noin 45 minuutissa.. Päärakennusta on pidetty hyvin kunnossa ja sen katto on uusittu 2015. Käyttövesiputket ja vesivaraaja on uusittu 2009. Keittiötä on remontoitu osittain ja wc uusittu 2009. Tervetuloa tutustumaan tähän kohteeseen yksityisesittelyin. Soita tai laita watsappia Marjo Hurskainen p. 040-9322892 tai meilaa marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80127239
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh-kirjastoh., k, 2 mh, khh, s, ph, wc, pihasauna, autokatos-varasto, katettu terassi, kuisti
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
110 m²
Muiden tilojen pinta-ala
13 m²
Kokonaispinta-ala
123 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu
Asuinkerrosten määrä
2
Vapautuminen
n. 2 viikkoa kaupasta

Hinta

Myyntihinta

75 000,00 €

Velaton hinta

75 000,00 €

89 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

160,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

155,83 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

79,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Tiemaksu: 160
Lisätietoja maksuista: 79 € kustannus kohdassa vesi ja jätevesi on jätekaivojen tyhjennyksestä syntyvä kustannus kts. yllä vesi ja jätevesi. Käyttövesi nostetaan omasta kaivosta ja vedestä ei tule kustannuksia. Lisäksi myyjä on lämmittänyt polttopuilla ( n. 6-8 mottia/vuodessa) leivinuunia ja varaavaa takkaa melko säännöllisesti talviaikana.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Sisääntulokuisti.
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut kuuluvat kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni (Olohuoneessa ja yläkerrassa on antennit.). Lisätietoja terassista: Pesuhuoneen kautta pääsee talon katetulle isohkolle terassille. Etupiha edessä on isohko kattamton terassialue. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kiinteistölle on vedetty valokuitua varten johdot valmiiksi, mutta nykyinen asukas ei ole ostanut liittymää. Kohteeseen on saatavissa nettiin valokuituyhteys/liittymä.
Tehdyt remontit
Päärakennus on maalattu 2020, katto uusittu, Weckamn Steel peltikatto 2015, vesiputkiin asennettu Uponorin termostaattiohjaus pihasauna-päärakennus 2011, käyttövesiputket ja vesivaraaja uusittu ja keittiötä ja wc:tä päivitetty 2009, taloon tehty laajennusosa 2004: khh, ph, s, ulkokuisti n. 20 m2.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä. Lisätietoja kunnosta: Päärakennus on hyvässä peruskunnossa, mutta jokainen tekee omien tarpeidensa mukaisia muutoksia ja remontteja päärakennukseen. Pihasaunaan ostaja voi teettää omien toiveidensa mukaista päivittämistä, mikäli haluaa siitä nykyaikisemman.
Energialuokka
  • Ei lain edellyttämää energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Sähkölämmityksen tyyppi: Suora sähkölämmitys. Kokonaissähkön kulutus: 17000 kWh / vuosi. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Tulisija
Varaava takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Oma rengaskaivo. Veden laatu ja riittävyys: Vesi on riittänyt pääsääntöisesti hyviin. Joskus kaivo on tyhjentynyt, kun vettä on käytetty runsaasti, mutta vesi palautuu kaivoon muutamissa tunneissa.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja hirsi
Keittiön kuvaus
Pyökin sävyiset keittiökaapistot, korkea rosterinen Samsungin jääkaappi-pakastin, keraaminen liesi kiertoilmauunilla (pyrolyysi), Helon vanha aktiivisuodattimella toimiva liesituuletin. Punatiilinen leivinuuni, Kotilieden puuhella. Keittiön lattiassa on muovimatto ja katto sekä seinät on levytetty ja maalattu valkoiseksi.
Kylpyhuoneen kuvaus
Päärakennuksen pesuhuoneen seinät ja lattia on laatoitettu, katto on paneloitu. Suihku, suihkuseinä. Pihasaunan seinät ja katto on paneloitu, lattia on betonia. Pihasaunassa on pata veden lämmityksen, puukiuas. Pihasaunan pukuhuoneen lattiassa on laminaatti, seinät on valkoiseksi maalattua lautaa. Katto on valkoiseksi maalattua levyä.
WC-tilojen kuvaus
Päärakennuksen wc:n seinät on tapetoitu/valkoista paneelia. Lattiassa on 10 x 10 lattialaatat, sähköinen lattialämmitys. Peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin.
Saunan kuvaus
Päärakennuksen sauna on kokonaan paneloitu, sähkökiuas. Sähköinen lattialämmitys. Pihasaunan ja pukuhuoneen seinät ja katto on paneloitu, lattia on betonia. Pihasaunassa on Kotapata veden lämmityksen, puukiuas. Saunalle tulee kylmävesiputki.
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneen seinät on paneloitu ja lattiassa on terrakotan sävyiset isot lattialaatat. Sähköinen lattialämmitys. Valkoiset kaapistot, pesukoneliitäntä. Kodinhoitohuoneesta pääsee ulos pesuhuoneen kautta.
Olohuoneen kuvaus
Olohuoneen seinät on tapetoitu, lattiassa on laminaatit ja katot on paneloitu.
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerran isommassa makuuhuoneessa seinät on valkoista sisustuspaneelia/tapetoitu. Lattiassa on laminaatti. Katossa on valkoista sisustuspaneelia. Toisen makuuhuoneen seinät on tapetoitu. Lattiassa on laminaatti. Katto on valkoista sisustuspaneelia. Alakerran kirjastohuoneen seinät on tapetoitu, lattiassa on laminaatit ja katot on paneloitu. Kirjastohuone toimii tarvittaessa myös työhuoneena/makuuhuoneena tms.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
576-410-8-3
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
3 500 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
350 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 67375.17
Kaavoitustiedot
Yleiskaava (576-54) voimaantulopvm:3.5.2010
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Rakennukset
Pihasaunarakennus, jossa myös puuliiteri. Autokatos-varasto.
Palvelut
Palvelut: Lähikauppa, Alko, pankki, terveysasema, n. 4,7 km, kirjasto n. 3,8 km, uimahalli n. 3,9 km,
Koulut: Padasjoen yläaste ja lukio n. 4,7 km, Kullasvuoren ala-aste n. 5,2 km Padasjoen lukio tarjoaa lukiolaiselle ajokortin veloituksetta oppilaan täyttäessä 18-vuotta. Kaikille koululaisille on ilmainen koulukyyti Padasjoen kouluihin Padasjoen kunnan alueella.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkille on matkaa noin 4 km.
Pihan kuvaus
Kaunis, hyvin hoidettu piha-alue, jossa on puita, pensaita, kukkapenkkejä ym.
Tiedustelut
Marjo Hurskainen, 040 932 2892, marjo.hurskainen@asuntoarea.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Padasjoki

Asuinalueena Nyystölä, Padasjoki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Marjo Hurskainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

AsuntoArea Oy

AsuntoArea Oy
AsuntoArea Oy
SKVL jäsenyritys

Mariankatu 12 B, 2krs.,
15110 LAHTI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.