Oy Centrum Partners Ab
Oy Centrum Partners Ab

Omakotitalo | 3mh, oh, rt, avok, 2kph / wc, erill.wc, s, kht, vh, u-a, varasto, at

Marjaniemenranta 35 B, Marjaniemi, Vartiokylä, Helsinki

Hinta

2 230 000 €

Koko

164 / 214 m²

Vuosi

2022

Tyylipuhdas omakotitalokokonaisuus laadukkailla materiaaleilla, omalla uima-altaalla, merinäköalalla, isolla autotallilla sekä myös piha-autopaikalla. Molemmissa sähkö- ja hybridilatausvalmiudet. Terasseja ja istutettua pihaa, rauhallinen asuinalue lähellä palveluita ja liikenneyhteyksiä. Talon pohjaratkaisun on suunnitellut sisustusarkkitehti Kari Lappalainen niin, että alakerrassa on suuren avoimen, korkean oleskelutilan ja avokeittiön lisäksi päämakuuhuone ja kylpyhuoneineen, kaksine vaatehuoneineen, saunoineen ja ehostuspisteineen. Alakerrasta on suora käynti suurille terasseille ja uima-altaalle. Yläkerrassa on erillinen oleskelutila, kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja kaksi isoa lasitettua parveketta. Heti vapaa ja muuttovalmis koti vaativaankin makuun! Lisätietoja kohteesta https://www.marjaniemenranta.com/ Avaamme ovet uuteen. Olisiko tässä sinun uusi upea kotisi? Lisätiedot ja esittelyt: Linda Salonius-Pasternak +358 45 2014331 linda@centrallkv.fi Betjäning även på svenska! Service also in English!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja kohteesta.

Kohdenumero
80127274
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3mh, oh, rt, avok, 2kph / wc, erill.wc, s, kht, vh, u-a, varasto, at
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
164 m²
Muiden tilojen pinta-ala
50 m²
Kokonaispinta-ala
214 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Erillinen kivirakenteinen autotalli 32 m2 kadun varressa, jossa lattialämmitys, koneellinen ilmanvaihto ja sähköovi, valmius lisätä latauspiste sähkö- ja hybridiautolle. Talon edessä olevalla autopaikalla on jo valmiina kolmivaihejohto sähköauton latausta varten. Tontille johtava ajoportti on sähkötoiminen. Käyntiportilla on pilarimainen porttipuhelin, jolta on yhteys jokaiselle talolle.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
2022
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

2 230 000,00 €

Velaton hinta

2 230 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 280,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

210,00 € / kk

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Keittiön edustalla on lämmin lasitettu ruokailutila, jolta on suora käynti terassille ja uima-altaalle. Tilassa on puusepän valmistama mittatilauslaatikosto astioille ja ruokailuvälineille sekä mahdollisuus lisätä tulisija. Portaikosta aukeaa yläkerran oma oleskelutila, jonka voi sulkea lasisilla liukuovilla. Tärkeä osa taloa on sen eteen rakennettu uima-allas ja sitä ympäröivät rentoutumiseen sopivat alueet. Altaan rauhoittava vesi näkyy talon oleskelutilojen suurista ikkunoista. Allas on lämmitetty, mikä pidentää sen käyttöaikaa keväästä myöhäiseen syksyyn ja siinä on pitkienkin matkojen uimisen mahdollistava vastavirtalaite. Altaaseen voi lisätä moottoroidun peitteen. Altaan koko on 7m x 3m ja syvyys 140 cm. Betonirakenne, laatoitettu Appianin 5cm x10 cm erikoislaatoilla. Badun vastavirtalaite hierontatoiminnolla, valolla ja kaukosäätimellä, Led-valot. Skimmeri ja pohjakaivo suodattimella. Suoladesifiointi klorinaattorilla, minkä ansiosta vesi on ystävällisempää iholle. Vesi-ilmalämpöpumppu lämmitykseen ja automaattinen pinnansäätö. Uima-altaan teknistä tilaa on mahdollista käyttää myös viinikellarina.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,ranskalainen
Muuta kauppaan kuuluvaa
Olohuoneessa moottoroidut screen -rullaverhot sekä ylä- että alaikkunoissa.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Yläkerran kaksi suurta parveketta (yhteensä noin 34 m2) ovat täysin lasitettu. Talon ympärillä on noin 110 m2 puuterasseja, sekä 65 m2 graniitti- ja betonikivetyksiä. Talon edessä/etuterassin yhteydessä on 7m x 3m -kokoinen lämmitetty uima-allas.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Uusi
Energialuokka
  • B (2018)
  • Energialuokka: B2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 19.11.2032
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Tulisija
Olohuoneessa on Skanthermin kamiina.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kaupungin.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Hirsi
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Hirsiset ulkoseinät on maalattu Rubion kuultavalla ja hengittävällä Chocolate -värisellä öljyllä. Sisäseinät ja katot ovat vaaleanharmaat. Olohuoneen korosteseinä on pähkinäviilutettu. Portaikon korkeassa seinässä on molemmin puolin Florim Antique Marble Pure koossa 120cm x 60 cm marmorilaattaa. Pintamateriaalit (lattia): Makuuhuoneiden ja vaatehuoneen lattiaa peittää paksu Van Besouwin kokolattiamatto. Muut lattiat on laatoitettu pääasiassa hiekkakiven kaltaisella Florim Stontech 4.0 -laatalla koossa 80 cm x 80 cm. Joissain tiloissa on käytetty pienempää 60cm x 30 cm laattaa. Kylpyhuoneiden seiniin on käytetty samaa lattaa 120 cm x 60 cm kokoisena.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Corian. Keittiökoneet kaikki Miele -merkkiset. Keittiökalusteiden ovet maalattu mattavalkoisella, laatikoiden avaus sormiuralla. Jääkaappi ja pakastin integroidut. Yläkaappien pohjassa yhtenäinen led-kiskovalaisin. Tasot Corian Carbon Aggregate. Temptechin viinikaappi omassa nurkkauksessaan, jossa taso, laatikostot sekä pähkinäpuinen hylly viinilaseille.
Jääkaappi (Integroitu), erillinen pakastin (Integroitu), uuni, liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, keittiösaareke ja viinikaappi (Temptech)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneiden kalusteet on pähkinäviilutettuja valkoisilla Corian-tasoilla ja -altailla. Kalusteiden alla on lednauha. Kaikki kosteat tilat on laatoitettu samalla laatalla kuin on käytetty muutenkin koko talossa.
WC-tilojen kuvaus
Sisääntulon yhteydessä erillinen wc. Talossa on yhteensä kolme wc:tä, joista kaksi kylpyhuoneiden yhteydessä.
Saunan kuvaus
Sunsaunan moderni suoraviivainen sauna on lämpökäsiteltyä tervaleppää. Täältä on käynti kylpyhuoneen kautta vilvoittelemaan takapihan terassille.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Aulasta on käynti kodinhoitohuoneeseen, jossa on Mielen pesukone ja kuivausrumpu ja pesupiste kaappeineen. Myös tästä huoneesta on ovi takapihalle.
Makuuhuoneiden kuvaus
Tämän kodin master bedroom on kokonainen osasto: käytävä johtaa päässä sijaitsevaan makuuhuoneeseen, josta on suora pääsy liukuoven kautta puutarhaan. Käytävän varrella on vaatehuone, toisella pesualtaalla ja suurella peilillä varustettu ehostuspiste, lisää kaappitilaa ja käynti kylpyosastolle. Täältä löytyy sauna, täysin laatoitettu kylpyhuone, josta myös käynti takapihalle, sekä wc. Kaikki kaapistot ovat pähkinäviilua ja tasot valkoista Coriania. Makuuhuoneen ja vaatehuoneen lattiaa peittää paksu kokolattiamatto. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista molemmista on merinäköala korkean tilan poikki kohti etelää. Toisella makuuhuoneista on oma lasitettu parvekkeensa. Huoneissa on ylellinen pehmeä kokolattiamatto, ja niiden vaatekaapit on sijoitettu takana kulkevan käytävän varrelle. Huoneilla on oma suihkullinen kylpyhuoneensa, myös merinäköalalla. Suihkussa on linjakaivo, allastaso on valkoista Coriania, seinä -wc:n laatoitus on italialaista aitoa marmoria.
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, lämmin ulkovarasto ja kaapistot
Kattotyyppi
Tasakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-45-14-13
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
2 335 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Tämä rakennus sijaitsee rinnetontin yläosassa, jossa maasto tasainen. Rakennuksesta viettää mäki rantaan/kadulle päin. Talolle kuuluva määräosa on 668 m2, 593 m2 pihaa sekä 300 m2 yhteisistä alueista.
Rakennusoikeuden pinta-ala
583.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Kaavoitustiedot
Helsingin kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Itäkeskuksen laajat ja monipuoliset palvelut 1,5 km. Helsingin keskusta 10 km.
Koulut: Alakoulut: Roihuvuoren ala-asten koulu ja Itäkeskuksen peruskoulu. Yläkoulut: Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen yhteiskoulu ja lukio.

Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, metroasema lähellä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Bussit 82 ja 98 n. 350 m. Metroasema Itäkeskus (1,5 km). Helsingin keskustaan noin 15-20 min.
Pihan kuvaus
Puutarha on maisemasuunnittelijan suunnittelema siten, että erilaisilla pintaratkaisuilla ja materiaaleilla on luotu useita suojaisia tiloja. Puutarha, talo ja uima-allas täydentävät toisiaan muodostaen harmonisen kokonaisuuden. Puutarhassa on suuria puita, paljon pensaita, korkeaa tuija-aitaa, nurmialue ja mahdollisuus keittiöpuutarhaan. Tilaa löytyy grillille, pöytäryhmälle ja porealtaalle.
Tiedustelut
Linda Salonius-Pasternak, +358 45 201 4331, linda@centrallkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Linda Salonius-Pasternak

Partner, KTM, LKV

Oy Centrum Partners Ab

Oy Centrum Partners Ab
Oy Centrum Partners Ab
SKVL jäsenyritys

Kapteeninkatu 26 / katutaso,
00140 Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.