Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Omakotitontti

V linja 16, Linikkala/Kalliomäki, Forssa

Hinta

15 000 €

Koko

670

Kalliomäki, Ronttismäkenäkin tunnettu asuinalue, on Forssan vanhin kaavoitettu pientaloalue, idyllisine pihoineen, palokujineen ja linjoineen. Mikäli sinua kiinnostaa historiallinen asuinympäristö ja unelmana on rakentaa tai rakennuttaa omakotitalo Forssan keskustaan, niin tämä tilaisuus on sinua varten. Nyt on siis haussa visionääri, joka herättää tämän paikan uuteen huomiseen. Tämä puutarhamainen tasamaatontti sijaitsee Kalliomäen yläosassa ja on kooltaan 670 m². Voimassa olevan kaavan mukaan tontilla on rakennusoikeutta 150 m² + talousrakennus 40 m². Kalliomäkeen on vireillä Ronttismäen kaavamuutos. Vähän lippuja ja lappuja pitää ennen rakentamisen aloittamista täyttää, nimittäin tontilla sijaitsee pahoin palossa vaurioitunut vanha asuinrakennus. Ota yhteyttä ja lähdetään yhdessä tutustumaan tämän paikan potentiaaliin.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80288444
Sijainti
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

15 000,00 €

Velaton hinta

15 000,00 €

20 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

128,85 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Vesi ja jätevesi: https://forssanvesihuoltoliikelaitos.fi/hinnasto/ Kiinteistövero: maapohja 83,86 €, pientalo 38,72 € ja talousrakennus 6,27 €.

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Kiinteistöllä on tulipalossa pahoin palanut asuinrakennus. Kanta-Hämeen alueellinen vastuumuseo on antanut lausunnon, että he eivät vastusta palaneen asuinrakennuksen purkamista. Sen sijaan tulipalossa säilynyt talousrakennus ja puutarhamainen tontti ovat alueelle tyypillisiä ja näiden säilyminen tulee huomioida uudisrakennuksen suunnittelussa. Forssan kaupungille pitää tehdä purkulupahakemus asuinrakennuksesta. Ostajan pitää tehdä kiinteistölle myös ns. laadunmuutos eli tontinmuodostus toimitus, missä nykyinen rekisteriyksikkölaji tila muutetaan tontiksi. Tämän laadunmuutoksen kulu on n. 200€. Tämän jälkeen voi hakea uutta asuinrakennuksen rakennuslupaa kiinteistölle.
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan vesi.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
61-408-5-57
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
670 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Tontti sijaitsee 5. linjan varrella ja on muilta sivuiltaan viereisten asuintonttien rajaama. Tulipalossa pahoin vaurioitunut asuinrakennus on 5. linjan suuntaisesti tontin kaakkoiskulmassa ja talousrakennus poikittain linjaan nähden tontin luoteiskulmassa. Puutarhamainen tasamaatontti on päässyt hieman villiintymään: mm. vanhaa nurmikkoa, omenapuita, luumupuita, villityrniä, syreeniä, ruusupensasta yms. Pihapiirissä on palon purkujätettä ja muuta rompetta.
Rakennusoikeuden pinta-ala
190 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 10000
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Forssan kaupunki kaavoitus. https://www.forssa.fi/ asuminen-ja-ymparisto/ tekniset-palvelut/kaavoitus/ Rakennusoikeus on asuinrakennus enintään 150 m² ja talousrakennus enintään 40 m².
Kaavoitustiedot
Alueella on voimassa asemakaava vuodelta 1978 (Forssan kaupunki Linikkalan kaupunginosa Kalliomäki). Kiinteistöön kohdistuu kaavamerkinnät: A1, I 2/3, 150. Asuinrakennusten korttelialue. Rakennettavaksi sallittu enimmäiskerrosala on 150 m² ja 2/3 ullakkokerroksessa sallitun, kerrosalaan laskettava rakennusoikeus. Talousrakennus enintään 40 m². Asemakaavan muutos on meneillään. Ronttismäen muutos koskee: Forssan kaupungin Linikkalan kaupunginosan kortteleita 110, 116 - 127, 128 (osa), 129 (osa)130 - 140 sekä virkistys- että katualueita. Tämä tontti on korttelissa 133. Muutoksessa kiinteistöön kohdistuu kaavamerkinnät: AO-41/s-1, 24%, lu2/3, t-4, tontti nro 18. Forssan kaavoituksesta saadun tiedon mukaan: asuinrakennuksen kohdalta on kaavaehdotuksesta poistettu SR eli suojeltu rakennus merkintä, rakennusoikeuden enimmäismäärä ei tule muuttumaan ja uudisrakennuksen rakennuslupahakemus laitetaan lausunnolle myös Hämeenlinnan kaupunginmuseolle. Uudisrakennus on sovitettava alueen vanhaan rakennuskantaan sopivaksi. https://www.forssa.fi/asuminen -ja-ymparisto/tekniset-palvelut/ kaavoitus/valmisteilla-olevat- kaavat1279323991/kaavatiedot -asemakaavat/ronttismaki/
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Talousrakennus, mikä on rakennustiedon mukaan merkitty valmiiksi 1.1.1954 ja on kerrosalaltaan 42 m². Rakennuksessa on pihasauna ja pukuhuone, pieni verstashuone, varasto sekä vanha puucee. Puurunko, julkisivu pystylaudoitettu peiterimoilla. Katto: harjakatto/peltikate.
Palvelut
Forssan keskustan palvelut kävely- /pyöräilyetäisyydellä.
Tiedustelut
Forssan Kiinteistökauppiaat Oy, 03-436 1130, kiinteistokauppiaat@kiinteistokauppiaat.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Linikkala, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Forssan Kiinteistökauppiaat Oy [A]

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.