Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Luhtitalo | 1h + kt + kph + parvi + parveke + autopaikkaosake

Haravakuja 10 B, Varisto, Vantaa

Hinta

159 000 €

Koko

27 / 29 m²

Vuosi

2018

Nyt tarjolla todellinen helmi, hienokuntoinen yksiö, jossa lisäksi suuri n. 10 m2 parvi. Parvelle mahtuu parisänky yöpöytineen, kaapisto, työpiste, mitä nyt keksitkään, monien mahdollisuuksien tila. Parvella vapaa korkeus on n. 155-160 cm, olohuoneen korkeus lähemmäs 5 metriä, mikä luo tilantuntua ja avaruutta näihin tehoneliöihin. Asunnossa on myös suuri lasitettu sisäänvedetty parveke, joka on erittäin suojaisa ja tarjoaa täydellisen oman rauhan kauniilla esteettömällä maisemalla. Asunto on täysin muuttovalmis ja erinomaisessa kunnossa. Tervetuloa tutustumaan! Esittely ja myynti: Jukka Kauria 050-4770 417 Uudenmaan Viva Oy

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80290245
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
1h + kt + kph + parvi + parveke + autopaikkaosake
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
27 m²
Muiden tilojen pinta-ala
2 m²
Kokonaispinta-ala
29 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Asunnossa n. 10 m2 parvi
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2018
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

159 000,00 €

Velaton hinta

159 000,00 €

164 000,00 €

Neliöhinta

5 888,89 €/m²

Valinnainen vuokratontti

Onko osuus tontista lunastettu

Ei tiedossa

Kohde sijaitsee valinnaisella vuokratontilla

Osakkaalla on oikeus lunastaa asunto-osakkeisiin kohdistuva tontin osuus taloyhtiölle.

Vastike

Hoitovastike

143,91 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

272,97 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20 € / hlö / kk
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Muu vastike: 129,06 € / kk Lisätietoja vastikkeista: Muu vastike on tontinvuokravastike. Huoneistoon kohdistuu tonttiosuus, minkä johdosta osakkeenomistaja on velvollinen suorittamaan yhtiölle yhtiöjärjestyksessä tarkemmin määriteltyä tontinvuokravastiketta. Tonttiosuuden tarkistettu lunastushinta vuodelle 2023 on 28.751,68 €. Lisätietoja maksuista: Taloyhtiössä kerätään arvioperusteista vesimaksua, joka tasataan kulutusmittarilukeman perusteella kerran vuodessa.

Tilojen kuvaus
Asunnossa n. 10 m2 parvi, joka toimii makuutilana.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: lasitettu,sisäänvedetty
Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Elisa, yleiskaapelointi, kuitu. Käyttö- ja luovutusrajoitukset: 8 § TONTIN OSAN LUNASTUS Yhtiö voi edellä 2 §:ssä mainittua tonttia koskevan vuokrasopimuksen mukaisesti ostaa ja omistaa vuokra-alueena olevasta tontista määräosia. Kunkin asuinhuoneiston osakkeenomistajalla on oikeus maksaa huoneistokohtainen osuus 2 §:ssä tarkoitetun tontin lunastushinnasta yhtiölle, jonka tulee tämän jälkeen seuraavana vuokrasopimuksen mukaisena mahdollisena ajankohtana hankkia vastaava määräosa tontista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Betoni ja puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (lattia): Valkolakattu tammiparketti
Keittiön kuvaus
Liesi: Keraaminen
Jääkaappipakastin, liesi, astianpesukone ja liesituuletin
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: WC-istuin, suihku, suihkuseinä, pesukoneliitäntä, peili ja allaskaappi
Olohuoneen kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Kylmä ulkovarasto
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Vantaa toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Kiinteistötunnus
0092-0014-0010-0002
Isännöitsijän yhteystiedot
HSI Helsingin Seudun Isännöitsijät, Heidi Eskelinen, heidi.eskelinen@hsi.fi, 0400-276024
Huolto
Huoltoyhtiö
Muuta taloyhtiöstä
Yhteiset tilat: Kaapeli-tv (Yleiskaapelointi, kuitu)
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: Yhtiökokouksen 24.5.2022 päätökset: Yhtiökokous päätti hyväksyä hallituksen esityksen ilmalämpöpumppujen asennuksen sallimisesta hallituksen valmistelemin ohjein ja muutostyöilmoitusmenettelyn kautta. Asennuksesta tehdään kirjallinen sopimus osakkaiden kanssa. Ilmalämpöpumpun asennuksen ohjeet ja sopimus saatavilla isännöitsijältä. Yhtiökokous päätti, että hallitusta ei toistaiseksi valtuuteta selvittämään sähköautojen latausinfran mahdollisuuksia. Hallitus laatii ensin osakaskyselyn, jossa kartoitetaan sähköauton hankinnasta kiinnostuneita. Mikäli kiinnostuneita löytyy, asiasta päätetään uudelleen. Yhtiö päätti vuoden 2020 yhtiökokouksessa lunastaa vuokratonttia 4 huoneiston osalta. Lunastukset suoritetaan 23.9.2020 mennessä. Tontti on vuokrattu 50 vuoden (1.2.2018-31.1.2068) maanvuokrasopimuksella Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky:ltä (y-tunnus 2738945-8). Taloyhtiön tontin vuotuinen perusvuokra on 29 365,56 euroa. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (1951:10=100) seuraavasti:pisteindeksi ja pisteluku 2017:12=1935. Indeksin tarkistuskuukausi on lokakuu ja vuokran tarkastuskuukausi on tammikuu. Mikäli elinkustannusindeksin pisteluku laskee, vuokraa ei alenneta. Vuokrankorotus on vuositasolla 1,0 %, jos indeksimuutokseen perustuva tarkistus johtaisi tätä pienempään korotukseen. Vuokra maksetaan vuosittain kahdessatoista yhtä suuressa erässä. Vuokra-alueesta perittävää vuokraa alennetaan kalenterivuosittain tammikuun 1. päivästä alkaen samassa suhteessa kuin vuokralainen on vuokrasopimuksen mukaisesti lunastanut ja maksanut vuokranantajalle vuokra-alueen määräosia. Vuokralainen vastaa rakennuksiin kohdistuvasta kiinteistöverosta. Lisäksi vuokralainen on vuosittain vuokranantajan määräämänä ajankohtana velvollinen maksamaan maapohjan kiinteistöveron määrää vastaavan korvauksen vuokranantajalle. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus kunkin vuoden syyskuun viimeisenä päivänä tai tätä seuraavana arkipäivänä yhtiöjärjestyksen 8 §:ssä määritetyin perustein. Taloyhtiön kiinnitykset: 3 395 986 €.
Taloyhtiön autopaikat

Parkkipaikkoja: Yhtiökokous päätti, että hallitusta ei toistaiseksi valtuuteta selvittämään sähköautojen latausinfran mahdollisuuksia. Hallitus laatii ensin osakaskyselyn, jossa kartoitetaan sähköauton hankinnasta kiinnostuneita. Mikäli kiinnostuneita löytyy, asiasta päätetään uudelleen. Yhtiön 20 autopaikasta 15 on osakkeina.

Tehdyt remontit
2021 Kaatuneen puun rakennuksen katolle aiheuttamien vaurioiden korjaus.
Tulevat remontit
2023 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet: Tuija-aidan osittainen uusiminen, pihavalaisimien korjaus / uusiminen
2024-2025 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet
2026 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet, IV- kanavien nuohous ja säätö
2027 Huoltokirjan mukaiset toimenpiteet
Energialuokka
C (2007), Energialuokka: C2007, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 27.11.2027
Tontin koko
3 122 m²
Tontin omistus
  • Valinnainen vuokratontti
  • Onko osuus tontista lunastettu: Ei tiedossa
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: Tontti on vuokrattu 50 vuoden (1.2.2018-31.1.2068) maanvuokrasopimuksella Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky:ltä (y-tunnus 2738945-8). Tontin lunastushinta 574 080 on koko taloyhtiön lunastushinta. Taloyhtiön tontin vuotuinen perusvuokra on 29 365,56 euroa. Vuokra on sidottu elinkustannusindeksiin (1951:10=100) seuraavasti: pisteindeksi ja pisteluku 2017:12=1935. Indeksin tarkistuskuukausi on lokakuu ja vuokran tarkastuskuukausi on tammikuu. Mikäli elinkustannusindeksin pisteluku laskee, vuokraa ei alenneta. Vuokrankorotus on vuositasolla 1,0 %, jos indeksimuutokseen perustuva tarkistus johtaisi tätä pienempään korotukseen. Vuokra maksetaan vuosittain kahdessatoista yhtä suuressa erässä. Vuokra-alueesta perittävää vuokraa alennetaan kalenterivuosittain tammikuun 1. päivästä alkaen samassa suhteessa kuin vuokralainen on vuokrasopimuksen mukaisesti lunastanut ja maksanut vuokranantajalle vuokra-alueen määräosia. Vuokralainen vastaa rakennuksiin kohdistuvasta kiinteistöverosta. Lisäksi vuokralainen on vuosittain vuokranantajan määräämänä ajankohtana velvollinen maksamaan maapohjan kiinteistöveron määrää vastaavan korvauksen vuokranantajalle. Osakkaalla on mahdollisuus lunastaa tonttiosuus kunkin vuoden syyskuun viimeisenä päivänä tai tätä seuraavana arkipäivänä yhtiöjärjestyksen 8 §:ssä määritetyin perustein.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Tontin vuokra
26 036,28 € / vuosi
Tontin vuokraaja
Pääkaupunkiseudun Tonttirahasto Ky
Tontin vuokra-aika päättyy
30.1.2068

Asunto Oy Vantaan Lehdesniitty

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Liikenneyhteydet
Sujuvat yhteydet omalla autolla ja bussipysäkki lähellä
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka numero 20 ( osakkeet 6123-6126 ) myydään asunnon myynnin yhteydessä, autopaikka on omalla osakkeella ja se sisältyy asunnon velattomaan kauppahintaan. Autopaikan hinta 2000 €, hoitovastike 16 € / kk.
Tiedustelut
Jukka Kauria, +358 504770417, jukka.kauria@vivalkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Vantaa

Asuinalueena Varisto, Vantaa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jukka Kauria

Asuntomyyjä

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Uudenmaan Viva Oy Lkv, Suur-Helsinki

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.