RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Mökki tai huvila | 5h, k, aula, et, kph, ph, s, lasitettu parveke, lasitettu terassi

Djupdalintie 277, Parainen

Hinta

365 000 €

Koko

-

Vuosi

1915

Tervetuloa tutustumaan vapaa-ajan kiinteistöön Nauvossa! Tämä upea meren ja järven ääressä sijaitseva lomapaikka tarjoaa sinulle täydellisen paikan rentoutumiseen ja pihalla puuhasteluun. Päärakennus on alunperin 1915 luvun paikkeilta ja sitä on laajennettu 2010 luvulla. Tilavat huoneet tarjoavat runsaasti tilaa yhteisille hetkille perheen ja ystävien kanssa. Ikkunat tuovat runsaasti luonnonvaloa sisälle ja tarjoavat upeat näkymät ympäröivään luontoon. Olohuoneessa voit rentoutua takkatulen äärellä ja lasitetulla terassilla voit grillailla hieman huonommassakin säässä. Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, joista suuremmassa on oma lasitettu parveke järvinäkymin. Alakerrassa on myös kaksi makuuhuoneeksi sopivaa huonetta, joista toisessa on varaava tulisija. Vierastalo/harrastetila on noin 227 neliömetrin kokoinen ja vielä keskeneräinen mutta voit toteuttaa sen suunnittelun ja rakentamisen omien toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti. Rakennuksessa on toisessa päädyssä suuri yhtenäinen huonetila ja pari pienempää huonetta. Toisessa päässä on kaksi huonetta omilla sisäänkäynneillä sekä autotalli nosto-ovella. Merenranta tarjoaa upeat maisemat ja mahdollisuuden veneilyyn ja kalastukseen. Kiinteistön ympärillä oleva luonto on myös upea ja antaa mahdollisuudet retkeilyyn, marjastukseen ja sienestykseen. Kesken jääneet tilat tarjoavat mahdollisuuden muokata kiinteistöä omien toiveidesi mukaisesti luoden täysin uniikin lopputuloksen. Nauvon saari on todellinen helmi saaristomme sydämessä. Tämä viehättävä saari on tunnettu upeista merimaisemistaan, idyllisistä satamistaan ja luonnon monimuotoisuudestaan. Nauvossa on myös vilkas tapahtumakalenteri kesäkaudella. Voit nauttia konserteista, taide- ja käsityönäyttelyistä sekä erilaisista festivaaleista. Saarella järjestetään myös perinteisiä markkinoita, joissa voit tutustua paikallisiin tuotteisiin ja herkkuihin. Tämä vapaa-ajan kiinteistö Nauvossa tarjoaa kaiken, mitä voit toivoa lomalta tai viikonlopulta luonnon keskellä. Kiinteistöllä ei ole lupa käydä omin päin, ota yhteyttä ja varaa oma esittelyaika: Jari-Pekka Laiho 
p. 040 772 7930 
jari-pekka.laiho@remax.fi 

Olen käytettävissäsi myös nykyisen asuntosi myynnissä - pyydä minut veloituksettomalle arviokäynnille!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80291897
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
5h, k, aula, et, kph, ph, s, lasitettu parveke, lasitettu terassi
Huoneita
Yli 5 huonetta
Kokonaispinta-ala
170 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Alakerran pinta-ala noin 103m2, yläkerrassa noin 44m2. Yläkerrassa lasitettu parveke noin 9m2 ja alakerran saunaosaston yhteydessä lasitettu ja katettu terassi noin 22m2. Pinta-alat ovat laajennusosan rakennuslupapiirustuksista peräisin ja ovat suuntaa-antavia.
Asuinkerrosten määrä
2
Rakennusvuosi
1915
Vapautuminen
1kk kuluessa kaupanteosta

Hinta

Myyntihinta

365 000,00 €

Velaton hinta

365 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

720,19 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Tiemaksut noin 320€ vuodessa. Kaupankäynnin kustannukset: mahdollinen varainsiirtovero 4 % kauppahinnasta, kaupanvahvistajan palkkio, sähköisten panttikirjojen siirto/haku/kuoletus, lainhuudatus. Ostaja vastaa kaupankäynnin kustannuksista riippumatta siitä tehdäänkö kauppa pankin konttorissa tai sähköisesti.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Olohuoneesta on käynti katetulle terassille. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Rakennukset ovat olleet kylmillään vuosien 2019-2022 välillä satunnaisia jaksoja.
Tehdyt remontit
- Ikkunat uusittu n. 1986
- Porakaivo perustettu n. 1987
- Sähköistys uusittu n.1997
- Julkisivulaudoitus n. 2000-luvun alussa
- Vesikate uusittu n. 2001
- Päärakennuksen laajennusosa n. 2002
- Terassi lasitettu + katettu n. 2009
- Panospuhdistamo perustettu n. 2010
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: Uusi kuntotarkastus tehdään ostotarjouksen ehtona.
Kuntotarkastus
Tehty 07.04.2011
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kohteessa on sähkölämmitys. Lisäksi lämmitysjärjestelmät: Puu
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Porakaivo. Veden laatu ja riittävyys: Porakaivo perustettu 1987 ja on 40 metriä syvä. Veden laatu tutkittu vuonna 2011. Tutkituilta osin näytevesi täyttää hyvälle talousvedelle asetetut laatuvaatimukset ja -suositukset mangaania lukuunottamatta. Mangaanipitoisuuden ylitys on kuitenkin niin pieni, että sen ei pitäisi haitata.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Keittiön kuvaus
Keittiö on suuri ja kaappitilaa on reilusti. Keittiön sydämenä toimii puuliesi. Isollekin ruokapöydälle on paikka ikkunan edessä. Varustukseen kuuluu jääkaappi, sähköliesi ja astianpesukone. Seinät on maalattu/tapetoitu ja lattia on laminaattia.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuone löytyy eteisen yhteydestä. Kylpyhuone on laatoitettu ja varustukseen kuuluu suihku, käsienpesuallas, allaskaapisto, peilikaapisto ja wc-istuin. Sauna ja pesuhuone ovat talon toisessa päädyssä. Pesuhuone on laatoitettu ja varustukseen kuuluu kaksi suihkua ja pesuhuoneesta on käynti saunaan.
Saunan kuvaus
Päärakennuksessa on sisällä sähkösauna. Ulkosauna lämpiää puulla ja saunan yhteydessä on pesuhuone ja saunatupa.
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on tilava ja ikkunasta voi nähdä meren. Olohuoneessa on paikka niin ruokapöydälle kuin sohvaryhmälle ja takka tuo lämpöä ja tunnelmaa. Ikkunat ovat kahteen suuntaan, joten luonnonvaloa riittää.
Makuuhuoneiden kuvaus
Alakerrassa on kaksi makuuhuoneeksi sopivaa huonetta. Toinen niistä on ollut oleskelu käytössä ja toinen takkahuoneena. Yläkerrassa makuuhuoneita on kaksi sekä niiden välissä on aulatila. Yläkerran päämakuuhuoneesta on käynti lasitetulle parvekkeelle.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Pelti
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
445-577-1-22
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
14 400 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti. Lisätiedot tontista: Meren rannassa tontin raja noin 50 metriä ja järven rannassa noin 90 metriä. Kartan mukaan kiinteistön ja meren/rannan välissä on vesijättömaata. Meren ja järven yhdistää pieni puro, joka kulkee tontin reunalla.
Rasitteet
Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Panttikirjat ovat kirjallisia. Tieoikeus: Numero 1 (kiinteistörekisterikartalla) Tunnus: 000-2007-K025089; Osa: 1/2; Nimi: Såris-Spink enskilda väg; Laji: Tieoikeus (301). Tieoikeus: Numero 2 (kiinteistörekisterikartalla) Tunnus: 2 000-2021-K00221; Osa: 1/1; Laji: Tieoikeus (301); Leveys: 4 m.
Kaavoitustiedot
Paraisten kaupunki
Kaavoitustilanne
Yleiskaava
Pihan kuvaus
Puutarhatontti, joka kaipaa huolenpitoa. Nurmikkoa, istutuksia ja laakeaa kalliota. Tontilla on myös eteläistä metsänreunaa ja vanhaa peltoaluetta. Näkymät ovat sekä merelle että järvelle.
Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
  • Myös järvenranta tontin toisella sivulla
Tiedustelut
Jari-Pekka Laiho, 040 772 7930, jari-pekka.laiho@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Parainen

Asuinalueena Parainen

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jari-Pekka Laiho

Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

RE/MAX Ainoa | Ainoa Oikea LKV Oy

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.