Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy

Lomahuoneisto | Tupa, kolme x mh, pesutilat ja sauna, kaksi wc:tä, vaatehuone, siivouskomero, autokatos, terassi

Velho 4, Äkäslompolo, Kolari

Hinta

499 000 €

Koko

95,5 / 109,9 m²

Vuosi

2023

Nyt olisi tarjolla upea maalämmöllä varustettu uusi vapaa-ajan asunto loistavalla sijainnilla! Tämä moderni ja energiatehokas kohde sijaitsee halutulla Maahisen alueella, loivasti kohoavassa tunturin rinteessä, päättyvän tien varrella. Tontti tunturiluonnon syleilyssä takaa henkeäsalpaavan upeat vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat. Laadukkaat ja tarkkaan valitut materiaalit muodostavat harmonisen kokonaisuuden, missä kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa. Modernin vapaa-ajan asunnon sydämenä toimii olohuoneen, keittiön ja ruokailutilan muodostama avara kokonaisuus, jonka korkea kattokorkeus viimeistelee upeasti. Tilan suurista ikkunoista säteilee upeasti valoa sisään ja vuodenaikojen mukaan vaihtuvat maisemat maalaavat kuvankauniisti maiseman. Katseenvangitsijana toimii tyylikäs takka, joka luo tunnelmaa ja lämpöä pimeneviin iltoihin. Yhtenäinen avoin tila mahdollistaa kokkailun modernissa ja hyvin varustetussa keittiössä samalla perheen ja ystävien kanssa seurustellen. Yläkerran kahdesta reilun kokoisesta makuuhuoneesta löytyy myös mukavasti säilytystilaa, sekä alakerran makuhuoneessa on oma vaatehuone. Upeassa spa-henkisessä kylpyhuoneessa kelpaa rentoutua päivän päätteeksi. Lisäksi loma-asunnossa on oma erillinen wc. Tilava eteinen kätkee reippaasti tilaa ulkovaatteille ja toiminnallisessa kodinhoitohuoneessa on huomioitu aktiiviset lomailijat. Käynti kodinhoitohuoneeseen on suoraan pihalta ja tilaa kuivauskaapille ja pyykkihuollolle on reippaasti. Tässä vapaa-ajan asunnossa kelpaa viettää aikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa lomaillen upeissa tunturimaisemissa. Lämmitysjärjestelmänä on kustannustehokas maalämpö. Sisustusmateriaaleiksi on valikoitunut kestäviä materiaaleja ja luonnonläheisiä sävyjä. Tilat on suunniteltu palvelemaan usean lomailijan tarpeita. Tämä vapaa-ajan asunto huokuu laadukkuutta ja lämminhenkistä tunnelmaa. Kohde soveltuu erinomaisesti niin omaan kuin yrityksen käyttöön sekä myös laadukkaaksi vuokrakohteeksi. Lisäoptiona terassilla saatava poreallas lisää mukavuutta entisestään. Alue tunnetaan henkeäsalpaavan upeista maisemista ja taianomaisen kauniista tunturiluonnosta. Luonnonrauha takaa erinomaiset puitteet lomailuun, mutta olet silti lähellä laskettelukeskusta ja matkailualueen kattavia palveluita. Ulkoilureitistöt kulkevat lähellä, joten myös harrastamaan pääsee suoraan oman vapaa-ajan asunnon ovelta. Autokatos ja reilun kokoiset varastotilat mahdollistavat myös harrastusvälineiden säilytyksen. Ota yhteyttä ja tutustutaan yhdessä lisää tähän uniikkiin kohteeseen!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80292566
Sijainti
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Tupa, kolme x mh, pesutilat ja sauna, kaksi wc:tä, vaatehuone, siivouskomero, autokatos, terassi
Huoneita
4 huonetta
Asuintilojen pinta-ala
95,5 m²
Muiden tilojen pinta-ala
14,5 m²
Kokonaispinta-ala
109,9 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Ei tarkistusmitattu. Pinta-ala voi siis olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Rakennusvuosi
2023
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

499 000,00 €

Velaton hinta

499 000,00 €

509 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kohteessa on nykyaikainen ja huoleton maalämpö, joka tarjoaa edulliset asumiskustannukset.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Loma-asunnossa on autokatos, jossa kulkupeli onkin mukavasti säiltä suojasta. Tämä autokatos erottaa loma-asunnot toisistaan ja yhteistä seinää asunnoilla ei ole ollenkaan. Katoksessa on kaksi autopaikkaa, yksi molemmille huoneistoille.
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Isolla terassilla voit suoraan nauttia pohjoisen luonnon upeista maisemista. Terassilla on varaus valmiina myös Jacuzzille.
Asunnon kunto
Hyvä
Energialuokka
  • Kohteella ei energiatodistuslain nojalla tarvitse olla energiatodistusta
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö
Tulisija
Takka
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: Kunnallistekniikka.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Topi keittiöiden valmistama laadukas keittiö, josta löytyy korkeatasoiset kodinkoneet. Tilaa on hyvin ja keittiö tarjoaakin hulppeat puitteet kokkailuun, samalla muiden kanssa seurustellen. Keittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen. Täällä valmistat reippaan ulkoilupäivän päätteeksi illallisen isommallekin joukolle.
Jääkaappipakastin, uuni (Pyrolyysi), liesi (Induktio), astianpesukone (Integroitu) ja mikroaaltouuni (Integroitu)
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Laatta
Kylpyhuoneen kuvaus
Tilava pesutila on varustettu kahdella suihkulla ja sisustukseen on valittu kauniit sekä laadukkaat materiaalit. Pesutilat sijaitsevat saunan ja kodinhoitohuoneen kanssa omissa oloissaan sisäänkäynnin läheisyydessä muodostaen miellyttävän saunaosaston.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Erillisiä wc -tiloja on kaksi, joista toinen sijaitsee yläkerrassa. Tämä ratkaisu tarjoaa oivan lisän asumismukavuuteen, kun wc-tilat ovat erillään pesutiloista.
Seinämateriaalit: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Tunnelmallinen sauna tarjoaa miellyttävät löylyt päivän päätteeksi. Seinät on toteutettu todella kauniisti hirsipaneelilla ja tuhdissa kiukaassa riittää potkua isollekin saunaseurueelle.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitohuoneessa sijaitsee kuivauskaappi, jossa kuivaat ulkoilun jälkeen kastuneet vaatteet. Pyykinpesu hoituukin sitten kuivaavalla pyykinpesukoneella. Myöskin erillinen sisäänkäynti suoraan kodinhoitohuoneeseen auttaa pitämään lian ja kuran pois asumistiloista ja lisää käytännöllisyyttä.
Seinämateriaali: Kaakeli ja puu
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Pesukone (Kuivaava pesukone), kuivauskaappi, lattialämmitys, pesuallas, lattiakaivo ja pyykkikaapit
Olohuoneen kuvaus
Upea vaalean sävyinen olohuone tarjoaa miellyttävät puitteet niin rennolle oleskelulle kuin myös seurustelulle perheen tai ystävien kanssa. Olohuoneen ja ruokailutilan suurista ikkunoista avautuu upeat maisemat ympäröivään tunturiluontoon. Isot ikkunat tuovat myös runsaasti valoa avaraan oleskelutilaan. Olohuoneesta on oma käynti takapuolella sijaitsevalle suurelle terassille. Kaiken tämän kruunaa tunnelmaa ja lämpöä tarjoileva takka.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Puu
Makuuhuoneiden kuvaus
Kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa on on myös mukavasti säilytystilaa. Alakerran makuuhuoneessa oma tilava vaatehuone lisäämässä käytännöllisyyttä. Nämä tarjoavat hyvät majoitustilat kuudelle henkilölle.
Lattiamateriaalit: Laminaatti
Seinämateriaalit: Puu
Säilytystilojen kuvaus
Lämmin ulkovarasto, vaatehuone ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Tästä loma-asunnosta löytyy hyvin säilytystilaa. Autokatoksesta pääset lämpimään varastotilaan, johon mahtuu talven ja toki kesänkin harrastusvälineet huoletta. Makuuhuoneissa on hyvin kaappitilaa yläkerrassa ja alakerran makuuhuoneessa oma vaatehuone. Kirsikkana kakun päällä on oma siivouskomero portaiden alla!.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
273-402-105-82
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
940 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
250 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontin rakennusoikeus 250 k-m2, joka jakautuu tasan (1/2 ja 1/2) määräosien kesken.
Kaavoitustiedot
Lisätietoja kaavoituksesta Kolarin kunnalta.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Äkäslompolon keskusta kattavine palveluineen (ruokakauppa, ravintoloita, urheiluliike, huoltoasema, jne.) sijaitsee vain noin 2km päässä. Keskustaan on helppo kulkea jalkaisin tai pyörällä pyörätietä pitkin. Hiihtolatu kulkee noin 50 m päässä ja lähimmille laskettelurinteille on matkaa noin 2,5 km, jonne on helppo huristaa vaikkapa Ski-Bussilla. Pyöräreitit ja kesäreitit kulkevat myös vieressä, vain 50 metrin päässä.
Paikallistiedot: Tämä loma-asunto sijaitsee halutulla Maahisen alueella, loivasti kohoavassa tunturin rinteessä, päättyvän tien varrella. Alue on kaunista Lapin luontoa käkkärämäntyineen ja puolukanvarpuineen ja voitpa Kuukkelinkin nähdä männyn oksalla. Talven ja kesän harrastukset eivät enää lähempänä voisi olla. Noin 50 metrin päästä pääset ladulle, kesäretkeilyreitille sekä maastopyöräilyreitille.
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä, lentokenttä, hyvät pyöräilytiet ja sujuvat yhteydet omalla autolla Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon lomailun. Junalla voit puksuttaa suoraan Kolariin tai lentokoneella Kittilään. Riippumatta valitsemastasi tavasta, juna/lentokenttäbussi kuljettaa sinut loppumatkan Ylläkselle. Viimeiset sadat metrit loma-asunnolle sitten taittuvatkin helposti jalkaisin. Ja autojunalla pääset myös Kolariin tai Rovaniemelle, näin saat oman kulkupelinkin halutessasi mukaan.
Pihan kuvaus
Piha on luonnontilassa olevaa kaunista kunttamaata.
Tiedustelut
Kimmo Virtasalo, 0407185146, kimmo@kuurulkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Kolari

Asuinalueena Äkäslompolo, Kolari

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kimmo Virtasalo

Kuuru LKV Oy

Kuuru LKV Oy
Kuuru LKV Oy
SKVL jäsenyritys

Rukatunturintie 9,
93830 RUKATUNTURI

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.