Omakotitontti

Karhutorpanpolku 11 B, Karhusaari, Helsinki

Hinta

590 000 €

Koko

855

Upea omarantainen tontti unelmiesi kodille! Moderni, hyväpohjainen omakotitalo pääkaupunkiseudulla, tilavalla merenrantatontilla on monen haave - ja se on todellakin mahdollista toteuttaa: merelliseen Karhusaareen on rakentumassa ainutlaatuinen pientalokortteli Karhuranta, jonka parhaat paikat ovat nyt myynnissä. Rauhallinen alue on lapsiperheen unelma, sen välittömässä läheisyydessä on monipuoliset luontoliikuntamahdollisuudet ja suojaisa oma ranta mahdollistaa vaivattoman veneilyharrastuksen. Tontti myydään määräosin, joista jokaisella on 225 kerrosneliömetriä rakennusoikeutta omakotitalolle, vesialuetta ja yhdellä mahdollisuus jopa omaan rantasaunaan! Tälle upealle rantatontille on saatu poikkeamispäätös viidelle modernille pientalolle. Alueen yhteinen infra ja rakennuspaikkojen perustasoiset pohjatyöt tehdään samanaikaisesti, joten rakentamaan pääset nopeasti. Virtuaalivideossa on esitelty esimerkkitalon moderni puurunkoinen ratkaisu, jossa on korkeaa, avaraa tilaa, näköalojen kannalta harkitusti sijoitettuja ikkunoita ja lämminhenkisiä sisustusvaneripintoja. https://demo.gullsten-inkinen.com/Karhusaari/ Tässä myyntimateriaalissa esiteltävät kolmen talomallin piirrokset ovat esimerkkejä vaihtoehdoista toteuttaa asuinpinta-alaltaan 155 – 188 m2:n koti, jossa on mahdollisuus myös n. 90 m2:n kellariin. Voit valita mieleisesi valmiista vaihtoehdoista, muokata pohjaratkaisua tarpeidenne mukaan tai suunnitella ja rakennuttaa valitsemallasi urakoitsijalla juuri sen omanlaisen, oikean oman kodin. Lisätietoja: Pie Hagström, +358 40 5604181 tai: pie.hagstrom@leajakama.fi Hannu Suvanto +358 40 900 1448 tai: hannu.suvanto@leajakama.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80294172
Sijainti
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

590 000,00 €

Velaton hinta

590 000,00 €

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kiinteistölle rakennetaan yhteinen infra sekä tehdään rakennuspaikkojen pohjatyöt perustasoon myyjän tilaamana. Tälle määräosalle kustannus on 96.000 euroa. Kiinteistövero määräytyy muodostettavan tontin ja sille tulevan rakennuksen mukaan. Vesi, jätevesi ja jätemaksut kulutuksen mukaan HSY:n hinnaston perusteella.

Kohteen lisätiedot
Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: Tontin ostaja sitoutuu osallistumaan kiinteistölle rakennettavan yhteisen infran sekä rakennuspaikkojen pohjatöiden kustannukseen, joka tämän määräosan kohdalla on enintään 96.000 euroa. Lisätiedot toimitussisällöstä ja aikataulusta saat välittäjältä. Hallinnanjakosopimuksessa on määritelty osapuolien oikeudet ja velvollisuudet, sekä tulevien rakennusten sijoitteluun sekä ulkonäköön liittyvät yksityiskohdat poikkeamispäätöksen ehtojen ja alueen yhtenäisen ilmeen varmistamiseksi. Poikkeamispäätöksen mukaiset talojen suunnitelmat ovat ostajan käytettävissä. Virtuaalivideossa on esitelty yhden esimerkkitalon moderni puurunkoinen ratkaisu, jossa on korkeaa, avaraa tilaa, näköalojen kannalta harkitusti sijoitettuja ikkunoita ja lämminhenkisiä vaneripintoja. https://demo.gullsten-inkinen.com/Karhusaari/ Voit valita mieleisesi valmiista vaihtoehdoista, muokata pohjaratkaisua tarpeidenne mukaan tai suunnitella ja rakennuttaa valitsemallasi urakoitsijalla omanlaisen, poikkeamispäätöksessä ja hallinnanjakosopimuksessa määriteltyihin ehtoihin soveltuvan kodin.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-58-157-5
Tontin tyyppi
Rantatontti
Tontin pinta-ala
855 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa. Lisätiedot tontista: Kiinteistöstä 91-58-157-5 muodostetaan kolme tonttia, joista kukin jaetaan hallinnanjakosopimuksella kahdelle määräosalle. Määräosien A ( 1250 m2 ) ja B ( 855 m2 ) hallinnoima tontti on pinta-alaltaan 2105 m2 ja sille kuuluvan vesialueen pinta-ala 2470 m2. Tontti on rakentamisalueeltaan rinnetontti, joka laskeutuu tasaisena rantaan.
Rakennusoikeuden pinta-ala
225 m²
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Poikkeamispäätöksen mukaiseen mallitaloon voi toteuttaa 155-188 huoneistoneliön lisäksi noin 90 m2 kellaritilaa, josta noin 30-65 m2 voi olla käyttötarkoitukseltaan samaa niin sanottua varsinaista asuintilaa kuin ylemmissä asuinkerroksissa, loput asuntovarastoja ja kellaritilaa. Rakennusvalvonta määrittelee lopullisen sallitun enimmäiskerrosalan ostajan laatimien lopullisten lupasuunnitelmien pohjalta.
Kaavoitustiedot
Kiinteistölle on tehty poikkeamispäätös viiden erillispientalon rakentamiseen rantaan rajautuvalle tontille. Alueella on voimassa oleva asemakaava nro 753003, jolle on ollut rakennuskielto nro 12730, joka on määrätty asemakaavan muutosta varten.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: K-Market Östersundom 3,6 km
Karhusaaren kauppa 2,0 km
Itis 10 km
Easton 10 km
Koulut: Sakarinmäen peruskoulu (Luokat 1-9) 3,9 km Östersundom skola ( Luokat 1-6) 3,9 km

Ranta
  • Oma ranta
  • Rannan tyyppi: Meri
Tiedustelut
Hannu Suvanto, 040 900 1448 , hannu.suvanto@leajakama.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Karhusaari, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Hannu Suvanto

Myyntijohtaja

Lea Jakama Oy LKV [A]

Lea Jakama Oy LKV [A]
Lea Jakama Oy LKV [A]
SKVL jäsenyritys

Suomalaistentie 1,
02270 ESPOO

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.