AUREA KODIT OY, Oulu
AUREA KODIT OY, Oulu

Paritalo | 3h + ke + s

Ollilanmutka 4 C 8, Oulunsalo, Oulu

Hinta

179 000 €

Koko

68 / 73,5 m²

Vuosi

2024

ENNAKKOMARKKINOINNISSA Oulunsalon Karhuojalle arkkitehtuurinen 10 asunnon taloyhtiö, jossa asuntoja moneen tarpeeseen, sillä tontille rakennetaan erillistaloja, rivitalo sekä paritaloja. Rakennuspalvelu Kokko Oy:n rakentamassa ja Arkkitehti Juha Paanasen suunnittelemassa yhtiössä pienimmät asunnot löytyvät kolmen huoneiston rivitalosta, jossa on yksi 56,5m2 ja kaksi 64,5m2 kokoista asuntoa. Paritaloja tulee kaksi ja niiden asunnot ovat kooltaan 68m2. Erillistalot ovat suurimpia ja niitä tulee kaikkiaan kolme, kooltaan 91m2. Yhtiön kaikki asunnot ovat yksitasoisia. 68 m2 paritaloasuntoja ovat C7, C8, C9 ja C10 ja näissä on kaksi reilun kokoista makuuhuonetta, tilava tupakeittiö, erillis wc, kodinhoitotila, kylpyhuone sekä sauna. Lisäksi autokatos, pihapaikka, puolilämmin varasto sekä katettu lännen suuntainen terassi. Puustellin laadukas keittiö, jonka sisältöön nyt varaamalla pääset itse vaikuttamaan. Olohuoneessa iso lattiasta asti lähtevä ikkuna lännen puoleiselle terassille, jolla pääset nauttimaan ilta-auringosta. Päämakuuhuone on 11m2 ja toinen makuuhuoneista 9,5m2. Näissä huoneissa Puustellin kaapistot. Tyylikäs kylpyhuoneosasto, josta saat oman näköisesi kun pääset itse valitsemaan materiaalit. Saunassa lämpöhaapalauteet ja pilarikiuas. Kodinhoitotilassa tasotilaa, pesuallas, pyykkikaappi sekä tilat ja liitännät pesutornille. Kodissa erillis wc sekä lisäksi kylpyhuoneessa toinen wc. Jokaisella asunnolla on autokatos sekä puolilämmin varasto. Lisäksi pihapaikka. Taloyhtiössä yhteinen jätekatos, tekninen tila sekä leikkialue. Yhtiön rakentaa laadusta ja viimeistellystä työjäljestä tunnettu Rakennuspalvelu Kokko, joten voit olla varma, että asunnot kestävät aikaa ja asumismukavuus on taattu! Ole yhteydessä ja varmista että ehdit saada omasi! Myyntiä hoitaa: Samu Saarnio p. 040 7215991 tai samu.saarnio@aurealkv.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80294714
Sijainti
Tyyppi
Paritalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
3h + ke + s
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
68 m²
Muiden tilojen pinta-ala
5,5 m²
Kokonaispinta-ala
73,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen Huoneistoala 68m2 + puolilämmin varasto 5,5m2
Kerrokset
1/1
Asuinkerrosten määrä
1
Rakennusvuosi
2024 (Uudiskohde)
Vapautuminen
Rakentamisen tarkempi aikataulu varmistuu varausten mukaan. Rakentaminen alkaa kun puolet asunnoista varattu, rakentamisaika noin 10 kk.

Hinta

Myyntihinta

71 500,00 €

Velkaosuus

107 500,00 €

Velaton hinta

179 000,00 €

Neliöhinta

2 632,35 €/m²

Kohde on yhtiölainoitettu

Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastike

Hoitovastike

200,60 € / kk

Pääomavastike

761,46 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

962,06 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Lisätietoa rahoitusvastikkeista: Yhtiölainan laina-aika on 25 vuotta. Rahoitusvastikkeen lyhennys ja korko määräytyvät kulloisenkin tarkastusajankohdan korkotason mukaan. Hoitovastike ja rahoitusvastikkeet ovat arvioitu syyskuussa 2022. Lyhennyksen alettua rahoitusvastike on arviolta 761,46EUR/kk (arvioitu kesäkuussa korolla 4,5%). Vastikkeet ovat arvioita ja ne tarkentuvat myöhemmin taloussuunnitelmaan.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Kohteen lisätiedot
Lisätietoja terassista: Lasitusvaraus. Muut kaupan kannalta merkittävät tiedot: ENNAKKOMARKKINOINTI, RS-KOHDE! Ennakkomarkkinoinnissa uusi, upea, arkkitehtuurillinen taloyhtiö Oulunsalon Karhuojalle. Tästä pihapiiristä löytyy jokaisen tarpeeseen asumus, sillä tontille rakennetaan niin erillistaloja, paritaloja kuin pieni rivitalokin. Arkkitehti Juha Paanasen (Arkkijussi) suunnittelema 10 asunnon yhtiö on huolella suunniteltu. Asuntoja tulee useita eri kokoja: pienimmät löytyvät kolmen huoneiston rivitalosta, jossa on yksi 56,5 m2 ja kaksi 64,5 m2 kokoista asuntoa. Paritaloja tulee kaksi ja niiden asunnot ovat kooltaan 68 m2 . Erillistalot ovat suurimpia ja niitä tulee kaikkiaan kolme, kooltaan 91 m2. Yhtiön kaikki asunnot ovat yksitasoisia. Vuokratontti, Pilp-lämmitys vesikiertoisella lattialämmityksellä, Puustellin keittiöt, autokatos ja pihapaikka, puolilämmin varasto.
Asunnon kunto
Hyvä
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Poistoilmalämpöpumppu
Tulisija
Takkavaraus
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Kuivien tilojen seinät maalattu, kylpyhuoneen seinät laatoitettu, saunan seinät paneloitu Pintamateriaalit (lattia): Kuivien tilojen lattiat laminaatti, kylpyhuoneen ja saunan lattiat laatoitettu Pintamateriaalit (katto): Kuivien tilojen katot mdf-paneeli, kylpyhuoneen ja saunan katot paneeli
Keittiön kuvaus
Puustellin laadukas keittiö, johon asiakas pääsee itse vaikuttamaan. Yhtenäinen tupakeittiö 28m2. Varusteet: Jääkaappi, pakastinkaappi, erillisuuni, induktioliesi, liesituuletin, astianpesukone. Lattiassa laminaatti, seinät maalattu kipsilevy, katto mdf-paneeli, välitilassa laminaatti.
Kylpyhuoneen kuvaus
Kylpyhuoneessa suihku ja wc-istuin. Lattia ja seinät laatoitetaan, katto paneloidaan.
WC-tilojen kuvaus
Erillis wc, jossa suihkuvaraus. Lisäksi kylpyhuoneessa toinen wc. Lattiassa laatta, seinät maalattu kipsilevy, katto mdf-paneeli.
Saunan kuvaus
Saunan seinät ja katto paneloidaan, lattia laatoitetaan, lauteet lämpöhaapaa, pilarikiuas.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kylpyhuoneen yhteydessä erillinen kodinhoitotila, jossa tasotilaa, pesuallas, pyykkikaappi sekä tilat ja liitännät pesutornille.
Olohuoneen kuvaus
Yhtenäinen tupakeittiö. Olohuoneessa isot ikkunat katetulle terassille länteen. Lattiassa laminaatti, seinät maalattu kipsilevy, katto mdf-paneeli.
Makuuhuoneiden kuvaus
Kaksi makuuhuonetta (11m2 ja 9,5m2). Molemmissa makuuhuoneissa kaapistot. Lattiassa laminaatti, sseinät maalattu kipsilevy, katto mdf-paneeli.
Säilytystilojen kuvaus
Kaapistot ja Puolilämmin varasto 5,5m2
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Oulu toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Taloyhtiön nimi
As Oy Oulun Ollilanmutka
Energialuokka
Ei lain edellyttämää energiatodistusta, Energiatodistus laaditaan rakennuslupakäsittelyn yhteydessä
Tontin omistus
Vuokra
Kaavoitustiedot
Oulun kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Lisätietoa auton säilytyksestä
Asunnolle kuuluu yksi pistokkeellinen autopaikka
Tiedustelut
Samu Saarnio, 040 721 5991, samu.saarnio@aurealkv.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Oulu

Asuinalueena Oulunsalo, Oulu

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Samu Saarnio

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Kaupanvahvistaja

AUREA KODIT OY, Oulu

AUREA KODIT OY, Oulu

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.