RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Luhtitalo | 2h, avok, kph, s, parvi, p.

Rehtorinkatu 4 D, Lepola, Järvenpää

Hinta

278 000 €

Koko

66,5 m²

Vuosi

2020

Nyt on myynnissä v. 2020 luhtitalon toisen kerroksen loistavapohjainen uudenkarhea asunto valoisalla ja tilavalla n. 20 m² parvikerroksella. Kaunis koti sijaitsee rauhallisella alueella Tuusulanjärven upeissa maisemissa. Tyylikäs ja moderni koti on lähellä Ainolan juna-asemaa. Osittain katettu reilunkoinen parveke on koko päätyasunnon levyinen. Lämmitysjärjestelmänä on energiatehokas maalämpö ja vesikiertoinen lattialämmitys. Yhtiössä on hissi ja todella suojainen sisäpiha korttelitupineen. Mahdollisuus ostaa autokatospaikka erillisillä osakkeilla hintaan 7 500 euroa. Autolla pääset helposti ja nopeasti Järvenpääntielle sekä Lahdenväylälle. Tästä yhtiöstä ei ole vielä ollut koteja myynnissä, joten sinun kannattaa toimia heti! Lisätiedot ja esittelyt: Kari Matilainen 050 5151 559 Autan sinua kaikissa kodinvaihtoon liittyvissä asioissa. Luotettava, aktiivinen sekä tehokas kiinteistönvälittäjä (LKV) palveluksessasi. Olen rautainen alan ammattilainen, minulla on 13 vuoden vankka kokemus alalla. Minulta saat maksuttoman arvion kodistasi, räätälöidyn kodinmyyntisuunnitelmani sekä varmasti kilpailukykyisen palvelutarjoukseni! Kauttani myös pankki, remontti- sekä muuttoasiat järjestyvät helposti ja vaivattomasti. Ota minuun rohkeasti yhteyttä, niin keskustellaan lisää kodinvaihdosta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80294900
Sijainti
Tyyppi
Luhtitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
2h, avok, kph, s, parvi, p.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
66,5 m²
Kokonaispinta-ala
66,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Yhtiöjärjestyksen mukainen, Isännöitsijäntodistuksen mukainen, (Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu). Yläkerrassa on n. 20 neliön parvi. Sen neliöt sisältyvät kokonaispinta-alaan. Pinta-ala ei ole tarkastusmitattu.
Kerrokset
2/2
Rakennusvuosi
2020
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan

Hinta

Myyntihinta

278 000,00 €

Velaton hinta

278 000,00 €

Neliöhinta

4 180,45 €/m²

Vastike

Hoitovastike

266,00 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

266,00 € / kk

Muut maksut

Autopaikkamaksu

16,80 € / kk

Lisätietoa maksuista

Vesimaksu: 20,00 Vesimaksuennakko € / kk / hlö (Ennakko, tasaus kulutuksen mukaan)
Taloyhtiön hallitukselle on annettu valtuutus periä (tai olla perimättä) ylimääräistä vastiketta yhtiön taloudellisen aseman tai maksuvalmiuden sitä vaatiessa Lisätietoja maksuista: Lämpimän veden tasausmaksu on 9,13 €/m³ ja kylmän veden tasausmaksu on 4,60 €/m³.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
  • Taloyhtiössä on sauna
Tilojen kuvaus
Valoisa n. 20 m² parvi. Yläkerrassa on Masterkodit Oy:n laatiman pohjakuvan mukaan n. 20 m² parvi. Sen neliöt sisältyvät kokonaispinta-alaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Hissi
  • Taloyhtiössä on hissi
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Sälekaihtimet.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: laajakaista.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2022 Vuositarkastuksen ennakkotarkastus raportti Kiwa Inspecta.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Maalämpö, Vesikiertoinen lattilämmitys
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu ja betoni
Keittiön kuvaus
Työtason materiaali: Laminaatti. Kaapistot, tasot, jääkaappi/pakastin, induktio-liesi, kiertoilmauuni, liesituuletin, astianpesukone. Välitila: levy.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Kylpyhuoneen kuvaus
Lattialämmitys, suihku, suihkuseinä, peilikaappi, wc-istuin, allaskaappi, pesukoneliitäntä, pyyhekuivain(sähkö).
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Saunan kuvaus
Lasiovi.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Olohuoneen kuvaus
Käynti ulos parvekkeelle.
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattiamateriaalit: Parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Osakkaan käytössä on huoneistokohtainen varasto yhtiön tiloissa. Lisätietoja säilytystiloista: Osakkaan käytössä on huoneistokohtainen varasto yhtiön tiloissa.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Järvenpää toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Isännöitsijän yhteystiedot
MER-Yhtiöt Oy, Panu Suomi, 040 1589 181
Huolto
Huoltoyhtiö
Taloyhtiöön kuuluu
Hissi, Taloyhtiössä on sauna
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiöön kuuluu: Kaapeli-tv (Elisa), taloyhtiö laajakaista 10 M (Saunalahti), valokuitu, korttelitupa/sauna, polkupyörävarasto, VVS/huoneistokohtaiset varastot. Taloyhtiön lisätiedot: Kunnossapitovastuu terassin/lasituksen osalta: Päätetään yhtiöjärjestyksen muutoksesta parveke- ja terassilasituksen kunnossapitovastuusta. Päätettiin, että kunnossapitovastuu siirtyy osakkaille. Taloyhtiön kiinnitykset: 8 000 000 €
Taloyhtiön autopaikat

Autopistokepaikkoja: 49 Autokatospaikkoja: 14 Parkkipaikkoja: Yhtiökokouksessa 27.9.2021 päätettiin, että osakashallinnassa olevat autopaikat voidaan osakkaan muutostyöllä ja kustannuksella varustaalatauslaitteilla ja sähkönkulutusmittarilla. Osakas maksaa itse latauksen sähkönkulutuksen ja vastaa laitteen kunnossapidosta sekä sen mahdollisesti aiheuttamista häiriöistä taloyhtiön sähköverkkoon. Taloyhtiön hallitus voi antaa osakkaalle luvan muutostyölle tai olla myöntämättä sitä. Taloyhtiö ja hallitus voivat asettaa muutostyölle tarpeellisia reunaehtoja, ja taloyhtiö sekä osakas laativat erillisen sopimuksen kunnossapitovastuusta. Jos osakkaan muutostyön jälkeen yhtiö päättää hankkia järjestelmän, jolla toteutetaan latausmahdollisuus kaikille paikoille tai muutoin uusii järjestelmän kaikkia asukkaita hyödyttävällä tavalla siten että, latausmahdollisuus säilyy niillä autoilijoilla, joilla latausmahdollisuus jo on, voi muutostyön tehnyt osakas saada mahdollisesti hyvitystä asunto-osakeyhtiölain mukaisesti jo tekemästään työstä, jos se on yhtiön hyödynnettävissä. Jos työ ei ole hyödynnettävissä, on jo lupaa annettaessa sovittava, että jos yhtiö toteuttaa myöhemmin kokonaisvaltaisen saneerauksen, on osakas velvollinen purkamaan muutostyönsä omalla kustannuksellaan.

Tehdyt remontit
Selvitys suoritetuista huomattavista kunnossapito- ja muutostöistä sekä niiden
tekoajankohdat. Ei ole tehty, koska talo on valmistunut 2020.
Tulevat remontit
Kunnossapitotarpeet vuosille 2023–2027: 2022-2023 Urakoitsija tekee vuositarkastuksen jälkeisiä takuukorjauksia, 2027 Ilmanvaihdon mittaus ja säätö.
Energialuokka
A (2018), Energialuokka: A2018
Tontin koko
5 570 m²
Tontin omistus
Oma
Kaavoitustilanne
Asemakaava

Asunto Oy Järvenpään Elovainio

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Palvelut: K-Market Kyrölä n. 1 km, Prisma, Järvenpää n. 2 km, K-Market, Satukallio n. 2,2 km, LIdl n. 2,9 km. Järvenpään keskustan kattavat palvelut n. 2 km.
Koulut: Alakoulut: Kyrölän koulu n. 1 km, Juholan koulu n. 1,2 km Yläkoulut: Järvenpään yhteiskoulu n. 1,2 km, Järvenpään lukio n. 3,4 km.

Liikenneyhteydet
Auto,bussi ja juna. Ainolan asemalle matkaa n. 1 km.
Lisätietoa auton säilytyksestä
Autopaikka AK1 myydään erillisillä osakkeilla hintaan 7 500,00 €. Isännöitsijäntodistukselta saadun tiedon mukaan osakas on muuntanut hallinnoimansa autopaikan AK1 lämmitystolpan hybridi-/sähköauton lataukseen sopivaksi (ainoastaan kellonajastimen poiskytkentä sekä sähkönkulutusmittari). Lataushinta määräytyy nykyisen sähkösopimuksen todellisten kulujen mukaisesti huomioiden siirtomaksut ja sähkövero eli kyseinen hinta on 15,953 snt/ kWh 1.2.2022.
Tiedustelut
Kari Matilainen, 050 5151 559, kari.matilainen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Järvenpää

Asuinalueena Lepola, Järvenpää

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Kari Matilainen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV / Uudenmaan Asuntomyynti Oy

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

RE/MAX Casa Alto | Casa Alto Oy LKV

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.