Westhouse LKV
Westhouse LKV

Omakotitalo | 6 h, k, 2 kph, 2 wc, s, khh, 2 vh, 2 var, ulkovarasto

Marjaniemenranta 49 a, Marjaniemi, Helsinki

Hinta

1 129 000 €

Koko

157 / 225 m²

Vuosi

2017

Arvostetulla Marjaniemen omakotialueella, Marjaniemenranta 49:ssa on tarjolla vuonna 2017 valmistunut moderni skandinaavinen koti. Tämä talo on huolella rakennettu omaksi kodiksi ja se on edelleen varsin siistissä kunnossa. Talon suunnittelussa on korostettu selkeitä linjoja, tilojen väljyyttä ja asumisen helppoutta ja käytännöllisyyttä. Sisääntulokerros on avara ja valoisa. Keittiö, ruokailutila, olohuone ja työhuone ovat yhtä suurta tilaa. Olohuoneen katto on korkealla, mikä lisää valoa ja avaruutta. Ruokailutilasta avautuu suuri lasiliukuovi aurinkoiselle terassille. Ylimmässä kerroksessa on kaksi makuuhuonetta ja niitä palveleva kylpyhuone. Yläkerrassa on myös oma parveke ilta-auringon suuntaan. Kellarikerroksessa sijaitsee talon upeat ja tilavat sauna- ja pesuhuonetilat. Myös kodinhoidolle ja säilytykselle on alakerrassa poikkeuksellisen runsaat tilat. Alakerran tilat muuntuvat oleskelu- ja harrastetiloista perheen tarpeen mukaan moneksi, toisen sisäänkäynnin takia vaikkapa osittain kotitoimistoksi. Talon edustalla olevalla asfaltoidulla piha-alueella on hyvät tilat kahden auton säilytykselle. Sisäänkäynnin vieressä on myös tilava ulkovarasto. Taloa kiertää suuret terassialueet ja sen lisäksi eteläpääty on nurmea ja kauniita istutuksia. Marjaniemen uimarantaan on matkaa vajaat 500m ja venekerhollekin matkaa on vain n. 200 m. Kävelymatkan päässä toimii ala-asteen koulu, jossa kaksi ensimmäistä luokkaa. Samassa yhteydessä myös iltapäivähoito leikkipuiston yhteydessä. Itäkeskuksen kattavat ostos- ja liikennepalvelut ovat reilun kilometrin päässä. Omalla autolla on kätevä liikkua itäväylää ja kehä ykköstä pitkin eri puolille pääkaupunkiseutua tai ulosmenoteille. Yksityisesittelyt ja lisätiedot: Raya Virtanen, 040 820 7717, raya.virtanen@westhouse.fi tai Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

Jaa kohde

Tulosta PDF

Tilaa esite

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80295013
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
6 h, k, 2 kph, 2 wc, s, khh, 2 vh, 2 var, ulkovarasto
Asuintilojen pinta-ala
157 m²
Muiden tilojen pinta-ala
68 m²
Kokonaispinta-ala
225 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alat on saatu rakennushankeilmoituksesta ja rakennuspiirustuksista. Asuinpinta-alaan (133 m2) on laskettu mukaan sisääntulokerroksen ja yläkerran kaikki tilat, sekä kellarikerroksesta arkiolohuone, sauna-, pesuhuone-, kodinhoitotilat sekä erillinen wc. Muihin tiloihin ( 68 m2) on laskettu kellarikerroksen muut tilat. Näiden tilojen lisäksi asuntoon kuuluu ulkovarasto 7 m2 , mikä ei ole mukana em. pinta-aloissa. Pinta-alaa ei ole erikseen tarkistusmitattu, joten pinta-ala voi olla edellä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
2017

Hinta

Myyntihinta

1 129 000,00 €

Velaton hinta

1 129 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

1 276,00 € / vuosi

Muut lämmityskulut

230,00 € / kk

Vesi- ja jätevesimaksu

45,00 € / kk

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Kaukolämpö- ja vesilasku maksetaan yhdessä naapurin kanssa puoliksi. Molemmat maksavat yhteiselle tilille yhdessä sovitun summan kuukaudessa kattamaan kulut. Nyt maksettu 300-400 euroa/kk. Puhtaanapitokustannukset riippuu HSY:n sopimuksesta /tyhjennystiheydestä. Sähkönkustannukset riippuu sopimuksesta ja käyttötottumuksista. Tontilla olevien yhteisten sähköjen (esim. pihavalot) kulutus maksetaan puoliksi.

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Alakerrassa on saunaosaston, arkiolohuoneen ja kodinhoitotilojen lisäksi runsaasti monikäyttöistä tilaa, joka taipuu moneen käyttöön uuden omistajan tarpeiden mukaan.
Parveke
Asunnossa on parveke
Parvekkeen kuvaus
Parveketyyppi: ulostyönnetty
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Pystylamelliverhot ja sälekaihtimet, kiinteät valaisimet
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Antenni ja kaapeli-tv. Laajakaistaliittymä: Elisa, 1000 M, Valokuitu, Asukas tekee oman sopimuksen. Lisätietoja terassista: Suuri, yli 40 m2 terassi, jossa voit nauttia sekä etelästä että lännestä tulevasta auringonpaisteesta. Talon sisääntulon yhteydessä on lisäksi kivetty terassialue aamuauringon puolella. Terassille on rakennusluvassa lasitusvaraus.
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: Hyvä
Energialuokka
  • B (2013)
  • Energialuokka: B2013, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 29.05.2027, Lisätiedot: Rakennuksen laskennallinen kokonaisenergiankulutus (E-luku) 111
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
Kaukolämpö, Vesikiertoinen lattialämmitys, Ilmalämpöpumppu
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Osuus vesi-, viemäri- ja kaukolämpöliittymistä.
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Tiiliverhoilu ja Teräsrunko, termoelementti
Pintamateriaali: Pintamateriaalit (seinä): Talon seinät ovat kauttaaltaan maalattu vaalein sävyin. Pintamateriaalit (lattia): Lattiat ovat kauttaaltaan vaaleaa keraamista laattaa, lukuun ottamatta yläkerran makuuhuoneita, joissa lattia on parkettia. Pintamateriaalit (katto): Katot on maalattu kauttaaltaan valkoiseksi.
Keittiön kuvaus
Liesi: Induktio. Työtason materiaali: Laminaatti. Ajattoman tyylikäs valkoinen keittiö, eleettömät kaapit ilman vetimiä. Keittiössä lattiasta kattoon oleva ikkuna terassipihalle. Keittiössä tilaa myös pienelle ruokapöydälle. Saarekkeen toisella puolella on tilava ruokailutila.
Erillinen pakastin (Kellarikerroksessa), erillisuuni, liesi, liesituuletin, mikroaaltouuni, astianpesukone ja jääkaappi
Kylpyhuoneen kuvaus
Saunan pesuhuone on tyylikäs kokonaisuus. Suihkutilassa on seinissä harmaata mosaiikkilaattaa ja valkoista isoa laattaa, lattiassa on harmaa laatta. Seinään upotetut tuplasuihkut.
Seinämateriaali: Kaakeli
Lattiamateriaali: Laatta
Varusteet: Suihku ja lattialämmitys
WC-tilojen kuvaus
Sisääntulokerroksessa ja alakerrassa erilliset wc:t. Yläkerrassa wc-istuin myös kylpyhuoneessa.
Seinämateriaalit: Osalaatoitus ja maalipinta
Lattiamateriaalit: Laatta
Saunan kuvaus
Sauna on moderni ja vaalean raikas. Pesutila on erotettu saunasta lasiseinällä.
Varusteet: Kiuas: Sähkökiuas
Kodinhoitohuoneen kuvaus
Kuvaus: Kodinhoitotila on saunaosaston vieressä. Pesukoneet ja säilytystilat on sijoitettu liukuovien taakse.
Seinämateriaali: Maali
Lattiamateriaali: Laatta
Olohuoneen kuvaus
Olohuone on avara ja valoisa. Sen katto ulottuu korkeuksiin ja suuret ikkunapinnat tekevät tilasta poikkeuksellisen hienon. Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat yhden yhtenäisen ja valoisan kokonaisuuden. Laattalattia ja vaaleat sävyt korostavat talon skandinaavista ja modernia ilmettä. Olohuonetta ympäröi suuri terassialue, joka lisää asunnon toimivuutta.
Lattiamateriaalit: Laatta
Seinämateriaalit: Maali
Makuuhuoneiden kuvaus
Yläkerrassa on kaksi makuuhuonetta, jotka jakavat yhdessä yläkerran kylpyhuonetilat. Yläkerran makuuhuoneiden yhteydessä on parveke. Sisääntulokerroksessa on yksi makuuhuone, joka tällä perheellä on jätetty avoimeksi työhuoneeksi.
Lattiamateriaalit: Laatta ja parketti
Seinämateriaalit: Maali
Säilytystilojen kuvaus
Vaatehuone, kylmä ulkovarasto ja kaapistot. Lisätietoja säilytystiloista: Talossa on runsaasti säilytys- ja varastotilaa. Ulkona, talon edessä on varasto ulkoiluvälineille tai vaikkapa auton renkaille.
Kattotyypin kuvaus
Loiva lapekatto
Kattomateriaalin kuvaus
Huopa

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Helsinki toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
91-45-15-15
Tontin tyyppi
Rinnetontti
Tontin pinta-ala
1 011 m²
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Määräosa
Rakennusoikeuden pinta-ala
252.8 m²
Tehokkuusluku
0.25
Rasitteet
Kiinnitykset: 800000, Kirjatut muut rasitukset, rasitteet, valinnanrajoitukset ja oikeudet: Johtorasite: Oikeutetut: 91-45-15-14, Rasitetut: 91-45-15-15. Rajaukset: Vesi-, jätevesiviemäri-, sadevesiviemäri- ja lämpöjohdot
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tontille saa asemakaavassa osoitetun rakennusoikeuden lisäksi rakentaa autotalleja, -katoksia, asunnon ulkopuolisia varastotiloja ja muuta talousrakennustilaa sekä lasikuisteja, viherhuone- ja kasvihuonetilaa pinta-alaltaan yhteensä enintään 20% sallitusta asuntokerrosalasta, kuitenkin siten, että lasikuistien, viher- ja kasvihuoneiden pinta-ala ei ylitä 5% sallitusta asuntokerrosalasta.
Kaavoitustiedot
AO. Erillispientalojen korttelialue.
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Palvelut
Palvelut: Itäkeskuksen monipuoliset palvelut n. 1,5 km päässä.
Koulut: Puotilan ala-asteen koulu, Marjaniemen toimipiste. Roihuvuoren ala-asteen koulu, Itäkeskuksen peruskoulu, Porolahden peruskoulu, Helsingin kielilukio, Herttoniemen lukio.
Päiväkoti: Päiväkoti Vaapukka ja Iso-Antin leikkipuisto lähellä. Useita päiväkoteja myös lähialueella.
Paikallistiedot: Marjaniemi on arvostettu merellinen ja pientalovaltainen alue Itä-Helsingissä.
Liikenneyhteydet
Bussiyhteys Rastilan ja Itäkeskuksen metroasemalle, sekä suoraan Helsingin rautatieasemalle. Itäkeskuksen metroasema n. 1,5 km.
Pihan kuvaus
Oma piha-alue. Sisääntulon puolella kiva aamuaurinkoinen kivetty alue. Etelän ja lännen suuntaan oma piha-alue ja terassi. Pihalla 2 autopaikkaa.
Tiedustelut
Pekka Kujala, 040 832 8888, pekka.kujala@westhouse.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Helsinki

Asuinalueena Marjaniemi, Helsinki

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Pekka Kujala

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Westhouse LKV

Westhouse LKV
Westhouse LKV
SKVL jäsenyritys

Haukilahdenkatu 16,
02170 Espoo

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.