Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy

Rivitalo | Oh, ruokailu, keittiö, wc, 2xmh, pesuh / wc, sauna, parveke, terassi, varasto.

Akselinkuja 2 A4, Vieremä, Forssa

Hinta

79 000 €

Koko

79,5 m²

Vuosi

1986

Maalämpötalossa, jossa myös käyttövesi tehty, sinua odottaa 79,5 m²:n rivitalokoti. Täältä löytyy loistavat leikki-, koulu- ja harrastusmahdollisuudet lapsille. Päätyasunto, jossa iso terassi ja reilu parveke. Olohuone, ruokailutila, pieni keittiö, wc ja eteinen. Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja vaatehuone. Keittiö ja pesutilat kaipaavat uudistamista, mutta tälläkin tulet toimeen, jos remontti ei tällä hetkellä sovi suunnitelmiin. Kouluun ja uimapaikkaan lähes näköyhteys, lenkkipolut takapihalta. Asumiskustannukset hyvin maltilliset. Rauhallinen, lapsiystävällinen alue asua.

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Haluatko arvion asunnostasi?

Jos olet myymässä asuntoasi, kutsu ammattilainen arviokäynnille. Näin varmistat oikean myyntihinnan asunnollesi.

Kohdenumero
80295475
Sijainti
Tyyppi
Rivitalo (huoneisto)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
Oh, ruokailu, keittiö, wc, 2xmh, pesuh / wc, sauna, parveke, terassi, varasto.
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
79,5 m²
Kokonaispinta-ala
79,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Rivitalokolmio kahdessa tasossa. Olohuone, ruokailutila, keittiö, wc, kaksi makuuhuonetta, pesuhuone/wc, sauna ja tilava vaatehuone, 79,5 m². Lisäksi parveke, oma piha-alue ja ulkovarasto.
Rakennusvuosi
1986
Vapautuminen
Sopimuksen mukaan. Asunto vuokrattu. Myydään vuokrattuna.

Hinta

Myyntihinta

63 000,00 €

Velkaosuus

16 000,00 €

Velaton hinta

79 000,00 €

Neliöhinta

993,71 €/m²

Vastike

Hoitovastike

284,40 € / kk

Pääomavastike

114,71 € / kk

Yhtiövastike yhteensä

399,11 € / kk

Muut maksut

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Autopaikkamaksu 5,00 €/kk, autopaikan käyttökorvaus 2,55 €/kk. Sähkö ja vesi oman kulutuksen mukaan.

Tietoliikenne
laajakaista
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV.
Lunastusoikeus: Taloyhtiöllä ei lunastusoikeutta. Osakkailla ei lunastusoikeutta.
Asunnon kunto
Tyydyttävä
Lisätietoja kunnosta
Lisätietoja kunnosta: Kaipaa remonttia, mutta kaikki kyllä toimii näinkin. Remontointi riippuu omasta vaatimustasosta, kukkarosta ja käyttötarkoituksesta.
Asbestikartoitus
  • Kyllä
Keittiön kuvaus
PARVEKE / TERASSI: Osin aidattu viihtyisä, myös osin katettu reilunkokoinen, etelänsuuntainen terassialue istutuksineen. Yläkerran tilavalla parvekkeella voi katseilta suojassa vilvoitella saunan jälkeen ja nauttia maisemista ja auringonlaskuista. KEITTIÖ: Heti asuntoon tultaessa, eteistilan jälkeen avautuu ruokailutila, jonka jatkeena olohuone. Eteistilassa lattia laatoitettu, ruokailutilassa on olohuoneen kanssa yhtenevä laminaatti lattiassa ja tästä päästään keittiöön, jossa taas lattia laatoitettu. Kodinkoneina jääkaappi, liesi ja liesituuletin. OLOHUONE: Lattiassa laminaatti ja seinät maalattu. Isot ikkunat ja kulku tilavalle terassille. MAKUUHUONEET: Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joissa laminaatti lattiassa ja seinät maalatut. Toisessa makuuhuoneessa on tilava vaatehuone ja komero. Toisesta taas kulku melko isolle, hyvällä ilmansuunnalla varustetulle parvekkeelle. Väliin jää pieni aulatila, josta kulku pesutiloihin ja saunaan. SAUNAOSASTO: Saunan seinät ja katto paneloitu, sähkölämmitteinen kiuas ja laatoitettu lattia. Lisävaloa tuo saunassa oleva ikkuna. PESU / WC-TILAT: Pesuhuoneen lattia laatoitettu, seinät kaakeloidut ja katto paneloitu, patteri, suihku, käsienpesuallas, wc ja pesukoneliitäntä. Alakerrassa erillinen tilava wc. SÄILYTYSTILAT: Iso vaatehuone, toisessa makuuhuoneessa kaappi, eteisessä naulakko.
Kiinteistötunnus
061-16-646-1
Isännöitsijän yhteystiedot
Retta isännöinti Forssa, Jari-Pekka Itkonen, 010 228 7354.
Muuta taloyhtiöstä
Muuta: Taloyhtiön lisätiedot: HUONEISTOT: Rakennuksia 5 kpl, huoneistoja 20 kpl, autopaikkoja 20 kpl. RAKENNUSAINE: Betoni/tiili, harjakatto tiilikatteella. LÄMMITYS: Maalämpö, vesikeskuslämmitys pattereilla. ILMASTOINTI: Koneellinen poisto. VESI JA VIEMÄRI: Forssan vesihuoltolaitoksen liittymät. YHTEISET TILAT: Pesutupa, mankeli, ja huoneistokohtaiset varastot. Kaapelitv DVB-C Lounea Oy. Lounea valokuitu.
Tehdyt remontit
Valokuitu 2020, käyttövesiputkiston saneeraus 2019, yhtiö siirtynyt maalämpösopimukseen 2019, A-D talojen välisen putkikanaalin uusiminen 2017, Ulko-ovien uusiminen 2017, vesikaton pesu ja pinnoitus kivisuojalla 2013, IV-kanavien puhdistus ja ilmamäärien säätö 2012, pihavalaistuksen uusiminen 2011, talopesulakoneen uusiminen 2011, huoltomaalaukset 2004 jne.
Tulevat remontit
Ikkunoiden ja puuosien huoltomaalaus 2023, kattorännien ja syöksytorvien uusiminen 2024, sokkelien kunnossapitokorjaus 2024.
Energialuokka
D (2018), Energialuokka: D2018
Tontin koko
9 965 m²
Tontin omistus
Oma
Lisätietoa tontista
Lisätiedot tontista: PIHA, TONTTI JA YMPÄRISTÖ: Taloyhtiöllä oma 9665 m²:n tontti. Tänne mahtuu hienosti suuri lasten leikkipaikka erilaisine laitteineen. Vihannat puut reunustavat tonttia ja kätkevät talot suojaansa. Melkein tien toisella puolella on koulu, joka ainakin näillä näkymin jatkaa toimintaansa. Aivan kivenheiton päässä on Mäkilammin uimaranta. Valaistut pururadat ja talvella ladut nurkalla. Luistinjääkin löytyy talvisin koulun pihalta.
Kaavoitustiedot
Forssa Vieremä, asemakaava-alue.

Asunto Oy Forssan Nummentie.

Etuovi.comin taloyhtiösivun tiedot ovat koostettu useammasta eri lähteestä. Tiedot eivät ole ilmoittajan toimittamaa sisältöä.

Tutustu taloyhtiöön »
Palvelut
Keskustaan noin 3 km.
Tiedustelut
Jani Hirsimäki, +358 40 773 3430, jani.hirsimaki@kiinteistopire.com

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Forssa

Asuinalueena Vieremä, Forssa

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Jani Hirsimäki

Myyntineuvottelija, IAT

Kiinteistö Pi-Re Oy

Kiinteistö Pi-Re Oy
Kiinteistö Pi-Re Oy
SKVL jäsenyritys

Rautatienkatu 12,
30420 Forssa

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.