Omakotitalo | 4h + k + kph + s + 3 erill.wc

Tuohikorventie 18, Ikuri, Tampere

Hinta

279 000 €

Koko

121 / 176,5 m²

Vuosi

1981

Tampereen Ikurista remontoitu koti uusille asukkaille sekä oma piha ! Tämä koti tarjoaa sinulle loistavat puitteet kolmessa tasossa. Makuuhuoneita on kolme, joten tilaa on isommallekin perheelle! Yläkerrassa kaksi makuuhuonetta, joista isomman makuuhuoneen voit jakaa tarvittaessa kahdeksi. Keskikerroksen makuuhuoneen yhteydessä iso vaatehuone. Samassa kerroksessa 2015 uusittu avokeittiö, joka avautuu olohuoneeseen. Kellarikerroksessa hyvin säilytystilaa ja 2015 uusittu kylpyhuone, sekä sauna puulämmitteisellä kiukaalla. Kylpyhuoneen, saunan ja kellarikerroksen wc:n lattiassa vesikiertoinen lattialämmitys. Talo on putkiremontoitu, viemärit ja käyttövesiputket uusittu. Taloa lämmitetään ilmavesilämpöpumpulla ja käyttövesi lämpiää öljyllä. Tarvittaessa kovilla pakkasilla öljylämmityksen voi ottaa käyttöön. Tässä kodissa toimiva pohjaratkaisu, sekä loistava sijainti lapsiystävälliseltä asuinalueelta. Kiinteistö sijaitsee omalla hyvin hoidetulla tontilla 968 m2. Tontilla on autotalli/varasto ja pihalle rakennettu terassi ja kasvihuone. Olisiko tämä sinun tuleva kotisi ? Varaa oma yksityisesittelysi ja tullaan tutustumaan paikan päälle tähän kauniiseen kotiin. Lisätiedot ja esittelyt: Sari Saarinen 045 678 1095 sari.saarinen@remax.fi Harkitsetko kotisi myyntiä? Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille ja tehdään sinunkin asuntounelmistasi totta!

Jaa kohde

Tulosta PDF

Esittelyaika

Kohteen seuraava esittelyaika ei ole tiedossa.


Kiinnostaako kohde? Kysy asuntoesittelyä sinulle sopivana ajankohtana.

Kohdenumero
80295940
Sijainti
Tyyppi
Omakotitalo (kiinteistö)
Omistusmuoto
Huoneistoselitelmä
4h + k + kph + s + 3 erill.wc
Huoneita
Asuintilojen pinta-ala
121 m²
Muiden tilojen pinta-ala
55,5 m²
Kokonaispinta-ala
176,5 m²
Lisätietoja pinta-alasta
Pinta-alan peruste: Pinta-ala ei ole tarkistusmitattu ja todellinen pinta-ala voi olla suurempi tai pienempi, kuin ilmoitettu Pöytäkirja myönnetystä rakennusluvasta tämän mukaan asuinrakennuksen kerrosala 123,0 m2, omistajalta saadun tiedon mukaan asuin-osan huoneistoala 121,0 m2 ja autotallirakennus/varasto 18,0 m2. Mainittu pinta-ala saattaa tämän ikäisessä kohteessa poiketa olennaisesti nykyisten standardien mukaan laskettavasta asuinpinta-alasta. Todellinen asuinpinta-ala voi olla esitteessä mainittua pienempi tai suurempi.
Asuinkerrosten määrä
3
Rakennusvuosi
1981
Vapautuminen
Heti

Hinta

Myyntihinta

279 000,00 €

Velaton hinta

279 000,00 €

Muut maksut

Kiinteistövero

507,03 € / vuosi

Lisätietoa maksuista

Lisätietoja maksuista: Sähkönkulutus 9889 kWh Lämmönlähde: ilmavesilämpöpumppu, käyttövesi lämpiää öljyllä (öljylämmityksen voi ottaa lämmityksen tueksi kovilla pakkasilla) Lämmön jakotapa/tili: vesikiertoinen patterilämmitys

Sauna
  • Asunnossa on sauna
Tilojen kuvaus
Kellarikerroksen katot betonilla, joka on maalattu. Seinät maalattu valkoiseksi. Lattia betonilla. Vesikiertoinen lattialämmitys: kellarikerroksen wc, sauna ja pesuhuone.
Tietoliikenne
laajakaista
Muuta kauppaan kuuluvaa
Polttopuut eivät kuulu kauppaan.
Kohteen lisätiedot
Antennijärjestelmä: Kaapeli-TV. Laajakaistaliittymä: Kotikuitu Elisa.
Tehdyt remontit
2011 öljykattila, öljysäiliö
2013 öljypoltin
2015 sadevesijärjestelmä; salaojat, patolevyt
2015 lujitemuovinen öljysäiliö (3000 L) tarkastettu ja puhdistettu. Uusittu kupariputki kattilalta säiliöön.
2015 sähköt uusittu, viemärit uusittu, vesiliittymä ja vesiputket uusittu, portaat uusittu, peltikatto uusittu, ulko-ovet ja ikkunat, sauna ja pesuhuone uusittu, piipun juuri villoitettu ja rapattu, keittiö uusittu,
2017 hormisaneeraus
2018 lämmitysputket ja patterit
2019 ilma-vesilämpöpumppu
2020 kotikuitu (Elisa)
2021 turvajärjestelmä (ei käytössä, mutta aktivoitavissa)
2022 kosteusvauriokorjaukset
2023 ilmanvaihtokoneen asennus, ikkunaventtiilit yläkerran ikkunoihin, kaasutiivis ovi, tulvakynnykset, turvatikkaat
Asunnon kunto
Hyvä
Lisätietoja kunnosta
Katon kunto: katto uusittu 2015. Lisätietoja kuntotutkimuksesta: 2022 Kuntotutkimus 2023 Sisäilmasta kerätty huurrevesinäyte
Kuntotarkastus
Tehty 29.11.2022
Energialuokka
  • D (2018)
  • Energialuokka: D2018, Energiatodistuksen voimassaoloaika: 04.08.2032, Lisätiedot: E-luku 164
Asbestikartoitus
  • Asbestilainsäädännön (säädökset 68412015 ja 798120151) nojalla tulee tehdä haitta-ainekartoitus, kun suoritetaan ennen vuotta 1994 asennettujen rakenteiden purkutöitä.
Lämmitysjärjestelmän kuvaus
vesikiertoinen patterilämmitys
Vesihuollon kuvaus
Vesijohto: kunnan.
Sähköliittymä siirtyy
Kyllä
Siirtyvät liittymät
Vesi ja viemäriliittymä
Rakennus- ja pintamateriaalit
Rakennusmateriaali: Puu, tiili ja betoni
Keittiön kuvaus
2015 valmistunut keittiö, Gigantin Epoq valkoisilla ovilla ja tummilla laminaatti tasoilla. Erillis uuni ja astianpesukone nostettu korkeammalle. Induktioliesi, liesituuletin ja jääkaappi/pakastin. Lattiat vaaleaa laminaattia ja seinät tapetoitu ja maalattu. MDF paneeli katossa.
Kylpyhuoneen kuvaus
2015 remontoitu kylpyhuone, jossa lattia harmaata laattaa ja seinät valkoista laattaa. Kaksi suihkua ja pyyhepatteri.
WC-tilojen kuvaus
Yläkerran wc: Seinät maalattu ja lattia laattaa. Wc istuin, bideesuihku, allaslaatikosto ja peili. Keskikerros ja kellari wc: Seinät valkoista laattaa ja lattia laattaa. Wc istuin, allaslaatikosto (ei kellarinvessassa), bideesuihku ja peili. Keskikerroksessa suihkunurkkaus. Kellarikerroksessa pesukoneliitäntä ja käsienpesuallas.
Saunan kuvaus
2015 remontoitu sauna, jonka lattia harmaata laattaa ja seinät paneloitu, sekä kiviseinää. Puulämmitteinen kiuas ja kuituvalo. Tehostettu ilmanvaihto.
Olohuoneen kuvaus
Lattia vaaleaa laminaattia, seinät maalattu ja katto valkoista puupaneelia.
Makuuhuoneiden kuvaus
Lattia vaaleaa laminaattia, seinät maalattu ja tapetoitu kaikissa makuuhuoneissa. Yläkerran huoneissa katto maalattua levyä. Yläkerran aulan katto puupaneelia. Alakerrassa katto mdf-paneelia.
Säilytystilojen kuvaus
Iso vaatehuone keskikerroksen makuuhuoneen yhteydessä. Kellarissa runsaasti säilytystilaa ja pihalla matala autotalli/varasto. Lisätietoja säilytystiloista: Iso vaatehuone keskikerroksen makuuhuoneen yhteydessä. Kellarissa runsaasti säilytystilaa ja pihalla matala autotalli/varasto.
Kattotyyppi
Harjakatto
Kattomateriaali
Pelti
Kattomateriaalin kuvaus
Peltikatto

Mitä maksaisi remontti?

Katso alueen Tampere toteutuneet remonttihinnat ja kilpailuta alueen urakoitsijat Urakkamaailmassa.

Hae hinnat
Urakkamaailma.fi logo.
Tontin omistus
Oma
Kiinteistötunnus
837-237-3704-3
Tontin tyyppi
Tasamaatontti
Tontin pinta-ala
968 m²
Tie perille
Kyllä
Lisätietoja tontista
Tontin myyntityyppi: Koko tontti
Rakennusoikeuden pinta-ala
163 m²
Rasitteet
Kiinnitykset: 250000,0
Lisätietoja rakennusoikeudesta
Tampereen kaupunki Tampereen kaavoitusarkkitehdin sähköpostin mukaan: Tällä tontilla, Tuohikorventie 18, 837-237-3704-3, on vielä voimassa vuonna 1950 vahvistettu asemakaava. Asemakaavassa ei määrätä tehokkuuslukua. Tontin kaavamääräykset kuuluvat seuraavalla tavalla. I 1-kerroksisen asuintalon rakennusala, josta saa käyttää enintään 80 m2.Katon harja on tehtävä rakennuksen pidemmän sivun suuntaan. Kattolappeeseen ei saa tehdä ulkonevia ikkunoita. Ullakon alasta on ainakin 1/3 jätettävä varastotilaksi. 1:2 Rakennuksen korkeus enintään 5,5 m. Katon kaltevuus 1:2. x Jokaiselle tontille saa asuintalon lisäksi rakentaa erillisen enintään 30 m2 laajan 3 m korkean talousrakennuksen, jonka etäisyys on tontinrajasta ainakin 5 m, omasta asuinrakennuksesta ainakin 6 m ja naapurin asuinrakennuksesta ainakin 12 m sekä kattokaltevuus 1:2. Tontille saa siis rakentaa kaavaan merkitylle rakennusalalle pohja-alaltaan enintään 80 m2 suuruisen asuinrakennuksen, jonka julkisivu saa olla enintään 5,5 m korkea. Lisäksi ullakolle saa rakentaa asuintiloja enintään 2/3 maantasokerroksen pinta-alasta eli n. 53 m2. Yhteensä asuinrakennuksessa voi siis olla asuintiloja enintään n. 133 m2. (Katso liitteenä oleva poikkileikkaus. Julkisivun korkeus mitataan maanpinnasta vesikaton ja seinän leikkauspisteeseen. Ullakoksi lasketaan tila, jonka volyymista yli puolet sijaitsee vesikaton ja julkisivun leikkauspisteen yläpuolella). Lisäksi tontille saa rakentaa enintään 30 m2 suuruisen talousrakennuksen, jonka julkisivu saa olla enintään 3 m korkea, yllä oleville etäisyyksille omasta ja naapurin asuinrakennuksista sekä tontinrajoista. Kaiken kaikkiaan tontilla on siis rakennusoikeutta n. 163 m2.
Kaavoitustiedot
Tampereen kaupunki
Kaavoitustilanne
Asemakaava
Rakennukset
Autotalli
Liikenneyhteydet
Bussipysäkki lähellä ja sujuvat yhteydet omalla autolla
Tiedustelut
Sari Saarinen, 045 678 1095, sari.saarinen@remax.fi

UUTTA! Miten taittuisi työmatka tai onnistuisi kulkeminen harrastuksiin uudesta osoitteesta? Haluatko nähdä matka-ajat ja etäisyydet tästä kohteesta sinulle tärkeisiin sijainteihin valitsemallasi matkustustavalla? Oma sijainti voi olla työpaikka, koulu tai vaikka mummola.

Käy lisäämässä sinulle tärkeät sijainnit

täältä »

Tampere

Asuinalueena Ikuri, Tampere

Millainen asuinalue on? Lue lisää alueella asumisesta ja asukkaista sekä tutustu mielenkiintoiseen asuntomarkkinatietoon.

Tutustu alueeseen ja alueen asuntomarkkinoihin »

Sari Saarinen

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy
RE/MAX Sisu | Voima LKV Oy

Itsenäisyydenkatu 15,
33500 TAMPERE

Etuovi.comin ilmoituksessa ei välttämättä ole kaikkia tietoja kohteesta. Varmista ne asunnon myyjältä.